Image
Image
7548
  • Gostinstvo
  • Gostilne
  • DNEVNE MALICE IN KOSILA, DOSTAVA NA DOM, TREBNJE, NOVO MESTO, DOLENJSKA, GOSTILNA KAMRA
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/804/gostilna-in-pizzerija-seligo-trebnje_1699881450.jpeg

DNEVNE MALICE IN KOSILA, DOSTAVA NA DOM, TREBNJE, NOVO MESTO, DOLENJSKA, GOSTILNA KAMRA

Goliev trg 8, 8210 Trebnje, Jugovzhodna Slovenija
Zaprto

Galerija slik

Predstavitev

Na temeljih nekdanje gostilne “Špringer”, ki je s krajšimi prekinitvami delovala več kot 100 let, je bila v letu 1999 zgrajena nova gostilna. Gostina in picerija Kamra ponuja širok izbor tradicionalnih slovenskih jedi ter okusnih pic.

Na voljo so tudi sezonske jedi, pripravljene iz svežih sestavin, ki jih dobavljajo lokalni pridelovalci.

Dobrodošli


Okusite odlično kulinariko v naši gostilni in piceriji, kjer združujemo tradicijo in svežino s sodobnimi kulinaričnimi trendi. Ponujamo neustavljivo kombinacijo dnevnih malic, ki vas bo osvežila in napolnila z energijo. Naša strast do kulinarike se odraža v vsakem grižljaju, saj skrbno izbiramo najkakovostnejše sestavine za pripravo jedi, ki bodo zadovoljile vsak okus.

Pri nas lahko uživate v sproščenem ambientu gostilne ali pa si okusne jedi enostavno naročite in dostavimo na vaš dom. Naša hitra in zanesljiva dostava vam omogoča, da uživate v vrhunskem okusu tudi v udobju svojega doma. Naročite svojo najljubšo pico ali se razvajajte z našo pestro ponudbo malic, prilagojenih vsakodnevnim okusom.

Naša gostilna in picerija sta vedno pripravljeni zadovoljiti vaše kulinarične želje. Za izjemne okuse, prijazno storitev in udobje dostave na dom, nas obiščite ali oddajte naročilo še danes

Naša ekipa

Ekipa kuharjev in natakarjev v Kamri je ključni del naše restavracije. Ekipa je sestavljena iz vrhunskih kuharjev, ki imajo izkušnje v pripravi različnih jedi in so strokovnjaki za kuhanje.

Kuharska ekipa se zaveda pomena kakovostnih sestavin, zato sodelujejo s lokalnimi pridelovalci, da zagotovijo sveže in sezonske sestavine. Kuharji v restavraciji se trudijo pripravljati okusne in zdrave jedi, ki zadovoljijo različne okuse in prehranske potrebe.


Videoposnetek

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Goliev trg 8, 8210 Trebnje, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
KAMRA MM, d.o.o.
Poslovna oblika:
KAMRA MM, gostilna in picerija d.o.o.
Davčna št.:
49896679
Naslov:
Goliev trg 8, 8210 Trebnje
Odgovorna oseba:
Mojca Vovk
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
Telefon:
+386(0)7 304 41 21
E-mail:
info@kamramm.si
Certifikat
Naziv:
KAMRA MM, d.o.o.
Naslov:
Goliev trg 8, 8210 Trebnje

Kontaktne osebe

Rezervacija in naročila
Rezervacija in naročila

Socialno omrežje

Odpiralni čas
GMT +00:00
Ponedeljek
08:00 - 22:00
Torek
08:00 - 22:00
Sreda
08:00 - 22:00
Četrtek
08:00 - 22:00
Petek
08:00 - 23:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto