Image
Image
5435
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/415/ga-mont-krovstvo-in-kleparstvo-dejan-gazvoda-s-p-kleparji-in-krovci-brusnice_1709644423.jpeg

TESARSTVO KROVSTVO KLEPARSTVO GA-MONT Priporočamo

Ratež 27, 8321 Brusnice, Jugovzhodna Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Da vam ne kaplja na glavo!

Krovstvo in kleparstvo Dejan Gazvoda s.p. ponuja kvalitetne rešitve, storitve in izdelke s področja krovstva in stavbnega kleparstva, delujemo po celotni Sloveniji ter v tujini. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2007.

Naša ponudba vsebuje sanacijo vseh vrst streh, pločevinaste strehe, pločevinaste fasade, izolacijske strehe, jeklene konstrukcije …

Prevzeta dela opravimo kvalitetno in v dogovorjenem roku. Stranke lahko uveljavljajo garancijo za izvedbo del, kakor tudi za vgradnjo materiala.

Storitve:
- sanacija vseh vrst streh
- jeklene konstrukcije
- pločevinaste strehe
- pločevinaste fasade
- izolacijske strehe
- tesarstvo
- montaža snegolovov

V podjetju za tesarstvo, krovstvo, kleparstvo in montažo se osredotočamo na visokokakovostne storitve in izdelke. Naša usposobljena ekipa obrtnikov se ukvarja z različnimi vidiki gradnje, vključno z leseno konstrukcijo, kritino, streho in tramovi.

Pri krovnih delih se posebej specializiramo za montažo strešnih kritin, uporabo krovskih materialov visoke kakovosti ter izdelavo in montažo strešnih konstrukcij. Poleg tega izvajamo kleparska dela, vključno z montažo oken in vrat, ter oblogo strehe s kleparskimi elementi.

Naša strokovna ekipa se posveča tudi hidroizolaciji in toplotni izolaciji streh, kar zagotavlja trajnost in energetsko učinkovitost objekta. Tesarstvo je naše poslanstvo, saj se posvetimo tudi lesarskim delom, izdelkom iz lesa ter montaži strešnih oken za dodaten naravni svetlobni vir.

Ponosni smo na kakovostno izvajanje fasadne obloge in osnovne montaže, kar zagotavlja estetsko dovršenost objekta. S specializiranim znanjem na področju krovskih sistemov in strešne izolacije zagotavljamo varno in zanesljivo strešno konstrukcijo.

V našem delu uporabljamo le vrhunske kleparske materiale, ki omogočajo obstojnost in trdnost naših izdelkov. Lesarski izdelki, ki jih ponujamo, so rezultat mojstrskega rokodelstva naše ekipe. Pri gradbenih delih poskrbimo za celostno izvedbo, vključno z montažo žlebov in kritinskimi deli.

Za vsak projekt, ki ga prevzamemo, skrbimo za natančno izvedbo kleparskih elementov in montaže fasade. Naše izkušnje na področju strešnih konstrukcij in kritin zagotavljajo zanesljivost in vzdržljivost strešne kritine.

Pri nas se lahko zanesete na vrhunske storitve, ki združujejo tesarstvo, krovstvo, kleparstvo in montažo v celovito izkušnjo gradnje in obnove objektov. Naš cilj je zagotoviti strankam trajnostne rešitve, ki izpolnjujejo njihove potrebe in pričakovanja.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Ratež 27, 8321 Brusnice, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
Ga-mont krovstvo in kleparstvo, Dejan Gazvoda s.p.
Davčna št.:
11562129
Naslov:
Ratež 27, 8321 Brusnice
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0297 0025 6659 934 (odprt 8.8.2007, NLB d.d.)
Odgovorna oseba:
Dejan Gazvoda
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 RS
Mobitel:
+386(0)40 435 247
Mobitel:
040435247
E-mail:
gamont@siol.net
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
Ga-mont krovstvo in kleparstvo, Dejan Gazvoda s.p.
Naslov:
Ratež 27, 8321 Brusnice