Image
Image
6411
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/737/logonew2805.jpg

GOSTILNA TRBOVLJE GOSTILNA BRIN

Knezdol 2a, 1420 Trbovlje, Zasavska
Zaprto

Galerija slik

Predstavitev

GOSTILNA V TRBOVLJAH GOSTILNA BRIN

Gostilna Trbovlje Brin je priljubljena gostilna v Trbovljah. V tej gostilni ponujajo odlično hrano in pijačo ter imajo prijetno in domače vzdušje. Gostilna Trbovlje je znana po svojih tradicionalnih slovenskih jedeh, kot so ričet, jota, idrijski žlikrofi in štruklji. Poleg tega pa imajo tudi bogato izbiro vin iz lokalnih vinogradov.

Gostilna Trbovlje Brin je pogosto izbrana lokacija za družinska kosila, poslovne sestanke in praznovanja različnih dogodkov. Njihove prijazne natakarice in natakarji vedno poskrbijo za udobno in prijetno izkušnjo ob obisku gostilne.

Morda bi lahko obiskali Gostilno Trbovlje Brin, da se sami prepričate o njihovi kakovosti in okusni kulinariki, ki jo ponujajo svojim gostom, za malice, kosila ali praznovanja.

Poleti vam posebej priporočamo lahke jedi, filirano postrv s pršutom in sirom, sardelice za prigrizek in kalamare po vaši želji; različne solatne krožnike in ''zdrave'' menije (manj kalorične, brezmesne ali brezglutenske) Pozno jeseni in pozimi, pa vam ponujamo naše, domače, koline: krvavice, pečenice, mesenke, suhe klobase in jetrnice (vse tudi za domov); kot prilogo pa matevž, ajdove žgance, dušeno zelje, vse zabeljeno z domačimi ocvirki. Prav tako sami pripravljamo: štruklje, krokete, polpete, štrudelj - jabolčni, skutni ali borovničev, suho meso ''iz salamurce'', in pa kruh!..Še gobice za juhe in omake so iz naših host! Spečemo vam tudi ocvirkovo ali metino, špehovo, potico, česnove brioše - le prej nam povejte!

V primeru predhodnega naročila skupine, sestavimo meni v dogovoru z vami. Z izjemo enolončnic in prave goveje juhe, so vse jedi pripravijo ob vašem naročilu.

Gostilna z družinsko tradicijo Brin se nahaja v Knezdolu, na koncu trboveljske doline. Od mesta smo oddaljeni dobre 3 km.

Ponašamo se z odlično slovensko kuho, svojo kulinariko prilagodimo sezonskemu jedilniku saj v poletnih mesecih teknejo predvsem sveže pripravljene postrvi z odlično sezonsko solato ali svetovno znani ocvrti lignji, v jeseni pa vam ponudimo koline, pečenice, krvavice z dušenim zeljem ter krompirjem.
Brbončice pa zaokrožijo tudi z hišnimi sladicami.
Za vaše posebne želje kulinaričnih izkušenj  smo vedno odprti samo prej nas pokličite.
Vabljeni na dober tek!


Že dve stoletji je naše mesto znano po kakovostnem premogu, iz bližnje preteklosti pa po burnih dogodkih, ki so desetletja v marsičem spreminjali tok ne le krajevne, pač pa tudi širše zgodovine. Slovi pa ta kraj tudi po odkritih, veselih, uspešnih, delavnih, pa tudi gostoljubnih ljudeh, ki imajo svojo kotlasto, razpotegnjeno dolino med Mrzlico in Kumom radi kot le malokdo. Trbovlje so bile že od nekdaj mnogo več, kot le prazno krajevno ime.


Lahko se pohvalimo že z devetindvajsetletno tradicijo. Pred nami je bila tu Gostilna ''Pr'trugi'' - in mnogi nas še poznajo pod tem imenom!
Objekt sestavlja 5 delov: restavracija ( prostor za 40 oseb) je povezana z zimskim vrtom
(40 oseb)
; zunanji pokriti vrt ( 30 oseb), pa se nadaljuje v vrt na prostem., ter zunanji pavilijon za 70 oseb. Zadnji prostor je Knežja soba: povsem ločena soba namenjena zaključenim skupinam in sestankom.

Nudimo vam pogostitve za zaključene družbe-rojstni dnevi, obletnice, abrahami, birma,... Poskrbljeno je tudi za otroke - na travniku so igrala, trampolin in gugalnice. Za hišo pa je tudi večji travnik, primeren za piknike ali zabavo, srečanje na prostem. Parkirni prostor je obširen, dostop z avtobusom  enostaven.

Z veseljem vam pripravimo najboljšo slovensko hrano po naročilu, kosila ter malice. Našo ponudbo preglejte v rubriki Jedilni list.
Veselimo se vašega obiska  - Dobrodošli! 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Gostilna Brin, Kuder Katja, s.p.
Davčna št.:
17935059
Naslov:
Knezdol 2a, 1420 Trbovlje
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0254 7026 0199 336 (odprt 14.12.2012, NLB d.d.)
Odgovorna oseba:
Katja Kuder
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0) 40 128 982
Telefon:
+386(0)3 563 4638
E-mail:
marinkakuder@gmail.com
Certifikat
Naziv:
Gostilna Brin, Kuder Katja, s.p.
Naslov:
Knezdol 2a, 1420 Trbovlje
Odpiralni čas
GMT +01:00
Ponedeljek
Zaprto
Torek
10:00 - 16:00
Sreda
10:00 - 16:00
Četrtek
10:00 - 16:00
Petek
10:00 - 16:00
Sobota
10:00 - 16:00
Nedelja
Zaprto
( za naročene skupine seveda dlje) :)