Image
Image
10391
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew9688.jpg

DEZINFEKCIJA PROSTOROV IN PLESNI, IR PANELI, SANACIJA VLAGE, PREZRAČEVANJE,EUROSTIL, LJUBLJANA

Ravenska vas 26, 1410 Zagorje ob Savi, Zasavska

Galerija slik

Predstavitev

Podjetje EuroStil se ukvarja z sanacijo vlage v hišah, stanovanjih, poslovnih zgradbah…, ker pa smo zelo dovzetni za novosti, zlasti takšne ki koristijo zdravju, so ekološki in nam prihranijo marsikakšen euro, smo se odločili tudi za prodajo in montažo izredno zanimivega izdelka na področju ogrevanja, ki je novost na našem trgu (zadnjih pet let). Tako se ukvarjamo s prodajo in montažo IR panelov VITALHEIZUNG iz Avstrije katerega smo zastopnik za Slovenijo. Ponosni smo, da lahko zastopamo enega največjih proizvajalcev v evropi, ki proizvaja infra panele in ima že več kot 24 let izkušenj z tem sistemom ogrevanja. Paneli Vitalheizung imajo vse potrebne certifikate za uporabo in so proizvedeni v Evropi. Podjetje EuroStil deluje po celi Sloveniji.

Strankam želimo ponuditi najbolj zdrav način ogrevanja in pa tudi najcenejšo investicijo. Prav tako pa lahko strankam zagotovimo zastonj ogrevanje, če se odločijo za nakup sončne elektrarne. V kombinaciji IR panelov in pa fotovoltaike lahko stranka z enkratnim nakupom pridobi zastonj ogrevanje doživljensko!

Ker želimo strankam ponuditi najboljši sistem ogrevanja, smo se odločili da zastopamo podjetje iz Avstrije, ki ima največ izkušenj na področju infra ogrevanja. Produkti so evropskega porekla z potrebnimi certifikati , vsi paneli so na zalogi, na voljo v tednu dni in imajo garancijo 7 let. Iz enakega razloga nudimo našim strankam tudi vrhunske toplotne črpalke Daikin, ki nudijo največje udobje za nizko temperaturno ogrevanje (talno ogrevanje), kakor tudi za visoko temperaturno ogrevanje (radiatorsko).

Naša vizija je, da lahko našim strankam ponudimo proizvod, ki ne obremenjuje narave in hkrati lahko prispevamo k čistejšem okolju in prav tako lahko izrabljamo obnovljive vire, ki zagotavljajo lepšo prihodnost nas in tudi prihodnost našega največjega bogastva, naših otrok.TOPLOTNE ČRPALKE
Nizka poraba energije za ogrevanje (talno, radiatorsko...), v kombinaciji s proizvodnjo higienske tople vode. Popolna zamenjava za tradicionalni bojler. Možna kombinacija s prikljuckom na soncni sistem. Temperature pretoka do 80°C brez uporabe elektricnega grelca. Možna kombinacija z visokotemperaturnimi grelniki.

IR OGREVANJE
Zanesljivost delovanja, nizka investicija in majhna poraba energije, so zagotovo glavni aduti infrardečega ogrevanja, ki ne zahteva dodatnega vzdrževanja ali dodatnega dela. Zelo enostavna vgradnja panelov, brez večjih gradbenih posegov in umazanije. Na termostatu nastavimo željeno temperaturo, drugega dela pa sploh nimamo, v povezavi z ogrevanjem

SANACIJA VLAGE
Imate probleme s kapilarno vlago, pojavom zidne plesni, razpadanjem materialov zaradi vlage in s toplotnimi izgubami? Če ste odgovorili z da, berite dalje, kajti rešitev, ki vam jo ponujamo je učinkovita, izdelava enostavna, vaše bivanje v prostorih pa bo po odpravi problemov s plesnijo zdravo in prijetnejše!

PREZRAČEVANJE
V sodobnem času je sistem nadzorovanega prezračevanja že skoraj nuja. Vse bolj zatesnjeni objekti nas dušijo, nudijo nam vse manj svežega zraka za dihanje in vse pogosteje se pojavljajo različne alergije na slab zrak in plesen v stanovanjih. V sled temu so razvili različne sisteme prezračevanja, ki se vse bolj uveljavljajo tudi v naših domovih in poslovnih objektih. Z ustreznim prezračevanjem lahko veliko pripomoremo k našemu zdravju in tudi znižamo toplotne izgube. Privoščimo si investicijo v naše zdravje, ki se zares izplača, že od 450 eur.


Vir: http://www.eurostil.si/o-nas.html

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Ravenska vas 26, 1410 Zagorje ob Savi, Zasavska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
ANDREJ REMIH S.P. EUROSTIL OGLAŠEVANJE IN PLAKATIRANJE
Davčna št.:
44351348
Naslov:
Ravenska vas 26, 1410 Zagorje ob Savi
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 6100 0000 1181 128 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Odgovorna oseba:
Andrej Remih
Kontaktna oseba:
Andrej Remih
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)41 442 627
Mobitel:
+386 (0)31 222 941
E-mail:
remih.andrej@gmail.com
Certifikat
Naziv:
ANDREJ REMIH S.P. EUROSTIL OGLAŠEVANJE IN PLAKATIRANJE
Naslov:
Ravenska vas 26, 1410 Zagorje ob Savi

Kontaktne osebe

Povpraševanje ali pomoč