Image
Image
3459
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew37240.jpg

VODOVODNE, PLINSKE, SANITARNE INŠTALACIJE, MONTAŽA KLIME IN PREZRAČEVANJA, TOPLOTNE ČRPALKE, ŠEMPAS Priporočamo

Vogrsko 11a, 5293 Volčja Draga, Goriška, Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Poskrbimo za pravilno montažo, preverimo tesnost cevovodov, zagotovimo stabilno pritrditev enot ter pravilno nastavimo delovanje klimatske naprave. Pravilno izvedena montaža povečuje energetsko učinkovitost naprave, zagotavlja učinkovitost.

GO-MIT je ugledno podjetje, specializirano za vse energetske inštalacije, ki združuje izjemno strokovnost, inovativnost ter predanost trajnostnim rešitvam. Z našimi izkušenimi strokovnjaki, ki se zavedajo nenehnih sprememb v energetskem sektorju, zagotavljamo vrhunske storitve na področju inštalacij in vzdrževanja.

Pri GO-MIT verjamemo v trajnostno prihodnost in se zavezujemo k iskanju najboljših rešitev za naše stranke. Sodelovanje z nami pomeni izbiro visoko kakovostnih energetskih inštalacij ter zanesljivega partnerja, ki razume potrebe strank in se prilagaja dinamičnemu energetskemu okolju. Z nami boste korak bližje k energetski učinkovitosti, udobju ter zmanjšanju vpliva na okolje.

Naše storitve:

  • Vodovodne inštalacije: Zagotavljamo strokovno načrtovanje, namestitev in vzdrževanje vodovodnih sistemov, ki zagotavljajo zanesljivo oskrbo s čisto vodo.

  • Plinske inštalacije: Naši izkušeni strokovnjaki skrbijo za varno in učinkovito namestitev ter vzdrževanje plinskih sistemov.

  • Sanitarne inštalacije: Ponujamo kakovostne sanitarne inštalacije, ki vključujejo namestitev kopalniške opreme, tuš kabin, WC-školjk ter drugih sanitarnih naprav.

  • Montaža klim in prezračevanje: Smo strokovnjaki na področju montaže klimatskih naprav in sistemov za prezračevanje, ki zagotavljajo udobno in svežo notranjo klimo.

  • Ogrevalne tehnike: Nudimo inštalacijo ter vzdrževanje različnih ogrevalnih sistemov, vključno z radiatorji, talnim ogrevanjem in ostalimi sodobnimi ogrevalnimi rešitvami.

  • Toplotne črpalke: Specializirani smo za namestitev visoko učinkovitih toplotnih črpalk, ki omogočajo energetsko učinkovito ogrevanje in hlajenje prostorov.

  • Peči na pelete: V naši ponudbi so tudi peči na pelete, ki so okolju prijazne in učinkovite ter nudijo udobno in varno ogrevanje.

In to ni vse! Naša ekipa strokovnjakov je pripravljena izpolniti še mnoge druge vaše potrebe na področju inštalacij. Ne glede na to, ali gre za energetske inštalacije, pametne domače sisteme ali druge energetske rešitve, smo tukaj, da vam pomagamo. Zaupajte nam, da poskrbimo za vaše sisteme po inštalacijah na najvišji ravni kakovosti in strokovnosti.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Vogrsko 11a, 5293 Volčja Draga, Goriška, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
MIST d.o.o.
Poslovna oblika:
MIST, Montaža in storitve d.o.o.
Davčna št.:
40091872
Naslov:
Vogrsko 11A, 5293 Volčja Draga
Odgovorna oseba:
Dimitrij Krapež
Mobitel:
+386(0)41 352 545
E-mail:
klimagomit@gmail.com
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
MIST d.o.o.
Naslov:
Vogrsko 11A, 5293 Volčja Draga

Kontaktne osebe

Povpraševanje ali pomoč
Povpraševanje ali pomoč