Image
Image
3856
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew28888.jpg

GOSTILNA KANČAL, LENDAVA

Glavna ulica 41, 9220 , Lendava, Pomurska

Galerija slik

Predstavitev

Gostilna KANČAL Vendéglő - sinonim tradicije in kakovosti!

Slovimo kot ena najstarejših gostiln v tem delu Slovenije s 113-letno družinsko tradicijo, na kar smo zelo ponosni in kar je hkrati velika odgovornost za delo v bodoče.

Naša gostilna se nahaja v samem starem mestnem središču, praktično pod lendavskim gradom in "vis-à-vis" župnijske cerkve Sv. Katarine in Cvetličarstva Cuk. Gostje imajo možnost parkiranja na osrednjem mestnem parkirišču in ob cesti na modri coni. Naše prostorske kapacitete obsegajo osrednji prostor s točilnim pultom in večji prostor, ki je večinoma namenjen jedilnemu kotičku. Ob tem imamo predvsem ob lepšem vremu na razpolago manjšo teraso na frontalni strani lokala (vhod z Glavne ulice).

Prijetno lendavsko okolje, pristne domače prekmurske in madžarske jedi ter odlična lendavska vina so le nekateri izmed razlogov za postanek in obisk naše gostilne. Prijetno in sproščeno počutje ter zadovoljstvo gostov so naša glavna skrb in naše največje zadovoljstvo. Nahajamo se v starem mestnem središču Lendave, ki je hkrati odlična izhodiščna točka za številne možnosti krajših izletov in dopustovanj.

Kraj z več kot 800-letno zgodovino namreč zaradi številnih kulturnih in naravnih znamenitosti privablja vse več obiskovalcev. Tako se lahko naši gostje kar peš sprehodijo do lendavskega gradu, župnijske cerkve Sv. Katarine, židovske sinagoge, evangeličanske cerkve, si ogledajo mumijo Mihaela Hadika v kapelici Sv. Trojice in pobližje spoznajo bogato kulturno dejavnost lendavskega kulturnega doma, ki je pravi arhitekturni biser.

Bogato kulinariko in vinogradništvo Lendave dopolnjujejo številne možnosti preživljanja prostega časa in rekreacije tako v Termah Lendava, kot tudi zasebno (wellness turizem, kolesarstvo, pohodništvo ipd.). Tradicionalni prireditvi Bogračfest in Lendavska trgatev predstavljata dodaten turističen magnet v jesenskem času.

Prepričani smo, da se boste radi vračali k nam.

Vljudno vabljeni!

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Glavna ulica 41, 9220 , Lendava, Pomurska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
GOSTILNA "KANČAL" EVA MARIJA BANUTAI S.P.
Davčna št.:
72675306
Naslov:
Lendava, Glavna ulica 41, 9220 Lendava - Lendva
Mobitel:
+386 (0)51 225 068
Telefon:
+386 (0)2 5751137
E-mail:
gostilna.kancal@gmail.com
Certifikat
Naziv:
GOSTILNA "KANČAL" EVA MARIJA BANUTAI S.P.
Naslov:
Lendava, Glavna ulica 41, 9220 Lendava - Lendva