Image
Image
4756
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew78928.jpg

SUHI OMET, STENSKE OBLOGE, PREGRADNE STENE, GMM, GRADBENIŠTVO IN MONTAŽA METELKO, FASADERSTVO Priporočamo

Oražnova ulica 6, 8311 Kostanjevica na Krki, Posavska

Galerija slik

Predstavitev

UREJANJE OKOLICE Z MINI BAGROM UREDITEV DOVOZNIH CEST

UREDITEV PARKIRIŠČ

UREJANJE DVORIŠČ

UREJANJE VRTOV IN OKOLICE ČE ZIDATE, PRENAVLJATE ALI UREJATE OKOLICO – pokličite nas ali pišite na elektronski naslov in skupaj bodo našli pravo rešitev za vas z MINI BAGROM!

V podjetju GMM, Gradbeništvo in montaža Metelko, Lovro Metelko s.p., svoje izkušnje nabiramo že 20let, izvajamo raznovrstna suhomontažna dela kot so suhi omet, stenska obloga, pregradne stene, spuščeni stropi, podstrešja, suhi estrih. Nudimo tudi različne storitve z dvigalom.

Storitve:

  • Suhi omet
  • Stenska obloga
  • Pregradne stene
  • Spuščeni stropi
  • Podstrešje
  • Suhi estrihi
  • Fasaderstvo in splošne gradnje

 Podjetje se ukvarja tudi z osnovno gradnjo objektov in nudi tudi storitve z dvigalom.

Tako kot se mi vsako leto izboljšujemo so tudi materiali s katerimi delamo vsako leto kvalitetnejši, zato se v naši ekipi vsako leto udeležujemo izobraževanj predvsem na področju izolacij in fasaderstva.  

O nujnosti toplotne izolacije stavb že dolgo ni dvomov, saj so njene prednosti dobro znane in merljive:
največji sta prihranek energije v času ogrevalne sezone in zaščita pred pregrevanjem prostorov poleti, ki ju spremlja boljše bivalno udobje.
Pri prenovi stanovanjskih stavb, grajenih do osemdesetih let, ki ne ustrezajo današnjim standardom energijske učinkovitosti k izboljšanju energijske bilance največ prispeva izolacija fasade, ki pa je le del celovite sanacije.
Z vgradnjo toplotnoizolacijskega fasadnega sistema lahko pri enodružinskih hišah dosežemo do 40 in pri večstanovanjskih do 35-odstotni prihranek energije.
Čeprav je najpomembnejši razlog za vgrad­njo toplotne izolacije v in na dele zunanjega oboda stavbe zmanjšanje toplotnih izgub (čim manjša toplotna prevodnost materiala), je pri izbiri vrste izolacije treba upoštevati še več drugih fizikalno-kemičnih lastnosti in dejavnikov, po katerih se posamezni toplotnoizolacijski materiali razlikujejo.
Na primernost vgradnje na določeno mesto vplivajo zlasti gostota materiala in s tem njegova mehanska trdnost, paroprepustnost, odpornost proti vlagi in ognjevarnost.
Vendar je toplotna izolacija le del fasade – to sestavlja kompleksen sistem različnih materialov, ki so na zunanji zid naneseni v točno določenem zaporedju.
Kateri so ti materiali in kako si sledijo, je odvisno predvsem od tega, kako je hiša zgrajena in kakšno izolacijo smo izbrali.
Za stanovanjske stavbe je najpogostejša in cenovno najbolj dostopna tankoslojna kontaktna fasada, v kateri si sloji sledijo s popolnim stikom.
Poleg kontaktnih fasadnih sistemov obstajajo še prezračevalne fasade, pri katerih je med osnovno konstrukcijo in ploščami zaključnega sloja zračni kanal, ki opravlja toplotno zaščito stavbe, ter obešene (steklene in netransparentne) fasade.
Oboje se večinoma uporabljajo za javne in poslovne stavbe.
V nadaljevanju bomo opisali glavne značilnosti tankoslojnih kontaktnih sistemov.
Toplotnoizolacijski fasadni sistem zmanjša potrebo po energiji za ogrevanje in hlajenje, ščiti konstrukcijo pred vremenskimi vplivi, predstavlja vizualni zaključek stavbe, poleg tega mora biti odporen tudi proti algam in plesnim.
Dolgo življenjsko dobo mu zagotavljajo pravilno izbrane komponente, strokovno konstruirani detajli in izvedba.

 Poslujemo po: Dolenjska regija, Spodnje Posavje

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Oražnova ulica 6, 8311 Kostanjevica na Krki, Posavska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
GMM, Gradbeništvo in montaža Metelko, Lovro Metelko s.p.
Davčna št.:
10310495
Naslov:
Oražnova ulica 6, 8311 Kostanjevica na Krki
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0297 9256 9384 709 (NLB d.d.)
Odgovorna oseba:
Lovro Metelko
Kontaktna oseba:
Lovro Metelko
Govorimo:
 SI
Mobitel:
+386(0)40 751 419
Mobitel:
040751419
E-mail:
lovrometelko@gmail.com
Certifikat
Naziv:
GMM, Gradbeništvo in montaža Metelko, Lovro Metelko s.p.
Naslov:
Oražnova ulica 6, 8311 Kostanjevica na Krki

Kontaktne osebe

Gradbeništvo