Image
Image
5867
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew12223.jpg

FANCYBABY.SI, OTROŠKE OBLEKICE, JELŠANE

Nova vas pri Jelšanah 7, 6254 , Jelšane

Galerija slik

Predstavitev

V trgovini FancyBaby.si vam ponujamo kakovostne otroške oblekice za fantke in deklice. Pri nas dobite tudi veliko izbiro oblačil za krst ali posebne priložnosti, kot so praznovanje prvega rojstnega dne, poroke, itd. Na izbiro Vam ponujamo tudi veliko različnih modelov svečanih čeveljcev, raznih dodatkov, kot so okrasni trakci za na glavo, nogavičke, kapice, kravate in še veliko drugih izdelkov. Seveda vse to dobite po ugodnih cenah!

FanyBaby.si je trgovina z otroško opremo. V naši trgovini boste našli ročno izdelane otroške čeveljce italijanskega proizvajalca ABA shoes, namenjene dojenčkom od 0-12 mesecev starosti. Ponujamo Vam tudi krstne oblekice in oblačila za posebne priložnosti.

V naši trgovini prodajamo tudi organsko kozmetiko znanega proizvajalca BUDS, oblačila proizvajalca Sucredorge, Baby Luna, Disney, pralne plenice RACMAN...Vir: http://www.fancybaby.si

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Nova vas pri Jelšanah 7, 6254 , Jelšane

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Trgovina s tekstilom Veras, Aleš Surina s.p.
Davčna št.:
69132836
Govorimo:
 SI
 EN
 IT
 HR
Mobitel:
+386 (0)41 368 298
E-mail:
info@fancybaby.si
Certifikat

Socialno omrežje