Image
Image
5632
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/7033/secnja_posek_in_spravilo_lesa_gozdarske_storitve_pececnik_velenje_mozirje_celje_stajerska__1_-1645605971.jpg

SEČNJA, POSEK IN SPRAVILO LESA, GOZDARSKE STORITVE, PEČEČNIK, VELENJE, MOZIRJE, CELJE, ŠTAJERSKA

Ljubljanska cesta 35, 3320 Velenje, Savinjska
SEČNJA, POSEK IN SPRAVILO LESA, GOZDARSKE STORITVE, PEČEČNIK, VELENJE, MOZIRJE, CELJE, ŠTAJERSKA https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/7033/secnja_posek_in_spravilo_lesa_gozdarske_storitve_pececnik_velenje_mozirje_celje_stajerska__1_-1645605971.jpg Ljubljanska cesta 35, 3320 Velenje, Savinjska 5.0 05 1

Galerija slik

Predstavitev

Če potrebujete gozdarske storitve se obrnite na nas. Strokovno bomo poskrbeli za vaš gozd.

Opravljamo vsa gozdnoobnovitvena dela:

• sečnja
• spravilo lesa
• redčenje gozda
• prodaja hlodovine za drva
• prodaja drv


SEČNJA LESA
Najbrž veste, da je sečnja lesa ne le obrtniška veščina, ampak prava umetnost. In prav zaradi te umetnosti smo tu, da vam predstavimo naše storitve sečnje lesa - storitve, ki segajo onkraj običajnega. Pri nas sečnja lesa ni le delo, temveč strast, predanost in zavezanost kakovosti.

Za vas izvajamo sečnjo lesa na najvišji ravni. Naša ekipa izkušenih strokovnjakov se zavezuje k izjemni natančnosti in skrbnosti pri vsakem poseku. Ne glede na to, ali potrebujete sečnjo lesa za gradnjo, ogrevanje ali druge namene, smo tu, da vam zagotovimo vrhunsko kakovostno storitev.

Poleg tega smo opremljeni z najnovejšo tehnologijo in orodji, ki nam omogočajo učinkovito izvajanje sečnje lesa brez kompromisov pri varnosti ali okoljskih standardih. Naš pristop je celovit, saj ne le izvajamo sečnje, temveč tudi skrbimo za primerno predelavo in transport lesa, kar vam prihrani čas in trud.

Pri nas sečnja lesa ni le posel, temveč priložnost za ustvarjanje trajnostne prihodnosti. Z našimi strokovnjaki lahko zagotovite, da bo vaša sečnja lesa potekala gladko, učinkovito in brez zapletov. Prepustite nam skrb za vaše potrebe po sečnji lesa in dovolite nam, da ustvarimo nekaj resnično izjemnega.

REDČENJE GOZDA
Ste vedeli, da je redčenje gozda ključen korak pri ohranjanju zdravega gozdnega ekosistema? Pri nas se zavedamo pomena tega postopka in smo specializirani za izvajanje vrhunskega redčenja gozda, ki zagotavlja optimalno rast in zdravje gozdnega habitata.

Naše storitve redčenja gozda so usmerjene v ohranjanje ravnovesja v gozdu. S pomočjo naše izkušene ekipe strokovnjakov izvajamo redčenje z najvišjo stopnjo natančnosti in skrbnosti. Razumemo, kako pomembno je ohraniti biotsko raznovrstnost in kakovost gozdnega okolja, zato se pri vsakem posegu osredotočamo na minimalen vpliv na naravo.

Pri redčenju gozda uporabljamo najnovejšo tehnologijo in pristope, ki nam omogočajo učinkovito odstranjevanje odvečnih dreves in grmičevja, ne da bi pri tem ogrozili preostale rastline in živali v gozdu. Naš cilj je ustvariti gozd, ki bo optimalno ravnovesje med drevesi, svetlobo in prostorom za rast, kar vodi v zdrav in vitalen ekosistem.

SPRAVILO LESA
Spravilo lesa je priprava hlodovine v gozdu ali drevesnem nasadu po zahtevah uporabnika in oddaja hlodovine potrošniku. Vključuje sečnjo dreves, njihovo predelavo v hlode, pridobivanje in prevoz na dolge razdalje do potrošnika ali predelovalnega obrata. Ta članek opisuje zaporedje postopkov spravila lesa, običajne metode, opremo in nevarnosti, vključno s pripravo sečnje in pridobivanja, pridobivanjem in izdelavo ter nakladanjem hlodov ter standarde in predpise.

PRODAJA DRV ZA OGREVANJE
Če potrebujete polena za peč na drva, morate vedeti, da je pomembno biti previden pri nakupu polena. Zagotoviti morate, da so hlodi, ki jih kupite, ustrezno posušeni. To je zato, ker bodo polena z nižjo vsebnostjo vlage dosledno gorela in proizvajala zelo malo dima ter ne bodo počrnila stekla vrat vaše peči.

 

Zemljevid

Poslovna ocena

1 Mnenje

5.0 povprečje glede na 1 Mnenja


5 zvezdic
1
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0
  • Odlična storitev po pošteni ceni

    ,

    Izvajalec se je res dobro odrezal. Les je posekal kot dogovorjeno, v zeljenem terminu, v našem gozdu sedaj vlada red. ?

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Ljubljanska cesta 35, 3320 Velenje, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
MIHA PEČEČNIK
Poslovna oblika:
MIHA PEČEČNIK - NOSILEC DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI
Davčna št.:
33308225
Naslov:
Ljubljanska cesta 35, 3320 Velenje
Odgovorna oseba:
Miha Pečečnik
Govorimo:
 SI
 De
Mobitel:
+386 (0)31 885 322
E-mail:
pececnik.miha@gmail.com
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
MIHA PEČEČNIK
Naslov:
Ljubljanska cesta 35, 3320 Velenje

Kontaktne osebe

Povpraševanje in svetovanje