Image
Image
8404
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew5585.jpg

MEHIŠKA RESTAVRACIJA GOSTILNA GALEB, BRESTERNICA Priporočamo

K Čolnarni 29, 2354 Bresternica, Podravska
Zaprto

Galerija slik

Predstavitev

Mehiška restavracija gostilna Galeb se nahaja nedaleč stran od Maribora. Ponuja navdušujočo kombinacijo izvrstne mehiške hrane in pijače, značilnega mehiškega interierja in čudovitega vrta ob reki Dravi. Ob poletnih večerih se lahko sprostite v prijetnem zelenem okolju, nad katerim bodo navdušeni tudi vaši otroci (njim je namenjeno tudi otroško igrišče), zimske večere pa izkoristite za posedanje ob kaminu. Lokal v mehiški restavraciji gostilni Galeb, ki deluje že od leta 1995, je primeren za različne priložnosti – k nam še posebej radi zahajajo mladi, saj smo vsak dan odprti do druge ure zjutraj.

Dvorana mehiške restavracije gostilne Galeb je odlična za različna praznovanja, gostilna pa leži samo 10m od Drave, kar prinaša lepo vzdušje za pogostitve ali praznovanja poroke

V mehiški restavraciji gostilni Galeb vam je v zimskem času na voljo do 70 sedežev v notranjosti restavracije, poleti pa lahko posedite še na 100 sedežih v letnem vrtu.

Pripravljajo tipične mehiške specialitete (Chili con carne, Marmita con tor, Sopa de tomate, ipd.), h katerim se priležejo pijače, kot so sangria, margerita, mehiško pivo, mehiška vina, tekila in koktejli. Prav tako se lahko pustite zapeljati izvrstnim mehiškim sladicam, katere ne smejo manjkati pri nobenem praznovanju.

Mehiška restavracija je prostor, kjer se srečata okusna kulinarika in živahna kultura Mehike. Ta restavracija se odlikuje po svoji avtentični vzdušju, ki pričara pristno mehiško izkušnjo. Naslednji opis bi lahko predstavljal mehiško restavracijo:

Dobrodošli v naši mehiški restavraciji, kjer se s prvovrstno kulinariko in živahno atmosfero popeljemo na nepozabno kulinarično potovanje v srce Mehike. Naša restavracija je pravo zatočišče za ljubitelje mehiške kuhinje, kjer se srečajo okusi tradicionalnih jedi in svežih sestavin, ki jih ponuja ta bogata kulinarična dediščina.

Vstopite v barvito in toplino okrašen prostor, kjer se združujejo živahni odtenki, ročno izdelane dekoracije ter avtentični detajli, ki pričarajo pristno mehiško vzdušje. Začutili boste energijo mehiške kulture skozi glasbo, ki vas bo popeljala v oddaljene predele Mehike.

Naš meni je skrbno zasnovan, da vam ponudi širok izbor klasik mehiške kuhinje, kot so sočni tacosi, aromatične enchilade, hrustljavi nachosi s pikantnimi omakami ter še veliko več. Naši kuharski mojstri se z ljubeznijo posvečajo vsaki jedi, pripravljeni iz najboljših in svežih sestavin. Ne manjka niti izbire za vegetarijance in tiste, ki se držijo posebne prehrane.

Naš bar vas razvaja z izborom mehiških koktajlov, vključno z osvežilnimi margaritami in raznolikimi tequilami, ki popestrijo vašo izkušnjo. Naše osebje je prijazno, pozorno in vedno pripravljeno prisluhniti vašim željam.

Naj bo to sproščeno kosilo, romantična večerja ali poseben dogodek, v naši mehiški restavraciji boste našli pravo mesto, kjer se lahko prepustite okusom, vonjem in vzdušju pristne Mehike. Dobrodošli v našem kosu Mehike sredi BRESTERNICE


ključni kraji:
    Maribor
    Limbuš
    Selnica ob Dravi
    Rače
    Kamnica
    Lovrenc na Pohorju
    Hoče
    Miklavž na Dravskem polju
    Zgornja Korena
    Orehova vas
    Spodnja Polskava
    Duplek
    Pohorje
    Meljski hrib
    Studenci
    Malečnik
    Pesnica pri Mariboru
    Svečina
    Zgornja Velka
    Lovrenc na Dravskem polju

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Galeb d.o.o.
Davčna št.:
65348567
Naslov:
K Čolnarni 29, 2354 Bresternica
Številka računa denarne vrednosti:
SI56 0400 0028 0664 979 NOVA KBM d.d.
Kontaktna oseba:
Gregor Elšnik
Kontaktna oseba:
Marko Trstenjak
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)51 809 888
Telefon:
+386(0)2 6231100
E-mail:
info@gostilnagaleb.si
Certifikat
Naziv:
Galeb d.o.o.
Naslov:
K Čolnarni 29, 2354 Bresternica

Kontaktne osebe

Rezervacije
mehiška restavracija in catering

Socialno omrežje

Odpiralni čas
GMT +01:00
Ponedeljek
12:00 - 21:00
Torek
12:00 - 21:00
Sreda
12:00 - 21:00
Četrtek
12:00 - 21:00
Petek
12:00 - 22:00
Sobota
12:00 - 22:00
Nedelja
12:00 - 20:00