Image
Image
5957
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6618/gradbene-storitve-in-mehanizacija-sentrupert_1708522748.jpeg

IZKOPI Z BAGRI RUŠENJE OBJEKTOV ODVOZ PREDELAVA GRADBENIH ODPADKOV IN DRUGA ZEMELJSKA DELA Priporočamo

Prelesje 3, 8232 Šentrupert, Jugovzhodna Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Izkopi z bagri so ključni del gradbenih projektov, kjer se učinkovitost srečuje z natančnostjo.

Podjetje z težko gradbeno mehanizacijo Marjan Slapšak s.p.

 • ureditev dvorišč (asfaltiranje in tlakovanje )
 • gradbeniške storitve
 • vsa zemeljska dela
 • izkopi z težko gradbeno mehanizacijo
 • prevozi (prevozi razsutega tovora in gradbene mehanizacije )
 • rušenje objektov
 • gradnja kanalizacije
 • gradnje vodovoda
 • predelava gradbenih odpadkov

  Naše podjetje specializirano za izkope z bagrom in težko gradbeno mehanizacijo ponuja širok spekter storitev, ki so ključne za uspešno izvedbo gradbenih projektov. Z našo zanesljivo in izkušeno ekipo strokovnjakov vam nudimo naslednje storitve:

  • Izkopi: S pomočjo sodobnih bagrov izvajamo učinkovito in natančno izkopavanje ter odstranjevanje različnih vrst materialov z gradbišča.

  • Izravnavanje terena: Zagotavljamo strokovno niveliranje terena, ki je ključno za ustvarjanje stabilne podlage pred začetkom gradnje.

  • Recikliranje gradbenih materialov: Skrbimo za odgovorno ravnanje z gradbenimi materiali, vključno z recikliranjem betona, opeke in asfalta.

  • Priprava gradbišča: Učinkovito odstranimo ovire, kot so rastline in drevesa, ter izvedemo potrebne priprave na gradbišču za nemoteno izvedbo gradbenih del.

  • Gradnja nasipov: Izvajamo dela za vzpostavitev nasipov, ki nudijo potrebno podporo in zaščito pred erozijo terena.

  • Odlično odvodnjavanje: S pomočjo specializirane opreme izvajamo sisteme odvodnjavanja, ki preprečujejo zastajanje vode in obvladujejo padavine.

  • Strokovna izvedba temeljev: Z bagri in težko gradbeno mehanizacijo zagotavljamo natančen izkop temeljev ter druge gradbene dejavnosti za stabilnost vašega objekta.

  • Varno rušenje objektov: Podjetje skrbi za varno in učinkovito rušenje obstoječih objektov, če je to potrebno za vaš gradbeni projekt.

  • Logistična podpora s prevozom materialov: Nudimo tudi prevoz različnih gradbenih materialov na gradbišče s pomočjo naše specializirane gradbene mehanizacije.

  • Vzdrževanje in obnova infrastrukture: Naša ekipa s težko gradbeno mehanizacijo sodeluje pri vzdrževanju obstoječe infrastrukture, vključno s cestami, mostovi in ​​vodovodnimi sistemi.

  Pri nas dobite celovite in prilagojene rešitve glede na vaše specifične potrebe. Zavezani smo k visoki kakovosti storitev in izpolnjevanju vaših gradbenih pričakovanj.

  Iščete izkope z bagrom?
  Ste na pravem naslovu. Pomembna in temeljna faza gradnje, zanesljivost in vzdržljivost bodoče stavbe sta v celoti odvisna od tega, kako dobro so opravljena zemeljska dela.
  Podjetje "Gradbena mehanizacija Marjan Slapšak s.p." z veseljem sprejema projekte katere koli zahtevnosti.
  Izkušeni inženirji bodo natančno ocenili obseg dela in vrsto tehnike za pripravo gradbišča, izkop ali demontažo gradnje.
  Za izkopavanje uporabljamo sodobno opremo in tehnike, za zelo natančno delo z materialom.
  Potrebujete čiščenje terena?
  Podjetje Gradbena mehanizacija Marjan Slapšak s.p. za tovrstna dela uporablja posebno opremo. Sprejemamo in izvajamo projekte poljubnega obsega - od izkopa jarka za cevovod do kompleksne priprave terena za gradnjo.
  Pri podjetju Gradbena mehanizacija Marjan Slapšak s.p. so samo zanesljivi stroji, ki lahko prenesejo težke delovne pogoje.
  Poleg tega podjetje Gradbena mehanizacija Marjan Slapšak s.p. izvaja gradbena in instalacijska dela.
  Vsak gradbeni projekt je naporen in večstopenjski proces.
  Gradnja katerega koli objekta se začne z zemeljskimi deli. Pravilno opravljena zemeljska dela so zagotovilo dobre izvedbe in estetskih lastnosti bodoče stavbe.
  Zemeljska dela so inženirski projekti, ki nastanejo s premikanjem in/ali obdelavo velikih količin zemlje ali preoblikovanjem kamnin.
  Zemeljska dela so potrebna za spremembo topografije parcele in pridobitev potrebnih konstrukcijskih višin.
  Zemeljska dela so eno najpomembnejših in temeljnih gradbenih del na področju nizkih gradenj in morajo biti prisotna na kateri koli lokaciji, kjer poteka gradnja.
  Za varno in ekonomično izvedbo te faze del podjetje Gradbena mehanizacija Marjan Slapšak s.p. oceni inženirsko geologijo gradbene parcele, poda natančno oceno in opis lastnosti in lastnosti materialov, oceni obseg zemeljskih del, izračuna posedanje objekta in dolgotrajno odpornost pobočij in temeljev ter načrtuje ustrezen način dela.
  Podjetje Gradbena mehanizacija Marjan Slapšak s.p. izvaja zemeljska dela z uporabo sodobne profesionalne opreme (bagerji, tovorna vozila, buldožerji ipd.) in izvaja vrsto zemeljskih del z garancijo visoke kakovosti in razumnih cen zemeljskih del ter ob strogem spoštovanju rokov.
  Nudimo izvedbo tako celotnega obsega del kot posameznih faz, zaradi česar so naše cene bolj fleksibilne brez ogrožanja kakovosti.
  Je pa cena odvisna tudi od splošnega obsega dela, zahtevnosti objekta, števila uporabljene opreme. Visoko usposobljeni strokovnjaki podjetja Gradbena mehanizacija Marjan Slapšak s.p. bodo parcelo pregledali, naredili potrebne izmere in ponudili okvirni izračun cene.
  Vrste del:
  - izdelava temeljnih jam;
  - načrtovanje gradbene parcele;
  - vrtanje;
  - demontaža zgradb in objektov
  - izkopavanja;
  - organizacija odvajanja odpadnih voda;
  - utrjevanje pobočij;
  - izkop, vertikalno načrtovanje
  - puljenje štorov;
  - zasipavanje jam in jarkov;
  - zbijanje tal;
  - kopanje jarkov, jam;
  - organizacija začasne infrastrukture (ceste, ceste)
  - odvoz gradbenih odpadkov in izkopanega materiala.

  Ni nič od naštetega za vas? Kontaktirajte nas po e-pošti ali pokličite, našli vam bomo rešitev.

  Pri gradbenih projektih je ključnega pomena učinkovito izvajanje izkopnih del. Uporaba bagrov je nepogrešljiva pri tem procesu. Bagri za izkope so posebej zasnovani za učinkovito odstranjevanje materiala in pripravo terena za nadaljnje gradbene faze. Izkopi s težkimi bagri so še posebej pomembni pri delih, kjer se srečujemo z večjimi količinami zemlje in drugih gradbenih materialov.

  Bagri in izkopavanje so sinonim za natančno in zmogljivo delo pri pripravi gradbene parcele. Izkopavanje z bagri omogoča hitro odstranjevanje nepotrebnega materiala, kar pripomore k učinkovitemu napredku gradnje. Bagrska dela pri izkopih vključujejo različne postopke, ki jih izvajajo izkušeni operaterji bagrov.

  Uporaba bagrov pri izkopih omogoča prilagodljivost in natančnost, kar je ključnega pomena pri doseganju želenih rezultatov. Izkopi z velikimi bagri so še posebej učinkoviti pri večjih gradbenih projektih, kjer je potrebno hitro in zanesljivo izvajanje izkopnih del. Bagrski izkopi predstavljajo pomemben korak pri pripravi gradbene podlage za nadaljnje gradbene dejavnosti.

  Izkopavanje terena z bagri omogoča tudi oblikovanje terena glede na specifične zahteve projekta. Bagri pri gradbenih izkopih so zato nepogrešljivi partnerji pri vsakem gradbenem podvigu, saj zagotavljajo temeljito pripravo terena in varno izvajanje gradbenih del.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Prelesje 3, 8232 Šentrupert, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
Gradbena mehanizacija Marjan Slapšak s.p.
Davčna št.:
50593030
Naslov:
Prelesje 3, 8232 Šentrupert
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0297 1025 6330 570 (NLB d.d.)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0315 3100 0618 269 (SKB d.d.)
Govorimo:
 SI
Mobitel:
+386 (0)31 519 592
Mobitel:
031519592
E-mail:
gm.slapsak@gmail.com
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
Gradbena mehanizacija Marjan Slapšak s.p.
Naslov:
Prelesje 3, 8232 Šentrupert

Kontaktne osebe

gradbeniške storitve