Image
Image
5267
  • Gostinstvo
  • GOSTILNA ZREČE APARTMAJI ZREČE SMUČANJE NA POHORJU, RESTAURANT ZREČE APARTMENTS ZREČE SKIING
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/7990/gostisce-smogavc-zrece_1696411798.jpeg

GOSTILNA ZREČE APARTMAJI ZREČE SMUČANJE NA POHORJU, RESTAURANT ZREČE APARTMENTS ZREČE SKIING

Gorenje pri Zrečah 27, 3214 Zreče, Savinjska
Odprto

Galerija slik

Predstavitev

GOSTILNA ZREČE, APARTMAJI ZREČE, APARTMENTS, RESTAURANT, SMUČANJE NA POHORJU, SAVNA V BRUNARICI

Restaurant and apartments in Zreče Smogavc offer a unique combination of comfort, flavors and the magic of nature. We are located in a picturesque environment surrounded by forests and mountains, which allows you to relax and enjoy nature.
Our restaurant is known for its hospitality and excellent cuisine. Our chefs specialize in traditional Slovenian dishes prepared with local ingredients. Every meal is a real experience for your taste buds.
Our apartments are spacious and comfortable, suitable for families, couples and businessmen. Each apartment is modernly furnished, allowing you to have a relaxing stay. They are equipped with a kitchen, bathroom, television and wireless internet.
Zreče offers many opportunities for active leisure time, from hiking and cycling to skiing and wellness. Our location is ideal for exploring the natural beauty and cultural heritage of the region.
Whether you are looking for a romantic weekend, a family holiday or a business stay, we offer you a pleasant and comfortable environment. We are sure that you will enjoy your visit and will gladly come back to us.

__________________________________________

Gostilna in apartmaji v Zrečah Smogavc ponujajo edinstveno kombinacijo udobja, okusov in čarobnost narave. Nahajamo se v slikovitem okolju, obdanim z gozdovi in gorami, kar vam omogoča, da se sprostite in uživate v naravi.
Naša gostilna je znana po svoji gostoljubnosti in odlični kuhinji. Naše kuharske mojstre odlikujejo tradicionalne slovenske jedi, pripravljene z lokalnimi sestavinami. Vsak obrok je pravo doživetje za vaše brbončice.
Naši apartmaji so prostorni in udobni, primerni za družine, pare in poslovneže. Vsak apartma je sodobno opremljen, ki vam omogočajo sproščujoče bivanje. Opremljeni so s kuhinjo, kopalnico, televizijo in brezžičnim internetom.
Zreče ponujajo številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa, od pohodništva in kolesarjenja do smučanja in wellnessa. Naša lokacija je idealna za raziskovanje naravnih lepot in kulturne dediščine regije.
Ne glede na to, ali iščete romantičen vikend, družinske počitnice ali poslovno bivanje, vam ponujamo prijetno in udobno okolje. Prepričani smo, da boste uživali v svojem obisku in se z veseljem vračali k nam.

NAMESTITVE

-Apartmaji Smogavc
-Apartmaji na kozolcu Smogavc
-Brunarica macesen
-Družinska suita
-Štiriposteljna soba
-Dvoposteljna soba
-Soba brez balkona


Apartma s savno je odlična izbira, če si želite nekoliko romantike in wellnessa v savni za dva ter odmik od ponorelega sveta.
Brunarica macesen je v celoti izdelana iz lesa pohorskega macesna.
V brunarici sta na voljo finska savna ter infrardeča savna ter počivalni del s panoramskim razgledom na pohorske gozdove.
Dvoposteljni apartma ima zakonsko posteljo ter lastno kopalnico s toaleto. 
Doživetje wellnessa v savni za dva lahko čudovito dopolnite s kulinaričnim razvajanjem z večerjo ali kosilom v gostilni in prenočišču Smogavc. 
V lepem vremenu pa se lahko podate na piknik v naravi s košarico dobrot kmetije Smogavc. 
Po prijetnem spancu v objemu lesa pa dan začnete z bogatim zajtrkom v gostilni Smogavc. 

APARTMAJI

Apartma na kozolcu – HRAST

Apartma vključuje popolnoma opremljeno kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z raztegljivim kavčem, v pritličju spalnico z zakonsko posteljo 180×200, kopalnico s pohodno prho, primerno tudi za gibalno ovirane ter balkon z razgledom. V nadstropju se nahaja spalni del z ležiščem 160×200 z izvlečnim ležiščem 80×190 ter enojna postelja 90×200 z dodatnim izvlečnim ležiščem 80×190.

Apartma je  opremljen s televizijo (satelitska tv), wi-fi dostopom, radiem, hladilnikom, pečico, kuhinjsko ploščo ter dovolj kuhinjskimi pripomočki in posode za brezskrbno in udobno bivanje.

Apartma na kozolcu – JESEN
Apartma vključuje popolnoma opremljeno kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z raztegljivim kavčem, kopalnico s pohodno prho, primerno tudi za gibalno ovirane ter balkon z razgledom. V nadstropju se nahaja spalni del z ležiščem 180×200 ter 90×200 z 1 dodatnim izvlečnim ležiščem 80×190.
Apartma je  opremljen s televizijo (satelitska tv), wi-fi dostopom, radiem, hladilnikom, pečico, kuhinjsko ploščo ter dovolj kuhinjskimi pripomočki in posode za brezskrbno in udobno bivanje.

Apartma Jerebika (3+2)
Apartmaja JEREBIKA in DIVJA ČEŠNJA sta locirana v prvem nadstropju in imata spalnico z zakonsko posteljo in enojno posteljo ter dve dodatni ležišči na kavču v dnevno-bivalnem delu, kjer je prav tako urejena kuhinja z jedilnico ter zasebno kopalnico s toaleto.

Apartma Tisa (3+2)
Apartmaji lahko sprejmejo do 5 oseb. Apartma TISA v pritličju ima spalnico z zakonsko posteljo ter do 3 dodatna ležišča na 2 kavčih v dnevno-bivalnem prostoru, kjer je urejena tudi kuhinja z jedilnico ter zasebno kopalnico in toaleto.

Apartma Divja Češnja (3+2)
Apartmaja JEREBIKA in DIVJA ČEŠNJA sta locirana v prvem nadstropju in imata spalnico z zakonsko posteljo in enojno posteljo ter dve dodatni ležišči na kavču v dnevno-bivalnem delu, kjer je prav tako urejena kuhinja z jedilnico ter zasebno kopalnico s toaleto.

RESTAVRACIJA

Restavracija v Gostilni in prenočišču Smogavc s sezonsko in lokalno kulinariko ter dobrotami mame Juste …
V restavraciji Gostilne Smogavc s 30-letno tradicijo lokalne kulinarike svojo ponudbo črpamo predvsem iz lokalne zapuščine Pohorja in tradicionalnih receptov tega območja.
Dodatno ponudbo oblikujemo glede na lokalne in sezonske sestavine.Trudimo se, da v našo ponudbo v restavraciji vključujemo predvsem lokalno kulinariko ter produkte in veliko surovin domače kmetije, ki jih pridelamo v rastlinjaku, na njivah ali v starih sadovnjakih ter surovine okoliških kmetij ter malih ponudnikov.
Vsak letni čas obarvamo s sezonsko kulinariko, ki jo najdete kot posebno sezonsko ponudbo v našem jedilnem listu. 
Restavracija ponuja gostom raznolike možnosti glede na letni čas, pozimi lahko zimsko idilo opazujete skozi okna zimskega vrta ali velike restavracije, poleti pa se hladite v prijetni senci zelenja in velikega senčnega jadra na terasi.

Dobrote naše Mame Juste

Kdo je bila naša mama Justa?
Večina originalnih receptur najbolj poznanih in priznanih jedi naše kuhinje izhaja izpod kuhalnice naše mame Juste.
Mama Justa je bila gospodinja na Trbolakovi kmetiji in mama prve kuharice v restavraciji pri Smogavcu, Irene Smogavc.
Mama Justa in hči Irena sta skupaj s takratno kuharico v gostilni, Ančko, recepture za jedi, ki vključujejo predvsem sezonske sestavine lokalnega okolja, dodelali do te mere, da je večina jedi še danes poznana daleč naokoli in je sinonim za Smogavčevo lokalno kulinariko.

WELLNESS & SPA
Savna v brunarici je namenjena individualnim obiskom, kar pomeni, da ste v času savnanja v brunarici sami, zato so rezervacije obvezne.

Gorska Aromaterapija
Dobrodošli v edinstvenem doživetju savne v brunarici, narejeni izključno iz pohorskega lesa okoliških gozdov. Naj postaneta urica ali dve, ki ju preživite v savni s panoramskim razgledom od Celjske kotline do obronkov Pohorja, doživetje in sprostitev v enem.

Najenostavnejša sprostitev
Ko se vonju pohorskega lesa pridruži izbrani vonj izbranega eteričnega olja, se vaše telo sprosti in prepusti unikatnemu gorskemu doživetju wellnessa v osrčju pohorskih gozdov. Savnanje bo blagodejno vplivalo na vse vaše čute in poskrbelo za globoko sprostitev, eterična olja pa bodo sprostitvi dodala tudi blagodejni učinek čustvenega ravnovesja, le prepustiti se morate trenutku in ga užiti v vsej njegovi globini.

POROKA

Poroka v naravi v osrčju pohorskih gozdov
Za vaju in skupaj z vama načrtujemo, svetujemo, organiziramo ter na vajin dan izvedemo ter postrežemo vaju in vajine svate. Popolna poroka v naravi v osrčju pohorskih gozdov.

Trendi porok se nagibajo k temu, da se celotno dogajanje poročnega dne odvija na enem mestu, zato je vse večje povpraševanje in odločanje za poroke na tistih krajih, kjer lahko izpeljejo cerkveni in civilni obred poroke ter organizirajo še poročno zabavo v neposredni bližini. Vse to za vaju in vajine svate pripravimo na poročni dan v gostilni Smogavc.
Poroka v naravi na zelenici ob gostilni Smogavc pa da vajinemu dnevu še nepozaben pečat!

Za vaju in vajine svate pripravimo:
-Sprejem svatov z aperitivom, prigrizki ali izbrano pogostitvijo po vajinih željah
-Organizacijo civilnega poročnega obreda na prostem na zelenici ob gostilni ter pripravo ambienta
-Pripravo prostora za poročno zabavoPristno domačo kulinariko s sodobnimi trendi in show-cookingom na terasi
-Ugodno namestitev za svate v dvo- in večposteljnih sobah ter apartmajih z vključenim brunchem
-Pomoč pri celostni organizaciji poročnega dne (poročno svetovanje in organizacija)


DELOVNI ČAS GOSTILNE

    Torek– Nedelja 12:00 – 21:00
    Ponedeljek – ZAPRTO

DELOVNI ČAS RECEPCIJE

    Ponedeljek: Po dogovoru
    Torek – Nedelja 7:00 do 21:00

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Gorenje pri Zrečah 27, 3214 Zreče, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Gostilna in prenočišče Smogavc d.o.o.
Davčna št.:
95922776
Naslov:
Gorenje pri Zrečah 27, 3214 Zreče
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
Telefon:
+386(0)3 7573550
E-mail:
info@smogavc.com
Certifikat
Naslov:
Gorenje pri Zrečah 27, 3214 Zreče

Socialno omrežje

Odpiralni čas
GMT +01:00
Ponedeljek
Zaprto
Torek
07:00 - 21:00
Sreda
07:00 - 21:00
Četrtek
07:00 - 21:00
Petek
07:00 - 21:00
Sobota
07:00 - 21:00
Nedelja
07:00 - 21:00
DELOVNI ČAS GOSTILNE Torek– Nedelja 12:00 – 21:00 Ponedeljek – ZAPRTO DELOVNI ČAS RECEPCIJE Ponedeljek: Po dogovoru Torek – Nedelja 7:00 do 21:00