Image
Image
9005
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew14085.jpg

GOSTILNA PR LESENI ŽLICI, NOVO MESTO Priporočamo

Raka 106, 8274 Raka, Jugovzhodna Slovenija, Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Doživite edinstven okus tradicije v gostilni 'Pr Leseni Žlici' v Novem mestu. Naša gostilna vas bo popeljala na kulinarično potovanje skozi okuse in vonje slovenske kuhinje. Odkrijte domače jedi, pripravljene s strastjo in izbranimi sestavinami. Pridružite se nam za nepozabne trenutke okušanja, ki bodo oživeli spomine na babičino kuhinjo. Dobrodošli v gostilni, kjer se tradicija sreča z okusom.

Iz lončene sklede veje se omamen vonj pristnih dedovskih dobrot.
Lesena žlica naj zdaj poskrbi, da se v Vaših ustih okus
razživi in Vam polnost zadovoljstva podari!

Kapacitete
Skozi vrata Gostilne Pr' leseni žlici v Novem mestu lahko vstopi naenkrat do 90 gostov, ti se bodo v naši prenovljeni gostilni, klimatiziranih prostorih, prijaznim strežnim osebjem, po vaši želji glasbo v živo odlično počutili.
V naših toplih prostorih lahko za vas organiziramo osebna praznovanja, obletnice, družinska praznovanja, lahko pa se gost poglobi v naš pester jedilni list.

Zgodovina
Marija Novak:” Letos teče 7 leto našega obratovanja in v naši družinski gostilni se trudimo z dobro hrano zadovoljiti naše goste.. Ker vem da so odnosi  do kuhinje, z ljudmi ,do življenja, ter slovenske kuhe  bistvenega pomena me neizmerno veseli da vam vse to lahko predstavim.
V Gostilni Pr' leseni žlici v Novem mestu se že vrsto let ukvarjamo z gostinstvom in smo si v teh letih nabrali ogromno  izkušenj v kuhinji in odnosih z ljudmi , tako da vas vljudno vabim da si te izkušnje obojestransko dopolnjujemo.”

Kuhinja
Želimo se vam predstaviti in ponuditi jedi katere na področju slovenije počasi izumirajo, vendar so dober, po zaužitju teh vam se bo okrepilo telo in duh, in nenazadnje so »naše«.
Kot vemo se sestavine gostilne Pr' leseni žlici v Novem mestu glavni del kuhe in za vas se trudimo izbirati sestavine zdravega, domačega in slovenskega porekla, vendar tudi najboljše sestavine ne morejo zagotoviti odlične hrane, ampak za to potrebuješ tudi ljubezen do dela in hrana, česar menim da v gostilni Pr' leseni žlici v Novem mestu ne manjka.
Ob vsem tem vam lahko ponudimo druge uveljavljene jedi oz ribe pečeno na način hiše, katerega smo kot ljubitelji dobre hrane, izkusili ter preizkusili.

Dnevno imamo za vas pripravljene večje število različnih malic ter svežih jedi po naročilu oz preizkusite našo ponudbo catering hrane.

Naša posebnost
V gostilni Pr' leseni žlici v Novem mestu za vas obstaja BIRT »Lojze Novak« , in vam na ponudi dolenjskega posebneža Cviček mogoče pa se vam celo prikrade izza hrbta in vas preseneti s svojo drugo življenjsko sopotnico,  kitaro ter skupaj z vami zaigra oziroma zapoje.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Raka 106, 8274 Raka, Jugovzhodna Slovenija, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Poslovno svetovanje in gostinstvo Mitja NOVAK s.p.
Davčna št.:
50362445
Naslov:
Raka 106, 8274 Raka
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0315 0100 0423 058 (SKB d.d.)
Odgovorna oseba:
Marija Novak
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)51 342092
Telefon:
+386(0)7 3324065
E-mail:
marijanov@gmail.com
Certifikat
Naziv:
Poslovno svetovanje in gostinstvo Mitja NOVAK s.p.
Naslov:
Raka 106, 8274 Raka

Socialno omrežje