Image
Image
10984
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew58652.jpg

GOSTILNA IN PIZZERIJA HAM HAM, LJUBLJANA DOBRUNJE

Pot v dolino 37b , Ljubljana Dobrunje, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Mlad izkušen in prispektiven kolektiv vas pričakuje ter skuša ugoditi vašim kulinaričnim željam in vas poskuša razvajati z našimi gostinskimi storitvami.

Znani smo po sveže pripravljenih jedeh oziroma malicah, pic iz krušne peči, ocvrtem piščancu, žabji kraki, morskih in klasičnih jedi. Odprti smo za vse pogovore ob katerikoli priložnosti za zaključne družbe, poroke, rojstne dneve, birme, sedmine in ostalo...


AKCIJA


Več kot odličen in izredno okusen ocvrt piščanec v palmovem olju, ki se kar topi v ustih 1,8kg =  SAMO 12,90 €.


MANJŠE ZAKLJUČENE DRUŽBE


Pri nas lahko vedno rezervirate tudi prostor za manjše zaključene družbe, saj vam naša gostilna in picerija ponujata velik prostor, kjer lahko pogostimo manjše zaključene družbe.

Za manjše zaključene družbe je na voljo naš jedilnik gostilne in picerije, ob predhodnem naročilu pa lahko pripravimo tudi jedi, ki niso na našem jedilniku.

Manjše zaključene družbe največkrat gostimo ob praznovanjih rojstni dni, martinovanju, praznovanju abrahama ali poslovnih kosilih.

Na meniju za manjše zaključene družbe lahko izbirate jedi iz naše picerije – na voljo vam je veliko število pic, ki bodo zadovoljile vsakega gosta. Ali pa si izberete jedi iz naše gostilne, kjer je največja specialiteta ocvrt piščanec.

Poleg ocvrtega piščanca, pa lahko za manjše zaključene družbe tudi izbirate med jedmi in naše »dnevne ponudbe«, ki se nahaja na spletni strani. Tako lahko še pred samim prihodom manjše zaključene družbe, hrano izberete in naročite.


IZREDNO UKUSNE IN BOGATE MALICE


V naši gostilni in piceriji Ham Ham vsak dan pripravljamo tudi tople malice, pri katerih lahko izbirate med jedilnikom iz gostilne in picerije. Vsak dan pripravljamo sveže malice,  saj vemo, da je malica pomembne obrok vsakega zaposlenega. Na jedilniku tako za vsakega lahko najdete nekaj, lahko je to pica ali široka ponudba iz naše gostilne. Na voljo so posebni meniji, ki so namenjeni za malice, ki pa se vsak dan razlikujejo. Naše malice so pripravljene s svežimi sestavinami, saj je naš cilj zdrava in okusna malica. Vsak dan vam je na podstrani »dnevna ponudba« na voljo jedilnik za malice, tako, da lahko svojo malico izberete še preden nas obiščete. Lahko pa malice tudi predhodno naročite, sploh če vas je več. Vedno pa lahko za malice tudi prej pokličete, da vam rezerviramo proste mize.


PICERIJA


Ham Ham picerija ima veliko krušno peč, kjer vsak dan pečemo sočne in okusne pice. Vse sestavine za pico so sveže in vsaka pica, ki jo pripravimo je narejena z veliko mero dobrega okusa. Pice, ki so na meniju, so tako raznolike, da se za vsakega, še tako zahtevnega gosta, najde pica po njegovem okusu. Ker je naše poslanstvo zadovoljna in sita stranka, vedno prisluhnemo tudi posebnim željam  obiskovalca, glede pice, ki bi jo rad jedel. Vse pice, ki jih spečemo v krušni peči, lahko vzamete tudi domov. Po predhodnem naročilu vam pico spečemo, vi jo le pridete iskati. Izbirate lahko med veliko in malo pico, odvisno od tega, koliko ste lačni. Vse pice so pečene v krušni peči in naša picerija slovi po odličnih picah.

Naša picerija vedno diši po odločnih picah, zato se tudi najbolj siti ne morejo upreti skušnjavi po dobri pici. V primeru prihoda manjše zaključene družbe, lahko predhodno oddate naročilo, da bodo pice na mizo prišle istočasno.

Izbirate lahko kar med 28 vrstami pic!


VELIKO PARKIRIŠČE


Bi radi prišli k nam na kosilo ali malico, pa vas skrbi parkirišče? Picerija in gostilna Ham Ham se ponaša z velikim parkiriščem, tako, da lahko svoje parkirišče dobi vsak. Tudi v primeru prihoda manjše zaključene družbe, prostora ne bo zmanjkalo. Zavedamo se, da je zadovoljna stranka tista, ki dober glas o nas razširila čez deveto vas, zato smo poskrbeli za ključen dejavnik, ki lahko vpliva na zadovoljstvo stranke. Veliko parkirišče vsako uro v dnevu ponuja prostor, tako, da se lahko mirne vesti kadarkoli pripeljete do nas


DELOVNI ČAS


pon-pet : 9.00-22.00
sob : 12.00-22.00
ned in prazniki
zaprto

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Pot v dolino 37b , Ljubljana Dobrunje, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
MAR EN GOSTINSTVO ENES MUSIĆ S.P.
Davčna št.:
16903439
Kontaktna oseba:
Enes Musić
Govorimo:
 SI
 EN
Telefon:
+386 (0)1 542 93 59
E-mail:
enes.kuhar@gmail.com
Certifikat