Image
Image
5272
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew72257.jpg

GOSTILNA IN PRENOČIŠČA MÜLLER SOBE ČRNOMELJ

Ločka cesta 6, 8340 Črnomelj, Jugovzhodna Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Gostilna Müller iz Črnomlja s tradicijo deluje že od leta 1965, pod imenom "GOSTILNA MÜLLER", ali nekomu bolj poznanim domačim imenom "Pri Bariču", ki se je obdržalo vse do danes.

Prava domača Bela Krajina, dobrodošli v Črnomelj. Ko vas pot zanese po reki Krki se ustavite na oddih v prečudoviti Gostilni MÜLLER ob reki Lahinji, kjer vam vaše brbončice razvajamo z odličnimi kulinaričnimi dobrotami, pa ne tako, da boste od nas odšli lačni, odšli boste s spominom tam se dobro je.
Če pa vas zanese še na kakšne turistične točke belokranjskih rokodelcev, Mestna muzejska zbirka Črnomelj, Muzej rudnika rjavega premoga, uskoška domačija ter Belokranjska čebelarska učna pot.

V občini Črnomelj sta dva krajinska parka bogata tako z naravno kot kulturno dediščino - Krajinskih park Lahinja in Krajinski park Kolpa. Za Belo krajino so značilni steljniki, porasli z brezovim gozdom in podrastjo orlove praproti. Posebnost pa je tudi edinstveno svetovno nahajališče črnega močerila ali črne človeške ribice, jamske dvoživke, ki živi le v podzemnih vodah Bele krajine.

Vas Kot pri Damlju je najjužnejša slovenska vas. Tu se lahko podate na pohod po najjužnejši slovenski pešpoti ob Kolpi od Radenc do Damlja, po slikovitem kolpskem kanjonu, po neokrnjeni naravi in po popolnoma neobljudenih delih, kjer se lahko odžejate na izviru Trpotec, vodi večne mladosti.

Občina Črnomelj je prava destinacija tudi za športne navdušence. Bela krajina je namreč s svojim razgibanim terenom zelo primerna za pohodništvo in kolesarstvo, saj so na izbiro mnoge pohodniške in kolesarske poti. Poleti je zelo priljubljeno čolnarjenje po Kolpi, mesto pa se najde tudi za ribolov, taborjenje in druge aktivnosti v naravi.
Da bi vse to obiskali se spoznali z naravnimi in kulturnimi zakladi Slovenije pa ste več kot dobrodošli da prenočite v našim stilsko opremljenih sobah, kjer se lahko brezskrbno prepustite raziskovanju Bele Krajine v jutranjih urah pa si dovolite prigrizniti pripravljeni zajtrk.

Ponujamo pestro izbiro:

  • tipičnih belokranjskih jedi,
  • mesnih jedi
  • ribjih jedi, 
  • izbiro lokalnih vin.

Razpolagamo s 140 sedeži v 3 ločenih notranjih prostorih, v toplejših dnevih pa vas vabimo na letni vrt, kjer lahko v objemu dreves opazujete miren tok reke Lahinje in se prepustite ob ptičjemu petju.

Prenočišča v gostilni Müller
Na voljo so vam 9 dvoposteljnih sob, s kategorijo 3 zvezdice . Sobe so opremljene s TV, SAT, minibar, klima, brezplačni internet (wireless), wc, tuš. Nočitev vključuje tudi zajtrk.

Nočni bar
V neposredni bližini gostilne se nahaja prekrasen prostor namenjen za slavja in zabave v katerem lahko proslavite posebne življenjske dogodke, kot so poroke, rojstni dnevi, razne obletnice ali pa se npr. ob koncu leta zabavate s svojimi poslovnimi partnerji, sodelavci ali v krogu prijateljev. Lahko plešete ob glasbi po izboru DJ-a, ali ob igranju glasbene skupine, vam mi pripravimo hladni, topli ali pa hladno-topli bife.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Ločka cesta 6, 8340 Črnomelj, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Gostilna Müller, Gostilna s prenočišči Tina Müller Starešinič s.p.
Davčna št.:
97041718
Naslov:
Ločka cesta 6, 8340 Črnomelj
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0315 4100 0443 717 (SKB d.d.)
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 RS
Mobitel:
+386(0)40 809 295
Telefon:
+386(0)7 356 72 00
E-mail:
info@gostilna-muller.si
Certifikat
Naziv:
Gostilna Müller, Gostilna s prenočišči Tina Müller Starešinič s.p.
Naslov:
Ločka cesta 6, 8340 Črnomelj

Kontaktne osebe

rezervacije
za dostavo ali prevzem

Socialno omrežje