Image
Image
9497
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew35554.jpg

KEMIČNA ČISTILNICA TEKAVEC, NOVO MESTO

Glavni trg 31, 1310 , Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Dolgoletna tradicija, znanje in kakovost sta odliki čistilnice, pralnice in šivalnice Tekavec. Gašper Tekavec je leta 1973 ustanovil družinsko podjetje, tako da njegovo poslanstvo in znanje že od malih nog spremlja in sedaj prenaša njegov sin, mojster vzdrževanja tekstilij, Rok Tekavec. Naj povemo, da smo redko tovrstno slovensko podjetje, ki ponujamo vse vrste storitev iz naše dejavnosti: kemično čiščenje in pranje vseh vrst tekstila, tekstilnih talnih preprog, usnjenih in krznenih oblačil, merino posteljnine, šotore in baldahine, zavese, nudimo pa vam tudi vsa šiviljska popravila, tako da je naša ponudba resnično celostna.

Edini v Sloveniji uporabljamo postopek imenovan 7 korakov pred končnim pregledom, ki so naša dolžnost za vrhunsko nego vaših oblačil. Vse postopke izvajamo izurjeni strokovnjaki, zato dosegamo najboljše možne rezultate pri čisto vsakem oblačilu, ki nam ga zaupate. Smo specialisti za čiščenje večernih toalet, kosov visoke mode in dragocenih oblačil, ki jim druge čistilnice morda niso kos.

Neizmerno pozornost pa posvečamo tudi ekologiji in čistemu okolju, zato smo se odločili za poseben postopek bio pranja, ki temelji na nadstandardnem pranju z vodo in uporabo bio razgradljivega, ter okolju in ljudem prijaznega pralnega sredstva.

Ker se zavedamo, da v moderni družbi časa za prijetnejša opravila vedno primanjkuje, v Čistilnici Tekavec vsem svojim zaupnikom nudimo brezplačno dostavo (prevzem in vračilo), in tako pokrivamo celotno osrednje-slovensko regijo ( Kočevje, Ribnica, Cerknica, Stari trg, Škofljica, itd.) vključno z mestno občino Ljubljana. Ker je naše poslanstvo dovršena kvaliteta, vsa vaša oblačila vedno pregleda naš najboljši mojster, mi pa vam jih dostavimo na dom ali v službo.

Vse vas, ki uživate našo kakovost, pa razveseljujemo tako s sezonskimi kot tudi z mesečnimi presenečenji in ugodnostmi.


Storitve

• Mokro čiščenje
• Kemično čiščenje
• Srajce
• Kravate
• Ženska oblačila
• Moška oblačila
• Usnje
• Krzno
• Poročne in krstne obleke
• Prti, perilo in posteljnina
• Igrače
• Šiviljska popravila
• Ročne torbice
• Shranjevanje oblačil


Lokacija

Sedež
Kolodvorska ulica 7
1310 Ribnica

Delovni čas:
pon. - pet.: od 8:00 - 17:00 ure
Sobote, nedelje in praznike smo zaprti


PE Novo mesto
Glavni trg 31
8101 Novo mesto

Delovni čas:
pon. - pet.: od 9:00 - 13:00 in 14:00 do 18:00
Sobote, nedelje in praznike smo zaprti


Dostava

Spoštujemo vaš dragoceni čas.

To je naša hvala Vam, ker nam zaupate. Vaša oblačila skupaj z morebitnimi navodili enostavno prevzamemo na želeni lokaciji ob dogovorjeni uri, ki vam jih bomo očistili, ročno zlikali, lično zavili in pripeljali nazaj v odličnem stanju. Poskrbeli bomo za to, da bodo vrnjena oblačila tako lepa, kot bi jih ravno kupili v trgovini.

Pokrivamo območje obarvano na zemljevidu. Pokličite in obiskali vas bomo v osrednje-slovenski regiji občine Ljubljana, Grosuplje, Črnuče, Trzin, Cerknica, Stari trg, Škofljica, Pijava Gorica, Turjak, Velike Lašče, Ribnica, Kočevje) vključno z naročilom osebne asistence na dogodkih.

Pokličite nas na 031 644 548 ali 041 644 548 in naš strokovnjak bo prevzel in dostavil vaša oblačila na želenem mestu ob naročeni uri.

Naša kakovost vas bo prepričala!


Popolna obleka

Za vaša oblačila ponujamo unikatno storitev “popolna obleka", ki obsega tudi ročno čiščenje in ročno končno obdelavo vaše obleke z vso nadstandardno nego in skrbnostjo. Unikatna storitev za popolno nego vaših oblačil. Brezčasno. Povprašajte o podrobnostih ob našem obisku.


SMS pomoč

Se vam je zgodil madež, pa niste popolnoma prepričani kako ga pravilno odstraniti? Je nastal zahteven madež na še zahtevnejši tkanini ali pletenini? Je oblačilo obarvalo vaše ostale obleke med pranjem? Je madež po pranju še vedno prisoten? Imate dilemo glede uporabe pravilnih preparatov za pranje in odstranjevanje madežev? Želite kar najbolje negovati svoja oblačila?

Naša SMS pomoč je namenjena vsem Vam, ki želite strokovni nasvet, pomoč ali hitro rešitev pri pranju vaših oblačil, domačemu odstranjevanju madežev, pravilnem sušenju, shranjevanju ali splošni negi oblačil pri vas doma.

Cenimo vaše zaupanje v naše znanje in 40-letne izkušnje, zato bomo počaščeni, da vam lahko pomagamo.

• Pošljite SMS z vašim vprašanjem:
• opisom oblačila in vrsto sestavnega materiala, starostjo in vrsto (opisom) madeža ter morebitne vaše posege na oblačilu
• na številko 031 644 548. V čim krajšem možnem času vam bo naš strokovnjak odgovoril
• in vam svetoval pri postopkih domačega pranja oblačil.
• Vaša poslana SMS sporočila se obračunajo po veljavnem ceniku vašega operaterja.
• Prejeta SMS sporočila, ki jih prejmete med pogovorom z naše strani pa so popolnoma BREZPLAČNA.
• Delovni čas SMS strokovnjaka je vsak delovnik od 8. do 17. ure, ob sobotah pa od 9. do 12. ure.

Pošljite SMS na 031 644 548 in začnite prati bolj enostavno, bolj učinkovito in manj stresno.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Glavni trg 31, 1310 , Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Kemična čistilnica Tekavec, Rok Tekavec s.p.
Davčna št.:
82368643
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 RS
 De
Mobitel:
+386(0)31 644 548
Telefon:
+386(0)1 8362150
E-mail:
info@cistilnica-tekavec.si

Socialno omrežje