Image
Image
4187
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew6856.jpg

GRAND HOTEL TOPLICE, BLED

Cesta svobode 12 , Bled, Gorenjska

Galerija slik

Predstavitev

Prenovljeni hotel z bogato zgodovino goste pomirja s tradicionalnim stilom in razvaja z razkošnim udobjem. V njem so bivali mnogi eminentni gostje, danes pa ga obiskujejo tisti, ki želijo najbolj elegantno bivanje ob Blejskem jezeru, golfisti in konferenčni gostje. Hotel je tudi znano prizorišče porok in večjih slavij. Hotel ima zasebno plažo in čolnarno, gostom pa je na voljo termalni bazen in izbrane wellness storitve.

Grand Hotel Toplice je del verige hotelov Small Luxury Hotels.


Kulinarika


Hotelskim gostom sta namenjeni dve restavraciji. Restavracija Grand je hotelska restavracija neposredno ob jezerski obali in ima lastno pokrito teraso. Restavracija Julijana s svojo intimno atmosfero je odprta tudi za izven-hotelske goste. Kosila, večerje in pogostitve so po naročilu izvedene v Grand Hall-u, čudoviti dvorani, namenjeni porokam, kongresom in drugim dogodkom za zaključene družbe.

V hotelu se nahajata dva bara. V polkrožnem salonu Aperitiv bara se prirejajo sprejemi in cocktail zabave, popoldne lahko gostje uživajo v čajankah, zvečer pa ob klavirski glasbi. Bar Jezero na terasi pod kostanji ob jezeru je odprt le poleti.


Sobe

V Grand Hotelu Toplice ima vsak izmed 87-ih apartmajev in sob svoj značaj. Med njimi je 33 luksuznih apartmajev in sob z razkošnim stilnim pohištvom ter prelepim pogledom na jezero. Vse sobe imajo kopalnico s kadjo ali prho, balkon, neposredno telefonsko povezavo, kabelsko televizijo, mini bar, sef, klimatsko napravo in priključek za internet. Za še večje udobje imajo postelje možnost nastavitve trdote ležišča, gostje pa si lahko izberejo vzglavnik po meri.


Konference


Grand Hotel Toplice gosti najzahtevnejše protokolarne, družabne, poslovne in izobraževalne dogodke. Konferenčni prostori izžarevajo značaj hotela, njegovo zgodovino in tradicijo. Ozračje je posebej prijetno zaradi dnevne svetlobe in čudovitega razgleda na Blejsko jezero.


Welness

V Grand Hotelu Toplice se nahaja prijeten manjši wellness center Studio Luisa. Wellness center ponuja kopeli, masaže in savne. Del wellnessa sta tudi manjše termalno kopališče in izvir termalne vode, kjer lahko gostje termalno vodo tudi poskusijo. Posebnost wellnessa so tretmaji za pare.


Poroke in slavja

Poroka na Bledu velja za eno najbolj pravljičnih in romantičnih. Tradicija poročnih slavij v Grand Hotelu Toplice daje pečat imenitnosti temu prelomnemu dogodku. Hotel odlikuje tradicionalna eleganca, prvovrstna kulinarična ponudba ter prijazno in ustrežljivo osebje, ki bo poskrbelo za vse podrobnosti poročnega slavja. V hotelu se izvajajo tudi civilne poroke.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Sava turizem d.d.
Davčna št.:
53667409
Naslov:
Dunajska cesta 152, 1000 Ljubljana
Telefon:
+386 (0)4 5791000
E-mail:
ghtoplice@hotelibled.com
Faks:
+386 (0)4 5741841
Certifikat
Naziv:
Sava turizem d.d.
Naslov:
Dunajska cesta 152, 1000 Ljubljana