Image
Image
5725
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew22458.jpg

GOSTIŠČE EN KRAJCAR, CERKNICA

Podskrajnik 24, Cerknica ,

Galerija slik

Predstavitev

Gostišče En Krajcar je v družinski lasti. Direktorica in vodja obrata je Irena Krajc, ki svoje dolgoletne izkušnje iz gostinskega vodenja prenaša v lastno podjetje. Bogate izkušnje in veliko srce ustvarjajo prijetno podjetje.

Objekt je nastal leta 1999 in je začel kot bar. Potrebe okoliških obrtniških obratov in lastna idejna zasnova so bar razširile. Leta 2001 je začela obratovati restavracija, po dobrem letu pa tudi prenočišča.


BAR


V naši ponudbi lahko najdete veliko izbiro pijač, ki bodo ugodile vašemu okusu. Jutro se pri nas začne z dobro kavo. Ob večerih našo ponudbo brezalkoholnih in alkoholnih pijač dopolnjuje ponudba koktajlov, ki jih postrežemo po naročilu.

Zunaj je okoli bara narejena pokrita terasa, ki se po potrebi lahko spremeni v zaprto plesno dvorano, s čimer povečamo prostor za večje dogodke.

Bar je postavljen v središče našega gostišča. Dizajn notranjih prostorov v kombinaciji zelenih elementov in panelov iz češnjevega lesa deluje prijetno in pomirjujoče. Mize so organizirane v polkrogu, kar omogoča komuniciranje z vsemi v prostoru, poleg tega diskretno oblikovani separeji nudijo primeren nivo zasebnosti za poslovne sestanke in privatne pogovore.

Naš trud je nagrajen z vašimi nasmehi.


GOSTILNA


Dnevno vam postrežemo dopoldansko malico ali pa kosilo po 12. uri. Postrežemo tri različne vrste sveže pripravljene malice (mesno, vegetarijansko ali malico “na žlico”).

Za goste, ki jim zadiši kaj drugega, pa imamo na izbiro jedi po naročilu. Ponudimo vam vse vrste domačih in tudi trendovskih jedi: domači narezek, divjačino, žrebičkove mesne jedi, postrvi, lignje, zrezke (pripravljene na različne načine), testenine, pečenko in tudi pizze iz hrustljavega testa.

Za sladkosnede pa pripravimo hišne sladice: gibanico, jabolčni zavitek, pohorsko omleta, palačinke z velikim izborom prelivov. V poletni sezoni vam nudimo bogato izbiro sladoleda, sladolednih osvežilnih napitkov in sadnih kup iz svežega sadja.

Jedilnica nudi prijetno domače vzdušje, sprejme do 80 oseb. V mirnem ambientu lahko prijetno uživate v dobri domači hrani in prijazni postrežbi.

Sprejemamo rezervacije za zaključene družbe, pohodnike, organizirane izletne skupine in poročna slavja. Gostom je na voljo velik parkirni prostor. Veselimo se vašega zadovoljstva ob hrani.


PRENOČIŠČA


• Soba z enojnima posteljama
• Dvoposteljna soba
• Triposteljna soba

Klimatizirane sobe vključujejo satelitsko TV in zasebno kopalnico s prho, sušilcem za lase ter z brezplačnim toaletnim priborom.

• klimatska naprava
• pisalna miza
• ogrevanje
• mreža proti komarjem
• garderoba/omara
• tuš
• sušilec za lase
• paket za osebno higieno
• WC
• kopalnica
• satelitski programi
• storitev bujenja
• budilka


TURIZEM


Z lojtrnikom na izlet po Cerkniškem jezeru

V bližini Cerkniškega jezera ob vznožju Javornikov, natančneje v Dolenji vasi leži izletniška kmetija Kontrabantar Kmetija vam nudi panoramsko vožnjo z lojtrnikom po okolici Cerkniškega jezera. Panoramska vožnja z enim lojtrnikom je namenjena organiziranim skupinam do 25 ljudi in z dvema lojtrnikoma za večje skupine do 50 ljudi.

V ponudbi imamo tudi možnosti najema kočije za poroke za 4 osebe.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
En Krajcar gostinstvo in trgovina d.o.o.
Davčna št.:
74684922
Govorimo:
 SI
 EN
Telefon:
+386(0)1 7093616
E-mail:
info@enkrajcar.si
Faks:
+386(0)1 7090599
Certifikat

Socialno omrežje