Objave

InfoSlovenija
4123
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew10817.jpg

OGM-BI, VRHNIKA

Pod hruševco 32, Vrhnika, Osrednjeslovenska
+386(0)1 7506087

Galerija

Predstavitev storitve

Dimniki OGM-BI

Družba OGM-BI d.o.o. je podjetje, katerega glavni fokus so dimniki in dimniški sistemi. Ustanovljena je bila leta 1991 kot proizvodno, trgovsko družinsko podjetje. Dober dimnik je osnova za varen dom. Dimniki in dimniški sistemi so bili vedno center delovanja družbe, zato se je naša dejavnost razvijala in dopolnjevala na specializiranem področju proizvodnje in dobave dimniških sistemov ter ognjevzdržnih in visokotemperaturnih izolacijskih materialov. Izbrali smo pravo politiko, saj smo se skozi čas razvili v sodobno in uspešno slovensko podjetje.


Dimniški sistem Ekoker je slovenski proizvod, narejen na podlagi izkušenj, znanj, v skladu s standardi. Narejen je iz vrhunskih in trpežnih materialov.

Dimniški sistem Ekoker ima enostavno montažo. Potrebno je upoštevati, da ga montirate natančno in v skladu z navodili. Natančna montaža dimnika je pogoj za nemoteno in dolgotrajno delovanje. Tako je lahko ob pravilnem vzdrževanju življenska doba več kot 30 let.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Pod hruševco 32, Vrhnika, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
OGM-BI podjetje za tuja zastopstva, zunanjo in notranjo trgovino, proizvodnjo ter opravljanje poslovnih in drugih storitev d.o.o.
Davčna št.:
30620848
Kontaktna oseba:
Jan Pajek
Faks:
+386(0)1 7506087