Image
Image
8743
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew13162.jpg

GOSTILNA POD KRVAVCEM, CERKLJE NA GORENJSKEM

Grad 28, 4207 , Cerklje na Gorenjskem, Gorenjska

Galerija slik

Predstavitev

V gostilni pod Krvavcem smo vedno pazili na svojo ponudbo tako, da našim gostom nikdar hudo ni bilo. Obiščite nas in se predajte užitkom prijetnega ambijenta, dobre hrane, rujne kapljice in pozornih gostiteljev.

Mogoče si želite užitkov smučišča Krvavec, ste potnik letališča Brnik ali obiskovalec Cerkelj, kjer se trud prijaznih ljudi opazi na vsakem koraku, cvetoči vrtovi pročelja hiš, urejena okolica, pogled na Krvavec in okoliške hribe vas ne pustijo ravnodušne.

V tej idili se skriva vasica Grad, kjer najdete gostilno pod Krvavcem.
Verjetno se ti deli prenašajo tudi na gostilno, tu vam v izvirskem ambijentu postrežemo jedi, ki so zveste 50 letni tradiciji in okolju v katerem se nahajate.

Gostinska ponudba
Poleg značilnih slovenskih jedi, vam v potoku nalovimo postrvi, ki so naša kulinarična posebnost, saj vam jih pripravimo na več kot petnajst različnih okusov. Ali pa vas vedno znova premamijo mesne specialitete. Brez skrbi, tudi vas ne bomo spustili lačnih ust domov.

Ko pride čas poroke ali vašega osebnega praznika, nikar ne skrbite, vaši cenjeni povabljenci se bodo dobro počutili ob slavnostnem omizju.

Prenočišča - Novo
Po utrudljivi noči pa lahko prespite in se zbudite spočiti za napore naslednjega dne. Domačnost z vsakdanjim udobjem nudi petim osebam novo opremljeni apartma. Oddaljen samo 4 km od spodnje žičnice Krvavec.

Vir: http://www.podkrvavcem.si

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Grad 28, 4207 , Cerklje na Gorenjskem, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Gostilna pod Krvavcem Marinka Rezar s.p.
Davčna št.:
72169079
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
Mobitel:
+386(0)41 214 456
Telefon:
+386(0)4 2525700
E-mail:
podkrvavcem@siol.net
Certifikat

Socialno omrežje