Image
Image
7515
  • Gostinstvo
  • Gostilne
  • GOSTIŠČE IN PRENOČIŠČA PRI MARJOTU, KOJSKO, RISTORANTE, CAMERE, BICICLETTE KOJSKO
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/752/logonew2882.jpg

GOSTIŠČE IN PRENOČIŠČA PRI MARJOTU, KOJSKO, RISTORANTE, CAMERE, BICICLETTE KOJSKO

Gonjače 28c, 5211 Kojsko, Goriška

Galerija slik

Predstavitev

V gostišču Pri Marjotu ponujamo vse tisto, kar je potrebno, da bo vaše doživetje v Goriških Brdih popolno. Odlična hrana, lastna vina, kvalitetna prenočišča ter odlično izhodišče za vse vaše izlete po Brdih.

Vse naše sobe gostišča Pri Marjotu so opremljene z visokokakovostnim rustikalnim pohištvom in dodatki. V vseh sobah je kopalnica s tuš kabino. Apartmaji so opremljeni z kuhinjskim in jedilno dnevnim kotičkom, spalnico in kopalnico. V vseh apartmajih je TV z digitalnimi kanali. Nekateri apartmaji imajo tudi balkon. Za vse goste je zagotovljeno parkirišče. Vsi naši apartmaji nosijo ime po tipičnih Briških lesenih sodih.

Gostinstvo je pri nas že tradicija. Z odličnimi briškimi jedmi ter domačimi vini iz lastne proizvodnje postrežemo že vse od 1970. Danes se v gostišča Pri Marjotu lahko pohvalimo z restavracijo z 150 sedišč ter zelo bogatim jedilnim listom. Sprejmemo in postrežemo tako skupinam ob njihovih najbolj svečanih in imenitnih trenutkih kot tudi večjim popotniškim skupinam. Razveselimo pa se tudi vsakogar, ki ga pot po naključju pripelje v naše gostišče.

Če popotujete po naših briških  gričih, vam postanka pri nas ne bo žal. Če pa ste v Brdih več dni, pa lahko pri nas tudi prespite. Ob poletnih dneh, predvsem pa poletnih večerih, se lahko poleg dobri hrani in vinu predajate tudi odličnem razgledu iz naše terase. V senci trt se bo pravilno ohlajeno odlično vino še kako prilegalo.
 
Ob gostišču je parkirišče, ki je dovolj veliko za večje število avtomobilov, enostavno pa lahko parkirajo oziroma obrnejo tudi večji avtobusi.

V bližnji okolici gostišča Pri Marjotu si lahko ogledate tudi razgledni stolp Gonjače

Električna kolesa

Da boste v polni meri izkusili lepote Goriških Brd vam pri nas ponujamo izposojo oz. najem električnih koles. Vožnja z navadnim kolesom po briških gričih je precej naporna, zato vam elektro motor pomaga pri premagovanju vzponov, da lahko vi uživate v čudovitem razgledu. Naša domačija je odlično izhodišče za potepanje po celotnih Goriških Brdih, saj se od tu začenja obilica tako kolesarskih kot tudi peš poti. Ponujamo pa vam tudi najem e-koles za več dni, tako da si boste lahko v miru ogledali vse briške lepote in se ob tem nadihali svežega zraka.

E-kolesa so znamke Apache in imajo vzmetene sprednje vilice za večje udobje. Podjetje Apahce je največji proizvajalec električnih koles na češkem. Znani so predvsem po izjemi kakovosti, ter inovativnem dizajnu. Kolesa imajo tudi zelo zmogljivo baterijo, pri najnižji stopni pomoči ta zdrži kar 150 km.

Zaželena je rezervacija kolesa vsaj 1 dan pred najemom.

Kljub konkurenčnim cenam najema pa dobijo gostje v naših naastanitvah še dodaten 10% popus

Za več informacij obiščite našo spletno stran.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Okrepčevalnica Pri Marjotu Izidor Bizjak s.p.
Davčna št.:
64525694
Naslov:
Gonjače 28c, 5211 Kojsko
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0447 1011 2137 089 (odprt 22.6.2002, NOVA KBM d.d.)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 6100 0000 7414 542 (odprt 5.5.2014, DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Odgovorna oseba:
Izidor Bizjak
Kontaktna oseba:
Izidor Bizjak
Govorimo:
 SI
 EN
 IT
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)51 227 321 Izidor
Mobitel:
+386 (0)41 546 023 Gordana
Mobitel:
051227321
Telefon:
05 3041029
E-mail:
gostisce@primarjotu.si
Certifikat
Naziv:
Okrepčevalnica Pri Marjotu Izidor Bizjak s.p.
Naslov:
Gonjače 28c, 5211 Kojsko