Image
Image
6978
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew6577.jpg

FITNES METULJ, LJUBLJANA

Litijska cesta 148 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Center rekreacije METULJ je namenjen vsem generacijam, od najmlajših do najstarejših. Namenjen je ljudem, ki se zavedajo pomembnosti zdravega življenjskega sloga, ki želijo v svoje življenje vnesti zdravo prehrano, rekreacijo in pozitiven odnos do sebe in drugih.

V centru ponujajo tudi masažo, savno, sprostitev in relaksacijo,  pilates in druge oblike vadbe.

Salon se nahaja v sklopu Fitnes centra Metulj, lokala Oskar in Frizerskega salona Janchy.

SUPERFIT: v Center Metulj prihaja nov koncept vadbe, imenovan SUPERFIT, ki bo nadomestil dosedanjo klasično fitnes vadbo. S tem programom se dokončno uresničuje naša želja oziroma vizija, da bi vsak vadeči imel možnost vaditi varno, učinkovito, prilagojeno lastnim ciljem in zmožnostim ter pod nadzorom izurjenega trenerja. Sprememba bo precejšnja, vendar v pozitivnem smislu, saj vam od maja dalje zagotavljamo še več, kot ste že plačali.

SUPERFIT program je inovativen način funkcionalne vadbe, izjemno učinkovit, s poudarkom na varni, posamezniku prilagojeni vadbi, z upoštevanjem vseh ravni telesne pripravljenosti – gibljivosti, vzdržljivosti in moči, ter je v skladu s svetovnimi trendi fitnes vadbe. Po konceptu zelo spominja na crossfit vadbo, nabor vaj in orodje je enako kot za crossfit, večji poudarek je na kondiciji in individualizaciji treningov.

Trening zahteva drugačno konfiguracijo prostora, opremljenosti in način dela, zato je mnogo bolj pester kot klasična fitnes vadba. Glavno orodje je zmeraj vaše telo, ki mu ga krepite in trenirate na 1001 način. Čisto vsak vaš trening bo drugačen, redno se boste učili in spoznavali nove vaje.

SUPERFIT trening zagotavlja maksimalen učinek v minimalnem času! Vsaka minuta treninga je usmerjena v doseganje optimalne funkcionalnosti celega telesa; rezultati se več kot očitni že po prvih mesecih redne vadbe 2-3x tedensko, ne glede na spol starost in telesno pripravljenost.

Urnik

  • Pon - Pet: 7:00 - 22:00
  • Sob - Ned: 9:00 - 21:00

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Litijska cesta 148 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
PTC Korbar podjetje za maloprodajo, veleprodajo in proizvodnjo, d.o.o.
Davčna št.:
36170194
Telefon:
+386 (0)1 5241915
E-mail:
info@center-metulj.si
Certifikat