Image
Image
13071
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4308/28643.jpg

HIŠA IAQUIN VIPOLŽE Priporočamo

Vipolže 3, 5212 Dobrovo v Brdih, Goriška
HIŠA IAQUIN VIPOLŽE https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4308/28643.jpg Vipolže 3, 5212 Dobrovo v Brdih, Goriška 0.0 05 1

Galerija slik

Predstavitev

Vinska druščina Iaquin je plod večletnega ustvarjanja Uroš Jakončiča, zagnanega vinarja z roba Goriških Brd. Tako on kot njegov vinograd domujeta v Vipolžah — kraju, ga odlikujeta dobrohotna mikroklima in pristna vinska identiteta.

Poleg rebule boste na družinskem posestvu Jakončičevih zapazili tudi chardonnay, malvazijo, merlot in cabernet sauvignon ter Urošu najljubši — sauvignonasse.

Samosvoj vinar pravi, da se večina dela res opravi v vinogradu, toda v tistem ščepcu, ga predstavlja klet, pride na plan vinarjeva nota. Ali filozofija, če hočete.

Hiša Iaquin
Hiša Iaquin je namenjena oddihu in uživanju naravnih danosti briškega okolja.  Nahaja v vasi Vipolže, 5 min vožnje od italijanske meje. Zasnovana je v minimalističnem slogu in obdana z vinogradi. Ponuja zunanji ogrevan bazen in bar s prigrizki, kjer strežejo domače vino.

Velika okna od tal do stropa nudijo pogled na okoliško pokrajino. Odprt in svetel bar s prigrizki je ponuja prostor za sedenje s teraso ob bazenu.

Sobe vključujejo velik balkon s pogledom na vinograde ali ogrevan bazen. Opremljene so v črnih in belih tonih, nekatere pa samo v beli barvi. Vse vključujejo pohištvo znanih italijanskih proizvajalcev in klimatsko napravo.

Brezžični internet je brezplačno na voljo na vseh javnih površinah. Na zahtevo lahko rezervirate tudi različne masaže.

Najbližji bari je odaljen le 500m in restavracije so v Dobrovem, približno 4 km od hotela. Do morja je približno 30 min vožnje.

Vabljeni na obisk.

Vsakdo vidi, vonja, čuti in okuša drugače. Iaquinove tri si lahko razlagate tudi po svoje.

Zemljevid

Poslovna ocena

1 Mnenje

0.0 povprečje glede na 1 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0
  • Vrhunsko doživetje

    ,

    Sobota, 16.12.2017. Za nami je prekrasen popoldan katerega smo preživeli v "Hiši Iaquin" pod budnim očesom gostitelja Uroša Jakončiča. Nepozaben dan prelit s toplimi sončnimi žarki se je pričel z vstopom v čudovito urejene prostore v katerih je vsaka stvar na svojem mestu. Pogled na slike obešene po stenah v katerih se je iskrila barvitost polnega optimizma je še dodatno vlivalo že teko dobro razpoloženje. na terasi pred hišo in bazenom nas je čakal majčkeno presenečanje. Uroš nam je za začetek ponudil svojo novo pridobitev domačo penino. Po uživanju v igri z mehurčki in elegantno svežino penine smo v logičnem zaporedju doživeli vrsto pričakovanih trenutkov. Uroš nam je postregel z izbranimi kulinaričnimi dobrotami in nas razvajal s sijajnimi in brezhibnimi okusi, ki so se eden za drugim topili v naših ustih ter nas navduševali. Uroš je svoje mojstrstvo gastronomije dopolnjeval z vrhunskimi vini. Tokaj 2011 je bil izjemen. Pa tudi vse ostalo z razgovorom o značilnosti briške pokrajine, razvojem kraja, življenju ob meji z Italijo, med sosedskimi odnosi, gledanjem v prihodnost in še bi lahko naštevali. uživali smo v vsem. Še pridemo. Tanja in Miha Butara

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Vipolže 3, 5212 Dobrovo v Brdih, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
Uroš Jakončič - nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji
Davčna št.:
93624492
Naslov:
Vipolže 3, 5212 Dobrovo v Brdih
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0447 1011 3415 549 (odprt 6.1.2010, NOVA KBM d.d.)
Odgovorna oseba:
Uroš Jakončič
Kontaktna oseba:
Uroš Jakončič
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 SP
 RS
Mobitel:
+386 (0)41 423 063
Mobitel:
+386 (0)41 456 506
E-mail:
ales@iaquin.si
E-mail:
uros@iaquin.si
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
Uroš Jakončič - nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji
Naslov:
Vipolže 3, 5212 Dobrovo v Brdih

Kontaktne osebe

Uroš Jakončič