Objave

InfoSlovenija
5958
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew5585.jpg

MEHIŠKA RESTAVRACIJA GOSTILNA GALEB,| MARIBOR, BRESTERNICA

Na Jelovcu 4, 2354 Bresternica, Podravska

Galerija

Predstavitev storitve

Mehiška restavracija gostilna Galeb se nahaja nedaleč stran od Maribora. Ponuja navdušujočo kombinacijo izvrstne mehiške hrane in pijače, značilnega mehiškega interierja in čudovitega vrta ob reki Dravi. Ob poletnih večerih se lahko sprostite v prijetnem zelenem okolju, nad katerim bodo navdušeni tudi vaši otroci (njim je namenjeno tudi otroško igrišče), zimske večere pa izkoristite za posedanje ob kaminu. Lokal v mehiški restavraciji gostilni Galeb, ki deluje že od leta 1995, je primeren za različne priložnosti – k nam še posebej radi zahajajo mladi, saj smo vsak dan odprti do druge ure zjutraj.

Dvorana mehiške restavracije gostilne Galeb je odlična za različna praznovanja, gostilna pa leži samo 10m od Drave, kar prinaša lepo vzdušje za pogostitve ali praznovanja poroke

V mehiški restavraciji gostilni Galeb vam je v zimskem času na voljo do 70 sedežev v notranjosti restavracije, poleti pa lahko posedite še na 100 sedežih v letnem vrtu.

Pripravljajo tipične mehiške specialitete (Chili con carne, Marmita con tor, Sopa de tomate, ipd.), h katerim se priležejo pijače, kot so sangria, margerita, mehiško pivo, mehiška vina, tekila in koktejli. Prav tako se lahko pustite zapeljati izvrstnim mehiškim sladicam, katere ne smejo manjkati pri nobenem praznovanju.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Na Jelovcu 4, 2354 Bresternica, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
STARI ROTOVŽ, družba za trgovino, gostinstvo in storitve, d.o.o.
Davčna št.:
31159575
Plačilna platforma:
IBAN SI56 0417 3000 1397 964 (NOVA KBM d.d.)
Odgovorna oseba:
Zlatka Kravina
Kontaktna oseba:
Zlatka Kravina