Image
Image
5384
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew21366.jpg

GARNI PENZION PR BEVC, BOHINJSKA BELA

Bohinjska Bela 97A , Bohinjska Bela, Gorenjska

Galerija slik

Predstavitev

Dobrodošli v penzionu Pr' Bevc!

Naš penzion se nahaja na prekrasni lokaciji na Bohinjski Beli - majhni vasici med Bledom in Bohinjem. Od Bleda smo oddaljeni 4 km, od Bohinja pa 15 km. Hiša stoji pod skalnatim pobočjem s čudovitim pogledom na zeleno Jelovico in Babji zob. Imamo lepo urejen vrt, na katerem so postavljena otroška igrala za naše najmlajše goste. Za parkiranje je prav tako poskrbljeno. Ob predhodni najavi dobrodošli tudi gostje z domačimi živalmi.


SOBE IN APARTMA


Naše sobe so prijetno opremljene, zato se boste v njih dobro počutili. Prepričani smo, da se boste pri nas odpočili in si nabrali dovolj novih moči za vsakdanje napore. Iz balkona in terase boste lahko občudovali alpske vrhove. Tu je odlično izhodišče za izlete v hribe in za kolesarjenje.


Sobe

Razpolagamo s šestimi dvoposteljnimi sobami in eno družinsko - štiriposteljno sobo. V sobe je po dogovoru možno namestiti tudi dodatno ležišče.

Vse sobe imajo:

• kopalnico s tušem in WC-jem,
• balkon,
• kabelsko televizijo in
• hladilnik


Apartma

Na voljo je tudi udoben apartma (90 m2) za 4 - 6 oseb, s

• tremi dvoposteljnimi sobami,
• kopalnico,
• ločenim straniščem,
• moderno opremljeno kuhinjo z vsemi aparati in
• jedilnico.

Gostje lahko posedajo na lepo urejenem vrtu ali v prijetnem hišnem lokalu. V našem penzionu gostom vsakodnevno postrežemo z odličnim zajtrkom.


AKTIVNOSTI


Izleti

Od nas se lahko podate na izlete v bližnje slovenske kraje: Bled, Bohinj, Kranjska Gora, Ljubljana, Postojna, Portorož, ...


Športni ribolov (Fly Fishing)

Športni ribolov (Fly Fishing) - Penzion Pr' Bevc, Bohinjska Bela - Slovenija
Fly Fishing – muharjenje v Sloveniji nikoli ni bilo tako blizu vas! Če si želite ujeti čudovitega lipana, potočno postrv ali sarenko, potem je muharjenje na čisti slovenski reki Savi Bohinjki, Radovni ali Soči kot nalašč za vas in ste obiskali pravo stran.

Slovenija je zanimiva dežela, kjer se na majhnem prostoru stikajo različni pokrajinski tipi. Ima še veliko ribolovnih revirjev, ki so ohranili svojo naravnost in jih še niso pohabili razni posegi, ki so že toliko vodam po svetu odvzeli njihovo osebno lepoto. V Sloveniji lahko ribič sreča hitre, bistre alpske reke in jezera, zasanjane kraške vode, travniške potoke, reke sredogorja in izjemno zanimiva kraška poplavišča. Zato ima ribič ravno v Sloveniji tudi redko priložnost, da spozna najrazličnejše naravne biotope in različne razmere ob njih.


Sava Bohinjka

Športni ribolov (Fly Fishing) - Penzion Pr' Bevc, Bohinjska Bela - Slovenija
Sava Bohinjka je alpska reka, ki izteka iz Bohinjskega jezera, teče po ozki, mestoma v sotesko zoženi dolini in se pri Radovljici združi s Savo Dolinko. Ustrezno njenemu alpskemu značaju živijo v njej predvsem salmonidne ribe: potočna postrv, lipan in šarenka. V zadnjih letih narašča stalež sulca, ki ima v reki ne le dovolj hrane, ampak v številnih globokih tolmunih tudi dobra skrivališča. Zdravo dno nudi ribam obilno izbiro vodnih žuželk in druge hrane. Ribe so zato v dobri kondiciji, dovolj izbirčne in, če upoštevamo še lepo ohranjeno okolje, se nič ne čudimo, da nekateri gostje obiskujejo le Bohinjko.

Kam se bo ribič na Bohinjki podal, je odvisno od tega, kateri letni čas je in katero ribo želi ujeti. V mrzlih mesecih začetka in konca sezone je bolje poiskati mirnejše predele in loviti s potopkami ali mokrimi muhami. V času velikega rojenja, ki je na Bohinjki omejen na junij in julij, pa so ribe zelo aktivne, zato izbira pravega mesta ne predstavlja večjih težav. Poleti in zgodaj jeseni postanejo ribe zelo previdne in jih je lažje prelisičiti v hitrejših predelih.


Radovna

Radovna je manjša, v celoti ohranjena alpska reka, ki iz gorske doline Krme teče po srednje odprti dolini in se pri Gorjah prebija skozi nadvse slikoviti Vintgar. V njej živijo predvsem potočna postrv, ki v spodnjem toku dosega prav trofejne velikosti, in šarenka. Trofejne potočnice v Radovni predstavljajo za izkušenega ribiča stalen izziv.

Dostop do reke je vseskozi možen, ker po odmaknjeni in redko naseljeni dolini vodi dobro vzdrževana makadamska pot.

Revir Radovna sega od mostu v Srednji Radovni do soteske Vintgar. Edini dovoljeni način športnega ribolova je muharjenje. Obvezna je uporaba trnka brez zalusti. Dovoljen dnevni uplen: trije salmonidi.

Ribolovna sezona traja: potočna postrv od 1. 3. do 30. 9., potočna zlatovščica od 1. 3. do 30. 10., šarenka od 1. 3. do 30. 10.


CENIK


Nočitev z zajtrkom po sobi na dan

Dvoposteljna soba     48 - 58 €
Ena oseba v dvoposteljni sobi     30 - 45 €

• Turistična taksa 1,27 € po osebi ni vključena v ceno.
• Zajtrk vključen v ceno.
• Otroci mlajši od 4 - 12 let 50 % (v sobi skupaj s starši).
• Ne sprejemamo kreditnih kartic.

Pridržujemo si pravico do spremembe cen in ostalih prodajnih pogojev. DDV ni obračunan na podlagi Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).

Cenik velja od 1. 6. 2012.


Brezplačne storitve

• Parkirni prostor
• Brezplačni Wi-Fi
• Hramba opreme

Za posebne ponudbe, nas prosimo kontaktirajte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Bohinjska Bela 97A , Bohinjska Bela, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Garni penzion Pr Bevc
Govorimo:
 SI
 EN
Mobitel:
+386 (0)41 608 572
Telefon:
+386 (0)4 572 02 21
E-mail:
info@penzion-bevc.si
Certifikat