Image
Image
12827
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew2778.jpg

GOSTILNA BALADUR, ŠMARJE PRI KOPRU

Grintovec 39 , Šmarje pri Kopru, Obalno-kraška

Galerija slik

Predstavitev

Skoraj 15-letna prepoznavnost in uspešnost gostilne Baladur temelji na bogatih izkušnjah, ki smo si jih pridobili v več kot 40 letih dela v gostinstvu. Zato znamo poskrbeti za primerno vzdušje in vam ponuditi izbrane kulinarične izkušnje, saj vedno dodajamo male skrivnosti kuharskih mojstrov ne le na krožnike, temveč tudi v kozarce in srca naših gostov.

Tu smo, da vas s posebnim veseljem popeljemo na pot uživanja gastronomskih dobrot!


PONUDBA

Bogatstvo sredozemske kuhinje z vedno svežimi morskimi dobrotami, ročno izdelanimi domačimi testeninami, s skrbjo izbranim mesom in obiljem sveže zelenjave v gostilni Baladur dopolnjujemo ponudbo še s posebnimi hišnimi specialitetami. Prav poseben poudarek bi dali na domače testenine, hišni beefsteak, namizni gril, nepogrešljive morske dobrote in seveda, za sladkosnede prave domače sladice.


Namizni gril

Za spremembo doživite »piknik« malo drugače, tokrat kar za restavracijsko mizo. Z našim namiznim grilom vam bo to zagotovo uspelo. Sestoji se iz več vrst mesa, ki si ga gost sam speče na namiznm grilu v obliki stožca. Kot prilogo postrežemo več vrst omak, polento, zelenjavo,...


Morske jedi

Nudimo vam vedno sveže školjke, rake in druge morske sadeže kot tudi najkvalitetnejše morske ribe. Morske dobrote pripravimo na različne načine, skladno z željami naših gostov.


Domače testenine

Testenine pristne domače izdelave kot so fuži, njoki (krompirjevi svaljki), rezanci, ročni valjančki, ravioli, ki so lahko ponjeni s sirom,... so vsekakor velik izziv za vsakega gurmana, še posebej, če so oplemenitene z vrsto različnih omak ter golažev in postreženo na način kot to počnemo pri nas. Edinstven način naše postrežbe s stojalom na katerem je v bakrenih kotličkih več vrst testenin in golažev, zagotavlja enkratno kulinarično izkušnjo.


Domače sladice

Brez sladic nikakor ne gre, zato smo se v naši gostilni odločili, da vam ponudimo predvsem tiste, ki jih pripravljamo sami v lastni domači kuhinji. Nudimo vam pester izbor italijanskih in domačih sladic kot so: tiramisu, gibanice, jabolčni zavitek, panna cotta, mouse ter ostale sezonske ali priložnostne sladice in sladoledi.


KAPACITETA

Restavracijski del gostilne sprejme 45 oseb, v toplejših in poletnih mesecih pa na terasi lahko postrežemo še kot 60 oseb.

Tudi vašim jeklenim konjičkom je prostor zagotovljen, saj razpolagamo z ustreznim številom parkirnih mest.


ORGANIZACIJA PRIREDITEV IN POGOSTITVE

Poslovne, poročne in podobne prireditve so lahko zajeten zalogaj, a ne za nas, saj že leta uspešno organiziramo raznovrstne dogodke. Pripravimo vam lahko poslovno kosilo ali večerjo, praznovanje rojstnega dne ali kake druge pomembne obletnice ali dogodka, tudi za prednovoletne pogostitve poskrbimo.

Nepozabna kulinarična doživetja z dobrimi jedmi in odličnimi vini so vam skupaj z nami zagotovljena!


ODPIRALNI ČAS

vsak dan: 10:00 - 22:00
ob sredah:zaprto!
Od 01.06. do 31.08.: delamo vsak dan!

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Grintovec 39 , Šmarje pri Kopru, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Baladur, trgovina, gostinstvo in turizem, d.o.o.
Davčna št.:
45871175
Kontaktna oseba:
Ivan Banovac
Govorimo:
 SI
 De
 IT
 HR
 FR
Mobitel:
+386(0)41 721 223
Telefon:
+386(0)5 6569580
E-mail:
info@gostilna-baladur.si
Certifikat

Socialno omrežje