Image
Image
10261
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/5398/GRAJSKIPARK-1562658484.png

GRAJSKI PARK VITEZ, LOGATEC

Tržaška cesta 91a, 1370 Logatec, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Grajski kamp v pravem izvornem pomenu. Šumenje Logaščice, zibanje krošenj, petje ptičkov in jutranje opazovanje srn. Hkrati pa dostop do kavarne, aktivnosti, trgovine in centra mesta v parih minutah. Idealna kombinacija za oddih v naraviGrajski park Vitez
Grajsko območje stoletnih dreves, srednjeveškega gradu, sproščanja, razvajanja, uživanja, aktivnosti in slastnih dobrot.

Predstavitev v sliki celotnega območja oz. športno-kulturno-turističnega središča "Grajski park Vitez" najdete na sledeči povezavi GRAJSKI PARK.

Vas zanima kako je videti grajska kavarna? V tem primeru sledite povezavi KAVARNA.

Zagotovo pa vas bo premamila pestra grajska in kakovostna ponudba. Kaj vse vam pripravimo, naše dobrote in kako vas razvajamo najdete na povezavi GRAJSKE DOBROTE.

Zagotovo ste že slišali za zanimivo, raznoliko in kakovostno programsko dogajanje v Grajskem parku Vitez? Vas zanima kdaj bo naslednji dogodek, potem sledite povezavi GRAJSKO DOGAJANJE.

Slišali ste za srebrne in zlate goste, ki so v Grajskem parku Vitez VIP gostje? Potem vas verjetno zanima kakšna dodatna informacija o VIP GOST razvajanju.

Bi radi igrali ODBOJKO NA MIVKI na eni od najbolj idiličnih lokacij v Sloveniji? Za igranje sta na voljo 2 igrišči v prelepem naravnem okolju, v senci stoletnih dreves, ob pogledu na srednjeveški grad.

Slišali ste, da se v Logatcu odvijajo najboljše otroške zabave! In to prav v Grajskem parku Vitez. Res je, ni naključje, ekipa Dlan na Dlan poskrbi za celostno organizacijo OTROŠKEGA ROJSTNEGA DNE. Dirkalni miks, Vodni miks, Napihljivi miks, Gozdni miks, Športni miks, Skriti zaklad, Pesek miks, Turnir miks so nekatere izmed zabav. Vaši otroci se bodo aktivno in varno zabavali, vi pa boste mirno uživali ob slastnih dobrotah na grajski terasi.

Festival LogaLajf

Princeske, vitezi, dlančice, dlančki, prijateljice, prijatelji, oboževalke, oboževalci :)

Vabljeni na skupno druženje in ustvarjanje prijetne zgodbe ter novega doživetja. Dovolite nam, da se vam ob tej priložnosti zahvalimo za zaupanje in da proslavimo obletnico na najlepši možen način. Samo za vas, za sprostitev, za uvod v pravo pomlad, poletje, na še mnoga skupna leta, za super grajsko zabavo in v počastitev 10. Dlan na Dlan obletnice je tukaj 4. festival LogaLajf 2018!

V aprilu, maju in juniju nas čaka pestro dogajanje, veliko zabave in na dveh koncertih bomo ponovno gostili velika imena scene.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Tržaška cesta 91a, 1370 Logatec, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
M GENOM, trgovina in storitve, d.o.o.
Davčna št.:
76725600
Naslov:
Tržaška cesta 81a, 1370 Logatec
Poslovna enota:
Tržaška cesta 91a, 1370 Logatec
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 1010 0005 1448 698 (odprt 28.11.2012, Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
Odgovorna oseba:
Švajncer Matjaž
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)31 614 325
E-mail:
vitez@grajski-park.si
Certifikat
Naziv:
M GENOM, trgovina in storitve, d.o.o.
Naslov:
Tržaška cesta 81a, 1370 Logatec