Image
Image
5262
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew43348.jpg

GOSTIŠČE VINTAR, PRAGERSKO

Spodnja Polskava 273, 2331 , Pragersko, Podravska

Galerija slik

Predstavitev

Gostišče Vintar se nahaja v središču tipične panonske vasi z bogato naravno in kulturno dediščino – v vasi Spodnja Polskava, ki ima že več kot 760 - letno tradicijo.

Kraj je v neposredni bližini pohorskih gričev in glavnih prometnic med Slovensko Bistrico in Mariborom ter Ptujem. Na naši lokaciji se nahaja gostilna že več kot stoletje, od leta 1969 pa je to podjetje last družine Vintar.

Vsak dan pripravljamo malice in po prednaročilu postrežemo družbe do 80 oseb, posedite pa lahko tudi na zunanji terasi, ki sprejeme še dodatnih 40 oseb. Pripravljamo jedi po naročilu, nudimo prenočišča in poskušamo prisluhniti željam vsakega gosta.

Glede na to, da se gostišče nahaja v središču zgodovinsko in kulturno bogate vasi, vam ob pravočasne naročilu pripravimo tudi pristno domačo hrano. Prste si obližejo ob enolončnicah, še posebej znan je naš bograč, pa ričet, vampi in golaž. Hvalijo juhe (govejo, gobja, čebulna, brokolijeva, zelenjavno, paradižnikovo, kislo,…), lazanje, tudi zrezke in pice. Teknejo sirovi ali ajdovi štruklji, meso in zelenjava z žara. Odlične so tudi pečene ali cvrete ribe, škampi in školjke na buzari, girice ali pa različna nabodala. Vsak dan pripravljamo tudi vegetarijanske obroke. Ponujamo še kanapeje.

Novost letošnjega poletja so slastne sadne in sladoledne kupe. Trenutno pa smo v našo ponudbo vključili še gyros, seveda na naš način.


Delovni čas

Od torka do nedelje od 8. do 22. ure.
Ponedeljek zaprto.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Spodnja Polskava 273, 2331 , Pragersko, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Gostišče Vintar, Evgen Vintar s.p.
Davčna št.:
31872000
Telefon:
+386(0)2 8036627
E-mail:
evgen.vintar@siol.net
Faks:
+386(0)2 8036633
Certifikat

Socialno omrežje