Image
Image
9331
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4957/logonew68036.jpg

ORTOPEDSKI NATIKAČI ČEVLJI OBUTEV FERVITAL Priporočamo

Ob pošti 29, 1291 Škofljica, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Ortopedska obutev je ključna za ohranjanje zdravja stopal in sklepov. Med številnimi možnostmi izstopajo ortopedski natikači, čevlji ter copati, ki ponujajo različne stopnje podpore in udobja. Prilagojeni čevlji so zasnovani posebej za posameznika, upoštevajoč njegove anatomske posebnosti.

Podporni vložki so nepogrešljiv del ortopedske obutve, saj zagotavljajo dodatno oporo stopalom in pomagajo pri razbremenitvi pritiska na sklepe. Anatomska obutev se osredotoča na naravno obliko stopala, kar pripomore k pravilni porazdelitvi obremenitve in preprečuje morebitne težave.

Korektivna obutev ima vlogo pri izboljšanju hoje in pravilnem držanju telesa. Zdravi čevlji so namenjeni tistim, ki želijo ohraniti zdrave stopalne strukture in preprečiti morebitne težave. Udobni ortopedski čevlji so prava izbira za tiste, ki cenijo udobje in želijo hkrati poskrbeti za zdravje svojih stopal.

Specializirana obutev za stopala je namenjena reševanju specifičnih problemov, kot so ravnala stopala ali bolečine pri hoji. Razbremenilna obutev pride prav pri zmanjševanju obremenitve na določenih delih stopala, kar lahko olajša bolečine.

Ortopedski vložki za čevlje so odličen dodatek, saj omogočajo prilagajanje obutve posameznikovim potrebam. Kvalitetna ortopedska obutev je investicija v dolgoročno zdravje stopal, saj se pravilna podpora stopalom odraža tudi na splošnem počutju.

Preventivna obutev igra pomembno vlogo pri preprečevanju težav, še posebej pri ljudeh s predispozicijami za določene ortopedske težave. Ortopedski čevlji za otroke so še posebej pomembni pri razvoju otroških stopal, saj lahko pravilna obutev vpliva na njihovo pravilno rast.

Pravilna podpora stopalom je ključna za ohranjanje ravnotežja in preprečevanje težav s hrbtenico. Ortopedski copati in ortopedska calzatura predstavljajo specializirane možnosti obutve, ki se prilagajajo specifičnim potrebam posameznika.

Anatomsko oblikovana obutev je zasnovana z namenom, da sledi naravni obliki stopala in zagotavlja udobje pri vsakodnevnih aktivnostih. Skupaj predstavljajo raznoliko paleto ortopedske obutve, ki omogoča posameznikom izbiro glede na njihove potrebe in življenjski slog.

Vsa obutev linije FERVITAL je v celoti narejena po meri. Izpod rok najboljših mojstrov svoje obrti. 100% ročno izdelano. 100% Slovenska kakovost. Možnost prilagajanja po želji. Pokličite za rezervacijo termina za BREZPLAČNO izmero. Na voljo v poljubni velikosti. Za otroke (velikosti 20-35) Za odrasle (velikosti 36-48)


Ortopedska obutev
Največja ponudba ortopedske obutve na enem mestu. Vse izdelke v naši spletni trgovini vam tudi BREZPLAČNO dostavimo na željeni naslov.


Fervital d.o.o. je specializirana trgovina z medicinskimi pripomočki, kjer lahko najdete vse za nego stopal.

Za kakršnakoli vprašanja ali nasvete smo dosegljivi preko e-pošte ali na telefonsko številko 041 714 417.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Ob pošti 29, 1291 Škofljica, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
FERVITAL, proizvodnja in trgovina, d.o.o.
Davčna št.:
60903449
Naslov:
Obrežje 79, 8261 Jesenice na Dolenjskem
Poslovna enota:
Ob pošti 29, 1291 Škofljica
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 3400 0101 5644 296 (odprt 3.1.2014, Sparkasse d.d.)
Odgovorna oseba:
Robert Ferfolja
Kontaktna oseba:
Robert Ferfolja
Govorimo:
 SI
 EN
 IT
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)41 714 417
Mobitel:
041714417
E-mail:
info@fervital.si
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
FERVITAL, proizvodnja in trgovina, d.o.o.
Naslov:
Obrežje 79, 8261 Jesenice na Dolenjskem