Image
Image
8652
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/333/logo-1633978052.png

DRUŽINSKI IZLET NA NOTRANJSKO | KAM NA KRAS | BRUNARICA OB BLOŠKEM JEZERU

Volčje 97, 1385 Nova vas

Galerija slik

Predstavitev

Dobrodošli v deželi čudes. Prepustite se božanju sončnih žarkov, petju ptic, brenčanju čebel, vonju lesa in mirnosti jezera na Bloški planoti. Odtrgajte se od norega sveta in se priklopite na naravno frekvenco.
 

 
Naravni resort Glamping Bloke je eden redkih, kjer je vsak letni čas čaroben in navdihujoč. Zakonca Martina in Janez vsak s svojim talentom in energijo dodajata k prisrčnosti glampa. Janez skrbi za vse lesene postavitve v glampu (hiške, jakuzzi, gugalnice, igrala, vrtički, medvedi, ograje, gozdni možje itd.) in ob Bloškem jezeru, Martina pa s svojo energičnostjo vodi glamp in okrepčevalnico Brunarica ob jezeru.
Naj vas zapeljejo živahne zime, skrivnostne jeseni, dišeče pomladi in sveža poletja ... 
 
Naša ponudba
Glamping Bloke nudi 33 ležišč in sicer tri male hiške (2 os.), tri velike hiške (2-4 os.), studio (5 os.), dve Krpanovi sobi (4-5 os.) in "Soba pod zvezdami" (2 os.). Gostom so na voljo skupna letna kuhinja (opremljena), ogrevan družabni prostor/zajtrkovalnica in bar, skupne sanitarije (WC in tuš), parkirišče in mize s klopmi. Za otroke (in odrasle) imamo ročno izklesana lesena igrala, ki so A-testirana.
Za bolj avanturistične ponujamo tudi šotorišče, kjer si lahko sami postavite svojo "hiško". Pri nas se lahko sprostite tudi v največji bloški kopeli na prostem.
Skozi celo leto organiziramo nepozabna doživetja za odrasle in za otroke. Tako nas lahko obiščeta pravljičar/ka in zeliščar/ka, ob jasnih nočeh opazujemo zvezdne utrinke, na obisk pride tudi gozdni mož, ki nas pouči in pokaže kako preživeti v naravi (vsaj prvo noč :) Za najmlajše organiziramo animacijo (družabne igre, poslikave obraza, skakanje z vrečami) in tematske delavnice, kjer lahko sodelujejo tudi odrasli, pa vožnjo z vozom in celo masažo na prostem. Ker so doživetja odvisna od vremena in razpoložljivosti prostih mest prosimo, da naše aktivnosti redno spremljate.
Za zaključene družbe je možen najem celega glampa (oktober-april).
Delovni čas recepcije: 8h-19h (julij, avgust), izven sezone od 9h - 17h
Ker spoštujemo zasebnost naših gostov, je glamp za zunanje obiskovalce zaprt. Možni so naročeni ogledi glampa, po predhodnem dogovoru. Hvala za razumevanje.
 
Medvedji dvorec
Medvedji dvorec je ponos glampinga. V spodnji etaži imajo gostje na voljo prostor za druženje (mize, stoli, kamin, bar), tam pripravljamo tudi samopostrežne zajtrke. Na strehi dvorca se nahaja "Soba pod zvezdami" z zasebno teraso za sončenje, dvoposteljno sobo, zasebno kopalnico, savno in jakuzzijem ter ležalniki. Izven sezone (oktober-april) je spodnjo etažo Medvedjega dvorca možno najeti za zasebne zabave, delavnice, team buildinge in praznovanja. Sprejme do 30 oseb.
 
Lokalna kuhinja
Lokalna pridelava hrane, je naše vodilo in tako sestavni del naše kuhinje. Iz domače kmetije lahko pričakujete zelenjavo, zelišča in mesne dobrote, iz okolice pa ročno nabrane domače čaje, ki pozimi grejejo, poleti pa hladijo.
Ker imamo na voljo dovolj prostora (do 300 ljudi), smo prilagodljivi in radi zadovoljimo še tako posebne želje bomo počaščeni, če nam boste zaupali organizacijo posebnih dogodkov.
Za naročila nas kontaktirajte preko e-maila: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali nas pokličite na 031 651 683.
 
Brunarica ob jezeru
Lesena Brunarica ob Bloškem jezeru je edinstvena lokacija za umik od rutine in skrbi. Na voljo imamo okoli 300 sediščih (več kot 100 pod nadstreškom), za večji mir pa si lahko poiščete svoj kotiček kjerkoli ob jezeru. Okrepčevalnica skrbi za vaše brbončice in ustrezen nivo sladkorja :) Odlični smo v narezkih (domača pridelava suhih mesnin, klobas), jedeh na žlico ("kaura", krompir, fižol, repa in zelje ipd.) in domačih sladicah. Radi postrežemo tudi večje skupine, možen je catering. Mali (in veliki) otroci se radi kratkočasijo na A-testiranih unikatnih lesenih otroških igralih.
Prostor je moč najeti za zasebne zabave, team buildinge in praznovanja. Za radovedne organiziramo vodene oglede glampinga Bloke z degustacijo, za romantične pa pripravimo piknik košaro; svoj kotiček v okolici jezera pa si izberete sami. Za predhodna naročila nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličite na 031 651 683.
 
 
 
 
 
 
 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
HIJA d.o.o.
Poslovna oblika:
Hija gostinstvo in turizem d.o.o.
Davčna št.:
93210132
Naslov:
Andrejčje 2, 1385 Nova vas
Poslovna enota:
Volčje 97, 1385 Nova vas
Odgovorna oseba:
Janez Hiti
Kontaktna oseba:
Janez Hiti
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)41 847 821
Telefon:
+386(0)1 7098009
E-mail:
hija.martina@gmail.com
Certifikat
Naziv:
HIJA d.o.o.
Naslov:
Andrejčje 2, 1385 Nova vas

Kontaktne osebe

Povpraševanje ali pomoč

Socialno omrežje