Image
Image
8714
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/1272/PEDEKURABEIGRADLJUBLJANA-1565177648.jpg

MEDICINSKA PEDIKURA, KLASICNA PEDIKURA BEŽIGRAD Priporočamo

Dunajska cesta 15, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

MEDICINSKA PEDIKURA, KLASICNA PEDIKURA BEŽIGRAD

Z vami že od leta 1998!

Podjetje Aribel d.o.o. je vaš zanesljiv partner za celovito nego vaših stopal že od leta 1998. S ponosom nudimo vrhunske storitve medicinske pedikure in klasične pedikure v Bežigraju.

Naše storitve vključujejo:

1. Medicinska pedikura: Naši strokovno usposobljeni pedikerji izvajajo medicinsko pedikuro z uporabo najnovejših tehnik in specializirane opreme. Nega stopal je prilagojena posameznim potrebam strank, pri čemer se osredotočamo na odpravljanje težav, kot so kurja očesa, vraščeni nohti, trda koža in druge nepravilnosti.

2. Medicinski umetni/liti noht: Za stranke, ki potrebujejo posebno nego nohtov, nudimo tudi storitev medicinskega umetnega ali litem nohta. S posebnimi tehnikami in materiali oblikujemo nohte ter zagotavljamo estetsko in funkcionalno popolnost.

3. Klasična pedikura: Poleg medicinske pedikure ponujamo tudi klasično pedikuro, ki je namenjena ohranjanju in izboljšanju splošnega stanja stopal. S skrbno izbranimi postopki in kakovostnimi izdelki poskrbimo za gladko kožo, urejene nohte in prijeten občutek po negi.

4. Lakiranje: Za piko na i pa vam nudimo tudi lakiranje nohtov z vrhunskimi lakci v različnih barvah in odtenkih, ki bodo polepšali vaše stopala in vam dali dodaten občutek samozavesti.

Smo vaša prva izbira za vse, kar spada pod klasično in medicinsko pedikuro v Bežigraju. Naš cilj je zagotoviti vrhunsko storitev, ki bo presegla vaša pričakovanja in poskrbela za vaše popolno zadovoljstvo.

Stopite v stik z nami!

Kontaktirajte nas in se prepričajte o naši kvaliteti. Z veseljem vam bomo svetovali, poslušali vaše želje in potrebe ter vam pomagali doseči in ohraniti zdrava in lepa stopala. Vaše zadovoljstvo je naša največja nagrada!

 

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Dunajska cesta 15, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
ARIBEL, storitve d.o.o.
Davčna št.:
70120463
Naslov:
Dunajska cesta 15, 1000 Ljubljana
Občina:
Ljubljana
Odgovorna oseba:
Antonija Angel
Kontaktna oseba:
Antonija Angel
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)51 421 822
Mobitel:
051421822
E-mail:
toni.angel2@gmail.com
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
ARIBEL, storitve d.o.o.
Naslov:
Dunajska cesta 15, 1000 Ljubljana

Kontaktne osebe

Antonija Angel