Image
Image
5756
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew4756.jpg

GOSTIŠČE MACESEN, SORICA

Spodnja Sorica 16 , Sorica, Gorenjska

Galerija slik

Predstavitev

V gostišču Macesen vas postrežemo z okusno pripravljeno hrano. Izbor je zelo pester: od narezka, na katerem so domače soriške dobrote, kot so zaseka, sir in klobase, do gobove juhe z jurčki ali domače goveje juhe in mesnih jedi, med katerimi se seveda najdejo pečenke in razni zrezki, v jesenskem času pa tudi pečenice ali krvavice.
Trudimo se, da so sestavine za priloge in solate pridelane na domačem vrtu. V našem gostišču pečemo svoj kruh in pripravljamo domače sladice. Poleg vsega naštetega pa nudimo še pester izbor pic.

Gostišče sestavljata dve prijetno urejeni enoti. Spodnja je namenjena skupinam do 35 oseb, predvsem praznovanjem raznih obletnic, rojstnih dni ali pa zgolj večernim zabavam. Prostor ima svoj vhod, svoje toaletne prostore in šank, tako da ste lahko resnično ločeni od ostalih gostov in se še bolj sprostite ter uživate v prijetnem ambientu.

V zgornjih prostorih je gostilna, v kateri se boste ob prijazni postrežbi resnično počutili domače. Tu nudimo prostor do 60 gostom, v poletnem času pa lahko uživate tudi na dveh terasah, ki sprejmeta do 40 obiskovalcev. Pogled s prednje strani je naravnost čudovit, druga pa je pokrita in ste tako na varnem, ko pada dež.

Nudimo tudi prenočišča, saj imamo 14 novo opremljenih sob.

V gostišču imamo tudi sobo z biljardno mizo, info točko in možnostjo dostopa do interneta, televizorjem ter projektorjem. V tem prostoru pripravljamo razne projekcije in razstave ali pa ga preuredimo v plesišče.

Ob gostišču je poleg parkirišča tudi igrišče z otroškimi igrali, kjer se bodo vaši otroci lahko zabavali.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Spodnja Sorica 16 , Sorica, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Gostilna Macesen Primož Pintar s.p.
Davčna št.:
53676939
Mobitel:
+386(0)41 521138
Telefon:
+386(0)4 5197060
E-mail:
info@macesen.si
Certifikat