Objave

InfoSlovenija
7598
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew14089.jpg

OKREPČEVALNICA IN CATERING SEŽANA

Stjenkova ulica 1, 6210 Sežana, Obalno-kraška

Galerija

Predstavitev storitve

V Okrepčevalnici Apetit krotimo vašo lakoto in razvajamo vaše brbončice s slovenskimi jedmi. V prijetnem ambientu vam postrežemo malice, kosila in večerje. Nudimo enolončnice, golaž, jedi z žara, pečenice in zrezke, njoke in testenine, solate in juhe ter drugo. Sprejemamo skupine, gostimo zaključene družbe in nudimo prostor na izposojo.

Okrepčevalnica Apetit v Sežani vam ponuja zajtrke, kosila in večerje s slovenskimi jedmi, zato enolončnice in golaž na našem meniju nikdar ne morejo manjkati.

Vabimo vas, da nas obiščete od ponedeljka do sobote med 9:30 in 18:00 uro

Načrtovanje pogostitve?
Poskrbeli bomo za ustrezen catering po naročilu za domača praznovanja, rojstne dneve, otroške zabave, maturantski ples, obhajilo ali birmo, poslovne dogodke, poroko in piknike.
Catering vam ne ponujamo samo pri nas na obali lahko pridemo do Ljubljane ali kar v Italijo do Udin.

Prostor za zaključene družbe v Sežani možnost najema?
V prostorih okrepčevalnice sprejmemo 35 ljudi, na pokritem vrtu pa dodatnih 40. Pri nas gostimo zaključene družbe in nudimo najem prostora.
NOVO!
Ponujamo 2 nova prostora, in to za 70 ali 20 oseb za 50 letnice v prostorih Vina Kras.
CATERING
Na območju Osrednje Slovenije, Primorske in zamejske Italije nudimo različen catering za priložnosti vseh vrst; za domača praznovanja, otroške zabave, maturantski ples in valeto, poslovne dogodke in druženja, poroke in tudi piknike. Pripravimo ga po naročilu glede na tip dogodka in vaše želje, in sicer za skupine od 30 do 1000 oseb.
Izbirate lahko iz široke ponudbe: od preprostih kanapejev, prigrizkov do finger fooda in od domačih lokalnih specialitet, tradicionalne regionalne kuhinje do visoke kulinarike. Naša ponudba obsega topli in hladni bife tudi za manjše skupine.
ZAKLJUČENE DRUŽBE
Okrepčevalnica Apetit se nahaja v Stjenkovi ulici v Sežani. V prijetnem ambientu vam bomo postregli sveže malice, kosila in večerje, nudimo pa tudi pogostitve zaključenih družb oziroma najem prostora. Okrepčevalnica sprejme do 75 oseb, 35 v notranjosti in v poletnem času še 40 na pokritem vrtu. Pred okrepčevalnico je tudi parkirišče za avtobus.
Naši meniji so primerni za vse priložnosti; za valete in maturantske plese, otroške zabave, domače zabave, obhajila in birme, poslovne zabave, konference in druženja ter drugo. Prilagodimo se vsem okusom in vsem priložnostim.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Stjenkova ulica 1, 6210 Sežana, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Okrepčevalnica, picerija
Naslov:
1 Stjenkova ulica, Sežana 6210