Image
Image
8020
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4536/30918.jpg

POSLOVNI CATERING LJUBLJANA, CATERING KOREN Priporočamo

Rožna Dolina, cesta II 35, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska
POSLOVNI CATERING LJUBLJANA, CATERING KOREN https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4536/30918.jpg Rožna Dolina, cesta II 35, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska 4.8 05 1

Galerija slik

Predstavitev

POSLOVNI CATERING LJUBLJANA, CATERING KOREN

Gostinstvo in catering Koren je mlado podjetje, ki je na slovenskem trgu od leta 2008. Glavno področje našega delovanja je catering na porokah, piknikih, obletnicah in poslovnih srečanjih. Skrbno pripravljene pogostitve za različne priložnosti pripeljemo kamor koli po celotni Sloveniji. Želje in okusi naročnika so osnovno vodilo pri sestavljanju jedilnika, izbran prostor – vrt, poslovni prostor, muzej, galerija, dvorana ali šotor, pa pripravimo tako, da dopolnjuje barvno nit in namen pogostitve. Vsaka pogostitev Gostinstva in cateringa Koren je drugačna in izbrana.

Pogostitve

Hrana je zagotovo pomemben del vsakega praznovanja ali poslovnega srečanja. S skrbnim upoštevanjem vaših zahtev in predstav z vodjo cateringa oblikujete jedilnike za različne priložnosti. Pogostitev pripeljemo na želeno lokacijo, postrežemo in pospravimo za sabo. S Korenovimi kulinaričnimi dobrotami vas in vaše goste razvajamo na:

- BIRMAH
- OBLETNICAH
- POROKAH
- PIKNIKIH
- POSLOVNIH SESTANKIH
- TISKOVNIH KONFERENCAH
- SEMINARJIH
- STROKOVNIH SREČANJIH
- PREDNOVOLETNIH DRUŽENJIH ZAPOSLENIH
- POGOSTITVAH PO ZAGOVORIH DIPLOMSKIH, MAGISTRSKIH IN DOKTORSKIH DEL
- DNEVIH ODPRTIH VRAT
- POLETNIH ŠOLAH IN POČITNIŠKIH DELAVNICAH
- UPOKOJITVAH
- VALETAH

Ponudba

Kuharji cateringa Koren pri pripravi kulinarične ponudbe sledijo slovenski tradicionalni kuhinji, ki ji s sezonsko domačo zelenjavo, sadovi morja in zelišči dodajo pridih svežine in sodobnosti. Pripravljamo manjše in lahkotnejše kulinarične zalogajčke, ki jih gostje zaužijejo stoje, in pestre večhodne jedilnike, ki jih oblikujejo zahteve in okusi naročnika:

- HLADNI BIFE
- TOPLI BIFE
- HLADNO-TOPLI BIFE
- FINGER FOOD
- KANAPEJI
- ZAJTRK
- COFFEE BREAK
- BRUNCH
- PIKNIK
- SLAVNOSTNA VEČERJA
- SLAVNOSTNO KOSILO

Poroke

Poročno slavje je pomemben del poročnega dneva mladoporočencev, zeleni travniki, vrtovi in poročni šotori pa izviren prostor za ta neponovljivi dogodek. Z mladoporočencema načrtujemo pogostitev po cerkveni in civilni poroki ali poskrbimo za organizacijo celotnega poročnega dne s poročnim slavjem.

Kakovostna hrana

Čeprav je ponudba raznovrstnih živil, posebej sadja in zelenjave, pestra in dosegljiva v vseh letnih časih, to še ni zadosten pogoj za polnovredne, okusne in predvsem zdrave jedi. Gostinstvo in catering Koren se premišljeno loteva oblikovanja kulinaričnih ponudb in v prvo vrsto postavlja domače in sezonske sestavine. S sledenjem hrane od njive do krožnika s sistemom HACCP zagotavlja zdrave in kakovostne jedi. Napredne tehnologije toplotne obdelave hrane poskrbijo, da se precizno izbrane sestavine s kuharjevo domišljijo in ustvarjalnostjo združijo v poln in svež okus.

POSLOVNI CATERING LJUBLJANA, CATERING KOREN, POSLOVNI CATERING LJUBLJANA, CATERING KOREN, POSLOVNI CATERING LJUBLJANA, CATERING KOREN, POSLOVNI CATERING LJUBLJANA, CATERING KOREN, POSLOVNI CATERING LJUBLJANA, CATERING KOREN, POSLOVNI CATERING LJUBLJANA, CATERING KOREN

Zemljevid

Poslovna ocena

1 Mnenje

4.8 povprečje glede na 1 Mnenja


5 zvezdic
1
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0
  • Profesionalci

    ,

    Nad storitvijo cateringa Koren sem izredno navdušena, saj so poleg tega, da so profesionalci navdušili z odlično hrano, odzivnostjo in nevpadljivo vrhunsko postrežbo. Poleg vsega so cenovno ugodni in se potrudijo tudi za manjše skupine.

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Rožna Dolina, cesta II 35, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
KOREN & CO gostinstvo, d.n.o. Ljubljana
Davčna št.:
38864207
Naslov:
Rožna Dolina, cesta II 35, 1000 Ljubljana
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0205 3001 3485 127 (odprt 26.6.2002, NLB d.d.)
Odgovorna oseba:
Koren Luka
Kontaktna oseba:
Koren Luka
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)31 660 757
E-mail:
info@gostinstvokoren.si
E-mail:
luka.koren@gostinstvokoren.si
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
KOREN & CO gostinstvo, d.n.o. Ljubljana
Naslov:
Rožna Dolina, cesta II 35, 1000 Ljubljana

Kontaktne osebe

Socialno omrežje