Image
Image
5839
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew19703.jpg

FCL - BOKS LJUBLJANA, FCL - KLUB BORILNIH VEŠČIN LJUBLJANA

Goriška ulica 57 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Klub borilnih veščin Ljubljana (Fight Club Ljubljana - FCL) deluje od leta 2000. Smo mlad in perspektiven team trenerjev, ki stremi k boljšim uspehom in izpopolnjevanju. Od samega začetka smo se ukvarjali z kickboxingom in klasičnim boksom, ko pa se je v Sloveniji leta 2003 pojavil savate, smo bili prvi oz. eden izmed prvih klubov, ki je začel v svoje programe vpeljevati tudi savate. Kasneje smo v naše programe uspešno vpeljali tudi samoobrambo in MMA (mešane borilne veščine). Zaradi naše multidisciplinarnosti se posvečamo vsem borilnim veščinam, saj se ena z drugo prepletajo.
 
Ni pa pomembno le to, kaj v klubu ponujamo, temveč tudi, kako to počnemo. Sodeč po zadovoljstvu mnogih članov in članic, ki trenirajo pri nas več let zapored, in po bleščečih tekmovalnih rezultatih, je naš način dela več kot dober.

Trenerji s predanim delom na treningih omogočajo napredovanje članov. Poučujejo različne tehnike, z ustreznimi vajami skrbijo za moč, gibčnost in zdržljivost ter ob tem zagotovijo sproščeno športno vzdušje. Mnogi člani se tako pripravljeni odločijo tudi za nastope na tekmah in mnogi so zelo uspešni tekmovalci/ke. S svojimi dosežki v boksu, savatu, kickboksu in mma-ju skrbijo za prepoznavnost kluba. Tekem pa seveda ni brez sodnikov in FCL tudi s sodniškim kadrom soomogoča izvedbo tekem.

Aktivni smo pa tudi pri organizaciji tekem ter poletnih šol in drugih izobraževanj.

Poleg običajnih treningov

Da je klubsko dogajanje bolj pestro, se naši člani lahko udeležijo tudi poletnih, jesenskih, zimskih in pomladnih taborov borilnih veščin. Na teh večdnevnih dogodkih v lepem naravem okolju poglabljamo znanje in se družimo s člani drugih klubov. Občasno organiziramo tudi spoznavne večere in druge zabave.

Kaj treniramo +

- Boks

- Kickboxing

- MMA (mešane borilne veščine)

- Samoobramba

- Samoobramba za ženske

- Individualni treningi

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Goriška ulica 57 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Klub borilnih veščin Ljubljana
Davčna št.:
32569556
Mobitel:
+386 (0)40 470 470
Mobitel:
+386 (0)41 962 485
E-mail:
fcl.ljubljana@gmail.com
Certifikat