Image
Image
13174
 • Gostinstvo
 • Gostilne
 • RESTAVRACIJA, POROKE, OBLETNICE, POSLOVNI NAJEM DO 250 OSEB, GOSTILNA KORTE, IZOLA, OBALA
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1181/gostilna-korte-izola_1689771359.jpeg

RESTAVRACIJA, POROKE, OBLETNICE, POSLOVNI NAJEM DO 250 OSEB, GOSTILNA KORTE, IZOLA, OBALA

Korte 44, 6310 Izola, Obalno-kraška

Galerija slik

Predstavitev

Praznovanje rojstnega dne, poroke, obletnice, sklepanje poslovnih dogovorov, sestankov ali večjih organiziranih skupin vam je na voljo pri nas z rezervacijo prostora, prilagojeno ponudbo ter prijaznim osebjem.

V izolskem zaledju, le lučaj od mondenega Portoroža, zasanjanega Strunjana ter življenja polne Izole, leži idilična istrska vasica Korte. Vas, polna bogate zgodovine, tradicije, ki se prepleta v okusih naših krožnikov.

V samem vaškem središču stoji Gostilna Korte, ki deluje že vse od leta 1964, v letu 2019 pa je vajeti v svoje roke prevzela nova, sveža ekipa, katere glavni cilj je nadgraditi in še izboljšati odličen sloves tradicionalne, istrske gostilne.

V naši ponudbi lahko najdete tradicionalne istrske jedi z mediteranskim pridihom, ki so vedno pripravljene iz svežih sestavin, ki jih zagotavljajo naši skrbno izbrani, lokalni ponudniki. Naš jedilnik sestavljajo ribje ter mesne jedi, prepletene s sezonskimi sestavinami kot so divji šparglji ter veličastni tartufi. Postreženo z lokalnim olivnim oljem, pomazano z domačim kruhom ob spremljavi lokalnih vin, z razgledom na zeleno gričevje na letnem vrtu v prijetni senci mogočnih cipres.Preprosto Istra. Naša Istra.

Okusite Istro po naše in se nam pustite zapeljati z bogato kulinarično ponudbo v toplem, domačem ambientu na Kortah.


Ponudba:
 • Priprava jedi po naročilu

  Vsak dan med 12. in 23. uro vam nudimo jedi po naročilu iz našega bogatega jedilnega lista ter sveže, sezonske ponudbe.
 • Skupine ali praznovanja

  Praznovanje rojstnega dne, poroke, obletnice, sklepanje poslovnih dogovorov, sestankov ali večjih organiziranih skupin vam je na voljo pri nas z rezervacijo prostora, prilagojeno ponudbo ter prijaznim osebjem.
 • Poslovni najem

  Z ločenim konferenčnim prostorom, ki sprejme do 20 oseb, vam nudimo tudi idealno lokacijo za organizacijo manjših konferenc, poslovnih srečanj ali pa manjših dogodkov, na katerih po želji poskrbimo tudi za pripravo prigrizkov, pijače, vam nudimo pomoč pri izposoji tehnične opreme, na voljo pa vam je tudi večje, brezplačno parkirišče.

  Po predhodnem dogovoru, vam lahko zagotovimo večjo dvorano,ki je v neposrednem stiku z restavracijo.(do 250 oseb).

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
GOSTILNA KORTE d.o.o.
Davčna št.:
74101854
Odgovorna oseba:
Glažar Janez
Odgovorna oseba:
Džafić Leila
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
Telefon:
+386 (05) 642 02 00
E-mail:
info@gostilnakorte.si
Certifikat

Socialno omrežje