Image
Image
5368
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/432/garanta-1496913952.JPG

GARANTA INVEST, KAMNIK Priporočamo

Perkova ulica 5, 1241 Kamnik, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Podjetje Garanta Invest d.o.o.

Podjetje Garanta Invest d.o.o. se ukvarja s hišniško-vzdrževalnimi deli in ponuja celovite storitve za vzdrževanje stavb, nadzor sanacij in inženiring.

Storitve podjetja Garanta Invest d.o.o.

1. Hišniško vzdrževanje: Garanta Invest d.o.o. skrbi za redno in izredno vzdrževanje stavb ter zagotavlja, da so vse stavbe v najboljšem možnem stanju. Hišniško vzdrževanje vključuje manjša popravila, vzdrževanje skupnih prostorov, redno kontrolo funkcionalnosti opreme in naprav, ter hitro reševanje vseh hišniških težav.

2. Vzdrževanje stavb: Podjetje ponuja celovite rešitve za vzdrževanje stavb, vključno s preventivnim in kurativnim vzdrževanjem. To vključuje preglede in popravila strehe, fasade, oken in vrat, vodovodnih in električnih inštalacij, ogrevalnih sistemov ter drugih vitalnih delov stavbe. Cilj je zagotavljanje dolgoročne funkcionalnosti in estetike nepremičnin.

3. Nadzor sanacij: Garanta Invest d.o.o. izvaja nadzor nad sanacijskimi deli, da se zagotovi kakovostna in pravočasna izvedba vseh potrebnih popravil in obnovitvenih del. Podjetje spremlja izvajanje del, koordinira izvajalce in zagotavlja, da so dela opravljena v skladu z najvišjimi standardi ter veljavnimi predpisi.

4. Inženiring: Inženirske storitve podjetja zajemajo načrtovanje, projektiranje in izvajanje različnih gradbenih in inštalacijskih projektov. Ekipa izkušenih inženirjev zagotavlja celovite rešitve, od začetnega načrtovanja do končne izvedbe, pri čemer se upoštevajo specifične potrebe in zahteve naročnikov.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Perkova ulica 5, 1241 Kamnik, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
GARANTA INVEST podjetje za vzdrževanje stavb, nadzor sanacij in inženiring d.o.o.
Davčna št.:
52491765
Naslov:
Perkova ulica 5, 1241 Kamnik
Občina:
Kamnik
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0310 3100 0492 776 (odprt 20.6.2006, SKB d.d.)
Odgovorna oseba:
Bunič Zoran
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 RS
Mobitel:
+386 (0)41 394 356
E-mail:
zoran.bunic@garanta-invest.si
Certifikat
Naziv:
GARANTA INVEST podjetje za vzdrževanje stavb, nadzor sanacij in inženiring d.o.o.
Naslov:
Perkova ulica 5, 1241 Kamnik

Kontaktne osebe