Image
Image
8648
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1701/profesionalno_fotografiranje_druzin_otrok_dojenckov_novorojenckov_skofja_loka_gorenjska__1_-1636474282.jpg

PROFESIONALNO FOTOGRAFIRANJE DRUŽIN, OTROK, DOJENČKOV, NOVOROJENČKOV, ŠKOFJA LOKA, GORENJSKA

Mestni trg 30, 4220 Škofja Loka, Gorenjska

Galerija slik

Predstavitev

Foto Aki je fotografski atelje s 60-letno družinsko tradicijo. Že tretja generacija deklet se s srcem in dušo posveča fotografiji.

Atelje je simbol kvalitete in izvirnosti. Specializirani smo za fotografiranje otrok in nosečnic, predvsem se ponašamo s fotografijami novorojenčkov in dojenčkov, saj imamo pravi pristop in jih znamo motivirati, da so videti pravi sončki. V ta namen imamo za vas pripravljane različne pakete o katerih si lahko več preberete in fotografije ogledate v fotogaleriji na naslednjih straneh. Potrudimo se, da so fotografije najbolj trendovske, stilsko dodelane in unikatne. Ponosni smo na naše portretne fotografije, ki so mnogokrat pohvaljene s strani naših strank. Vedno vam z veseljem naredimo fotografije za dokumente.

Špela Mohorič, tretja iz generacije deklet Foto Aki, je profesionalna fotografinja, ki se s to umetnostjo ukvarja že od malih nog. V svoji profesionalni karieri je fotografirala za različne slovenske medije. V svoj objektiv je ujela mnoge slovenske in tuje znane osebnosti.

Za obisk v našem studiu je potrebno izpolnjevati pogoj PCT.
Cenik storitev najdete tukaj fotoaki.si/cenik
 

Fotografiranje otrok

Otroške fotografije so nekaj posebnega zaradi njihove sproščenosti in navihanosti. S pravim pristopom in motivacijo naredimo edinstvene fotografije vaših otrok.

Jaz in moj fotoaparat sva tukaj, da ujameva veselje in nedolžnost otroštva, kjer je vse mogoče in je svet poln čarovnije in iger. Vsak dan so trenutki ljubezni, igre in smeha pogosto samoumevni. Brezčasna in lepa družinska fotografija ali fotografija novorojenčka vam lahko povrne tiste prve dni življenja vašega otroka in vse spomni na prelepe trenutke navdušenja in ljubezni.

Ko gre za fotografiranje novorojenčkov, se lahko usedete in si vzamete zaslužen počitek, medtem ko se jaz potrpežljivo usedem in poziram vašega malčka. Imam nekaj let izkušenj z delom z dojenčki, torej sem se na poti naučil kar nekaj trikov. Umirjeno vzdušje in varnost novorojenčka sta moja prioriteta številka ena in svoje poze in stil bom prilagodila tistemu, kar najbolj ustreza našemu modelu. Otrokova varnost in udobje sta vedno na prvem mestu!

 


Fotografiranje nosečnic

Otroci so naša največja dragocenost. Dragoceni trenutki pa v življenju vedno prehitro minejo. Drage bodoče mamice vljudno vabljene k nam še preden se rodi vaš čudež, da vas posnamemo s prisrčnim okroglim trebuščkom in za vedno ohranimo spomin na ta izjemen dogodek.

Optimalen čas za fotografiranje vašega trebuščka je med 32. in 36. tednu nosečnosti. Vnaprej se pogovorimo o željah, kako bi se želeli fotografirati, na določen dan. To bo intimno in sproščeno fotografiranje, kjer ste v središču vsega. Skupaj bomo ustvarili nekaj čudovitih fotografij, ki se vam bodo pomagale zapomniti to edinstveno obdobje vašega življenja. Za čim boljše rezultate fotografiranja vašega trebuščka vam priporočamo, da nekaj ur pred fotografiranjem odstranite vsa elastična oblačila, ki vam puščajo sledi elastiko na trebuhu.

 


Fotografiranje družin

Za vas ustvarimo trajen spomin na družinsko veselje, nežne in srečne trenutke. Fotografiramo vse družinske dogodke, ki jih želite ohraniti za večno (krst, obletnice, rojstne dneve, …).

Ko gre za družinsko portretno fotografijo, je vse v tem, da se zabavate in ujamete trenutek med vami. Otroke bom spodbujala k neumnosti, igri in plesu ter vsemu drugim, kar bo pomagalo razkriti njihov značaj. Te seje so bolj prilagodljive in se lahko izvajajo tako na lokaciji kot v zaprtih prostorih. Zaupali mi boste vaše želje za fotografijo vaše družine.

Kaj obleči? Včasih preprostejša obleka deluje bolje na slikah, zato je dobro imeti pri roki nekaj vsakodnevnih majic. Najboljše je, da imate pri sebi na izbiro 2 do 3 obleke v beli in barvah ter z vsemi dodatki ali igračami, za katere menite, da bodo fotografiranje naredile zabavno in povezano z vašo družinsko zgodbo.

 


Božično fotografiranje

Praznični čas je nekaj čarobnega, zato bomo za vas ustvarili čarobne fotografije vaših malčkov ali cele družine, s katerimi pričarate božično vzdušje v vašem domu ter z majhno pozornostjo v obliki voščilnic razveselite vaše najbližje.
 
Z božičnim fotografiranjem pričenmo 8. novembra. Čim prej rezervirajte svoj termin po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..
 
Božični paket I – cena 39 €
  • 5 obdelanih digitalnih fotografij
  • 5 fotografij posameznega posnetka ali po dogovoru
Božični paket II – cena 59 €
  • 5 obdelanih digitalnih fotografij
  • 5 fotografij posameznega posnetka ali po dogovoru
  • 5 voščilnic (iz enega posnetka po vašem izboru)
 
Božični paket III – cena 79 €
  • 10 obdelanih digitalnih fotografij
  • 10 fotografij posameznega posnetka ali po dogovoru
  • 5 voščilnic  (iz enega posnetka po vašem izboru)

 


Reprodukcije

Ohranimo spomine

Mnogi imamo stare fotografije naših prednikov, ki nam veliko pomenijo, a se s časom te spominske fotografije poškodujejo, obledijo in uničijo. Mi vam jih lahko obnovimo s pomočjo digitalne tehnologije.

Večinoma imamo takšne fotografije le v enem izvodu, želimo pa si jo imeti vsi. Računalniško vam jih obdelamo in jih naredimo v kolikor izvodih želite.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Mestni trg 30, 4220 Škofja Loka, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
ŠPELA MOHORIČ S.P.
Poslovna oblika:
Foto Aki, Špela Mohorič s.p.
Davčna št.:
99250101
Naslov:
Mestni trg 30, 4220 Škofja Loka
Odgovorna oseba:
Špela Mohorič
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
Telefon:
04 5150640
E-mail:
foto.aki@t-2.net
Certifikat
Naziv:
ŠPELA MOHORIČ S.P.
Naslov:
Mestni trg 30, 4220 Škofja Loka

Kontaktne osebe

Naročila in pomoč

Socialno omrežje