Image
Image
3576
  • Turizem
  • Hoteli
  • GOSTIŠČE AERODROM, ŠMARTNO PRI SLOVENJ GRADCU in KAMP GAJ, SLOVENJ GRADEC
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew49137.jpg

GOSTIŠČE AERODROM, ŠMARTNO PRI SLOVENJ GRADCU in KAMP GAJ, SLOVENJ GRADEC

Mislinjska Dobrava 110, 2383 , Šmartno pri Slovenj Gradcu, Koroška

Galerija slik

Predstavitev

Gostišče Aerodrom je nedvomno pravi kraj za pomiritev misli. Hotel je lociran v osrčju slovenjgraškega letališča, iz velike terase pa ponuja čudovit razgled na Uršjo goro ter neskončno modrino neba ...

Hotel stoji ob športnem letališču v Šmartnem, 3 km od središča Slovenj Gradca. Ponuja restavracijo, kavarno in sobe s klimo, v katerih je možnost koriščenja brezplačnega brezžičnega interneta.

Sobe vključujejo satelitsko TV z ravnim zaslonom, sef, mini bar in zasebno kopalnico s prho, brisačami ter s sušilcem za lase.

Recepcija je odprta 24 ur na dan, za sprostitev pa je gostom na voljo ekipa, ki skrbi za zabavo, skupni salon in masaže. Z doplačilom je na razpolago storitev likanja in pranja perila.

V bližini hotela se začenjajo številne kolesarske poti, teniško igrišče pa je oddaljeno le 100 m. Na pohodniški izlet ali na smučanje se lahko odpravite na 15 km oddaljeno smučarsko letovišče Kope.

Lokalna avtobusna postaja je 500 m od nastanitve, glavna avtobusna postaja pa je v bližini središča Slovenj Gradca, kjer lahko obiščete tudi številne muzeje in galerije.

Do letališča Jožeta Pučnika je 58 km, z doplačilom pa je na voljo tudi prevoz. Nastanitev nudi brezplačno parkirišče.

 Cenik-nastanitev


KAMP GAJ, SLOVENJ GRADEC

Kamp Gaj je lociran na idilični lokaciji - obdaja ga pogled na mogočno Uršljo goro ter sosednje hribe, za katerimi pozno zvečer zahaja sonce. Razgled iz prijetne terase lesenih hišk je pravljičen, poleg vsega pa je izhodišče za kolesarjenje ter sprehode odlično, zato ga je vsekakor vredno obiskati!

Kamp Gaj je primerno urejen, 5 hišk ponuja sproščeno bivanje za družino, prostora med borovci pa je dovolj tudi za ljubitelje šotorov

V neposredni bližini kampa so 4 tenis igrišča, kolesarji lahko svojo pot na različno zahtevne destinacije začnejo kar izpred praga hišic, vsi tisti, ki pa imajo radi zgolj umirjene sprehode, pa imajo možnost sprehajati se po tamkajšnjih poteh ob pogledu na vzlete ter pristanke športnih letal.

V kampu je prenovljen lokal Porter pub z veliko letno teraso ter igralnim parkom za otroke.

Ker želimo našim gostom ponuditi maksimalni komfort, imamo v planu prenovo celotnega kampa, ki bo zadovoljil želje še tako zahtevnih kampistov.

Naš projekt si lahko ogledate TUKAJ.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Mislinjska Dobrava 110, 2383 , Šmartno pri Slovenj Gradcu, Koroška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Vabo podjetje za turizem, trgovino, gostinstvo in logistiko d.o.o.
Davčna št.:
28847261
Poslovna enota:
Glavni trg 43, 2380
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Telefon:
+386(0)2 88 50 500
E-mail:
rezervacije@kope.si
E-mail:
aerodrom@kope.si
Faks:
+386(0)2 88 50 510
Certifikat