Image
Image
7796
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew5409.jpg

RESTAVRACIJA GRIČ, ŠENTJOŠT NAD HORJULOM

Šentjošt nad Horjulom , 1354 Horjul, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Gostilna Brunarica Grič je družinsko podjetje, ki se nahaja v vasi Šentjošt nad Horjulom. S svojim delovanjem smo pričeli leta 1993.

Kam praznovati, ideje za praznovanje:

Gostilna Brunarica Grič v Šentjošt nad Horjulom, vključuje organizacijo zaključenih družb, razne obletnice, praznovanje abrahama, praznovanje rojstnega dne, praznovanje poroke, praznovanje birme, praznovanje obhajila, slavnostna kosila in večerje, nedeljska kosila, slowfood in jedi po naročilu ob sobotah in nedeljah.

Na voljo imamo poseben prostor kjer lahko postrežemo 20 gostov in pa prostor za večje skupine do 50 oseb, za rezervacije in ponudbo jedi je najbolje, da nas pokličete po telefonu ali pa nas kar obiščete. Poleg dobre hrane vas postreže tudi prijetno domače osebje.


V Gostilni Brunarica Grič v Šentjošt nad Horjulom v večini stremimo k temu, da se pripravlja več tradicionalne slovenske jedi z modernim pridihom. Pri temu se trudimo da v pripravo jedi vključujemo čim več kakovostnih, lokalno pridelanih živil, meso lokalnih kmetov, domači suhomesni izdelki, okoliško pridelan sir, jajca, mleko in maslo, ter sveže domače sadje in zelenjavo, ki predstavljajo le delček tega kar okoliš ponuja.

Poleg gostinske ponudbe, v zimskih mesecih obiskovalce privabi malo družinsko smučišče, v poletnih mesecih pa sprehajalna krožna pot in akcija, 10 vzponov na Šentjošt, ki jo Brunarica Grič organizira že več let. 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Šentjošt nad Horjulom , 1354 Horjul, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
LUKA KOŠIR S.P.
Poslovna oblika:
Gostišče grič Luka Košir s.p.
Davčna št.:
70314667
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0205 3009 0390 413 (NLB d.d.)
Odgovorna oseba:
Luka Košir
Kontaktna oseba:
Luka Košir
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
E-mail:
lukagric@gmail.com
Certifikat
Naziv:
LUKA KOŠIR S.P.