Image
Image
4732
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/1070/logonew4924.jpg

ORGANIZACIJA POROKE NA PRIMORSKEM | HIŠA POSEBNE SORTE | ŠTANJEL

Kodreti 15, 6222 Štanjel, Goriška

Galerija slik

Predstavitev

Z VAMI ŽE OD LETA 2009

Na stičišču Krasa in Vipavske doline in v neposredni bližini znamenitega Štanjela, se na zahodni strani Gornje Branice skriva idilična vasica Kodreti, v kateri se nahaja Hiša posebne sorte.

Hiša posebne sorte ponuja mavrico užitkov in raznolikosti, ki se kažejo v tematsko pestrih in raznolikih apartmajih. Štiri apartmaji pomenijo štiri zgodbe. Vsaka zgodba je zapisana pod eno ime cvetice: cikorija, majnica, rožmarin in šmarnica.

Urejenost in opremljenost objekta, apartmajev in okolice je zelo primerna tudi za invalide ali družine z otroki z motnjami v razvoju oz. težavami pri duševnem zdravju, saj nameravamo naše storitve nuditi tudi v terapevtske namene raznih delavnic za ljudi s posebnimi potrebami.

V značilni velbani kleti pa smo odprli edinstven gostinski prostor, kjer za kulinarične užitke skrbi naš kuhar z ekipo sodelavcev, ki Vam bodo pripravili pravcato popotovanje po okusih, ki so značilni za naše območje. Hrana in pijača v naši ponudbi temeljita na pridelavi na naši ekološki kmetiji.

Poročno slavje na prostem vam ponujamo v idilični vasici na Krasu, natančneje v vasici Kodreti, ki se nahaja v neposredni bližini znamenitega Štanjela, na meji med Krasom in Vipavsko dolino. Kodreti so tipična primorska vasica, ki je idealna lokacija za poročno slavje na prostem. Kljub tipičnosti burje za te kraje, je vasica pred njo skrita, saj leži v pretežnem zavetrju sosednjih hribov. Če iščete popoln prostor za poročno slavje, potem je naša domačija Hiša posebne sorte idealen prostor za poročno slavje posebne sorte na Krasu. Poročno slavje na prostem se lahko izvede prem matičarjem ali pa kot cerkveni obred. Poročno večerjo pa vam lahko serviramo pri mizah ali pa v obliki bifeja. Prepustite se neskončnemu užitku z našimi kulinaričnimi specialitetami, ki bodo vašo poroko in poročno slavje naredili še bolj posebno. Z zanimivimi jedmi vas bomo popeljali skozi posebnosti lokalnih kulinaričnih izročil, ki prepletajo preteklost s sodobnostjo. Poročno slavje na Krasu lahko zaključite tudi v naših atraktivnih apartmajih, kjer ponujamo prenočišča za do 23 oseb. Obiščite nas na Krasu in si oglejte naš biser. Prepričani smo, da je naša domačija preprosto popoln prostor za vaše poročno slavje na prostem.

Pri nas se lahko v skladu z dogovorom izvede tako obred pred matičarjem, kot cerkveni obred ter ostale oblike sklepanja skupnih življenjskih poti.

Poročna večerja se lahko servira  pri mizah ali pa v obliki bifeja. Na kulinarične užitke lahko vplivata tudi vidva, saj smo med drugim na željo mladoporočencev poleg bolj klasičnih, pripravili tudi vegetarijansko in vegansko poročno večerjo.

Prepričani smo, da bo vajin večer v naši hiši, skupaj z dobro glasbo ter ovekovečen z čutnimi fotografijami, nepozaben.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Kodreti 15, 6222 Štanjel, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Hiša posebne sorte d.o.o.
Davčna št.:
SI33943478
Naslov:
Kodreti 15, 6222 Štanjel
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 1971 0500 9837 998 (odprt 16.9.2011, DBS d.d.)
Odgovorna oseba:
Vid Sorta
Kontaktna oseba:
Vid Sorta
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)41 728619
Mobitel:
041728619
Telefon:
+386 (0)5 7690000
E-mail:
info@sorta.si
Certifikat
Naziv:
Hiša posebne sorte d.o.o.
Naslov:
Kodreti 15, 6222 Štanjel

Socialno omrežje