Image
Image
7650
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew12280.jpg

GOSTIŠČE HARTL, VELENJE

Partizanska cesta 52, 3320 , Velenje, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

Gostišče HARTL iz Velenja se ponaša z več kot štiridesetletno tradicijo. V težnji, da naj bo gost čim bolj zadovoljen, se ponašamo s kuhinjo, ki vsebuje prijetno domačo hrano, seveda pa smo kos tudi sodobnim izzivom kulinarike.

V večji dvorani lahko sprejmemo do sto dvajset gostov, poleg tega pa razpolagamo še z manjšo sobico, prostorom ob točilnem pultu in pokrito teraso. V naših prostorih lahko organizirate srečanja z malico, kosilom ali večerjo za večje skupine, izvajate lahko predavanja, predstavitve in degustacije. Ponujamo tudi ugodne cene menijev za zaključene družbe.

Vsak gost ali skupina lahko najde primeren prostor zase. Gostišče razpolaga tudi z nočitvenimi kapacitetami.

Pred in ob gostišču je urejen parkirni prostor za večje število vozil, prav tako lahko neposredno pri gostišču parkirajo tudi avtobusi.

Nekaj kulinaričnih izpostavitev puranji zrezek, telečji zrezek, postrv po tržaško, postrv z ajdovo kašo, ocvrti lignji, lignji po tržaško, polnjeni lignji, jedi iz žara (kotlet, čevapčiči…), ocvrt sir, zelenjavni kaneloni, sladice (palačinke, sladoled z vročim prelivom, sadna kupa, ledena kava…), solate (zelena, mešana…).

Pravi naslov smo tudi, če iščete catering rešitev, ob kateri se boste lahko brezskrbno posvetili svojim gostom in ostalim vidikom vašega posebnega dogodka.
Vi se posvetite organizaciji dogodka in druženju z gosti, mi bomo poskrbeli za vse ostalo – od postavitve in aranžiranja miz, priprave in dostave vaših izbranih dobrot in pijače.

Zadovoljen gost je naše največje zadoščenje, veselimo se vašega obiska. Lepo Vabljeni!

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Partizanska cesta 52, 3320 , Velenje, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Gostišče Hartl, Marina Ostrovršnik, s.p.
Davčna št.:
35752335
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
Mobitel:
+386(0)41 452 591
E-mail:
marina.hartl@siol.net
Certifikat