Image
Image
8714
  • Gostinstvo
  • Gostilne
  • GOSTILNA ZAJC, CATERING, PRIPRAVA JEDI ZA POROKO ALI ZABAVO, DOSTAVA NA DOM, DOMŽALE
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2158/zajc_logo-1637672201.png

GOSTILNA ZAJC, CATERING, PRIPRAVA JEDI ZA POROKO ALI ZABAVO, DOSTAVA NA DOM, DOMŽALE

Mala Loka 6, 1230 Domžale, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

V 40 let stari gostilni zadnjih devet let nova mlada ekipa ustvarja domače jedi na sodobni način za naše prijetne goste. Iz centra Domžal smo oddaljeni dobrih 5 minut vožnje, pa vendar priročno skriti v središču lokalnih pridelovalcev.

Tako se v naši kuhinji srečajo moka iz vaškega mlina, ki jo vsak dan spremenimo v odličen domač kruh, sveža solata in krompir s sosednje njive, ter še marsikatera sezonska zelenjava, ki odlično dopolnjujejo naše krožnike. Okuse lepo zaokrožijo dišavnice, ki jih gojimo v naši visoki gredi. Grčarjeva ribogojnica nas oskrbuje s svežimi postrvmi, pozimi pa se veselimo krepkih jedi, kot so krvavice in pečenice, ki jih za nas pripravlja naš izbrani mesar. Sosedove kokoške nam nesejo jajca proste reje za naše domače sladice. Seveda je v naši ponudbi tudi pester izbor piv iz lokalne mikro pivovarne!

Poleg osnovnega jedilnega lista, skušamo z dodatno ponudbo čim bolj izkoristiti sezonske sestavine, tako da je tudi dnevna ponudb malic in kosil temu prilagojena.

V Gostilni Zajc se trudimo, da je večina stvari narejena v naši gostilnici od začetka do konca in to tudi ročno. Naj naštejemo le nekaj stvari, kot je dnevno svež kruh, domači njoki in štruklji(sirovi, pehtranovi, ajdovi,...), testo za pice, sezamove bombice za naše petkove burgerje, hišne paštetke, domači ocvirki in tudi vse sladice, tako kot tudi odlično Zajc kremna rezina.

Glede na trenutne razmere smo našo ponudbo prilagodili in dodali storitev dostave hrane in pijače. Od ponedeljka do petka gostom nudimo 5 vrst malic, ki jih dnevno spreminjamo, sobota in nedelja pa sta rezervirani za vikend kosila. Vsak dan pa je na voljo tudi pestra ponudba iz jedilnega lista.

DOMAČE TORTE ZA VSE PRILOŽNOSTI
Pripravljamo tudi domače torte, njihov seznam pa se sezonsko nekoliko spreminja in sproti tudi dopolnjuje, vsakič ko prejmemo nov navdih.
Poudarek dajemo na sveže naravne sestavine in nikoli ne dodajamo nepotrebnih arom, barvil ali ojačevalcev okusov.
Uporabljamo sezonsko sadje, nekatera kar z naših dreves, biskviti vsebujejo izključno jajca proste reje, torta pa je lahko tudi brez glutena.

CATERING
Potrebujete pogostitev na vaši izbrani lokaciji za poslovni dogodek, poroko ali zabavo za večjo družbo?

Za vas pripravimo pogostitev po vaši izbiri, z možnostjo priprave hladnih, toplih jedi ali domačih sladic, poskrbimo pa tudi za žejo.

Ponujamo:
* pogostitev za poslovne dogodke (odmor za kavo, kosila, kanapeji, prigrizki, domače sladice, pecivo)
* pogostitev za poroke
* pogostitev za zaključeno družbo
* najem gostinskega inventarja

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Mala Loka 6, 1230 Domžale, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Buru d.o.o.
Poslovna oblika:
Buru, gostinstvo in turizem, d.o.o.
Davčna št.:
38221195
Naslov:
Mala Loka 6, 1230 Domžale
Odgovorna oseba:
Marijan Budja
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 RU
Certifikat
Naziv:
Buru d.o.o.
Naslov:
Mala Loka 6, 1230 Domžale

Kontaktne osebe

Catering in prodaja domačih izdelkov

Socialno omrežje