Image
Image
4705
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew28622.jpg

GRADBENE IN LESNE STORITVE TOMAŽ PIRC, DOBOVA

Sela pri Dobovi 89, 8257 , Dobova

Galerija slik

Predstavitev

Gradbena dela
Specializirani smo za zaključna gradbena dela, prenovo prostorov in kopalnic, polaganje keramike, vseh vrst talnih oblog, tlakovcev, granita, izdelavo in adaptacijo fasad, obnovo balkonov, montažo oken in vrat, raznih konstrukcij in nadstreškov. Opravimo tudi vsa pleskarska dela in za seboj pospravimo.

Kleparstvo in krovstvo
Poskrbimo za vse kleparske zaključke na strehi (dimniške obrobe, čelne obrobe, kapne obrobe, žlebove, ...)
Dejavnost našega podjetja temelji na izdelavi, popravilu in menjavi streh. V podjetju z več kot tridesetlento tradicijo pri krovskih in kleparskih delih smo si nabrali ogromno izkušenj.

Tesarstvo
Izdelujemo lesene konstrukcije za ostrešja,  garaže, nadstreške, ograje... Za izdelavo uporabljamo večinoma smrekov les, po želji naročnika pa lahko tudi dolžinsko spojen ali lepljen les. Lepljeni nosilci so primerni za večje razpone ter za vidne elemente ostrešja.

Pohištvo po meri
Pohištvo meri, za znanega naročnika. Cenovno ugodno pohištvo.
Pri snovanju vaše opreme za dom ali poslovne prostore prisluhnemo vašim željam, potrebam, upoštevamo posebnosti prostorov, svetujemo, skupaj z vami snujemo, potem izdelamo in na koncu montiramo vaše pohištvo po meri. Ponujamo celovito rešitev opreme bivalnih ali delovnih prostorov.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Sela pri Dobovi 89, 8257 , Dobova

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Gradbene in lesne storitve Tomaž Pirc s.p.
Davčna št.:
47107430
Mobitel:
+386(0)70 316 880
Certifikat
Naziv:
Gradbene in lesne storitve Tomaž Pirc s.p.