Image
Image
6042
  • Turizem
  • Hostli
  • SOBE Z ZAJTRKOM, BRESTANICA, KRŠKO, HOSTEL PRIMOŽ KOZMUS
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3535/sobe_z_zajtrkom_brestanica_krsko_hostel_primoz_kozmus__1_-1674133379.PNG

SOBE Z ZAJTRKOM, BRESTANICA, KRŠKO, HOSTEL PRIMOŽ KOZMUS

Šolska cesta 1, 8280 Krško

Galerija slik

Predstavitev

Hostel se nahaja v Brestanici, manjšem kraju v Posavju, kjer je Primož Kozmus obiskoval osnovno šolo in začel razvijati svoj talent, ki ga je popeljal do naslova svetovnega in olimpijskega prvaka ter trikratnega najboljšega športnika v Sloveniji.

PONUDBA

- Za individualne goste - Za šolarje - Za organizirane skupine
V neposredni okolici so mogoče številne športne, družabne in druge aktivnosti: pohodništvo, kolesarjenje, tenis, jahanje, plavanje itd. V sodelovanju z izkušenimi mentorji vam lahko pripravimo večdnevne programe, ki jih priredimo vašim potrebam in željam, lahko pa vključujejo športne aktivnosti, oglede, družabne igre in prikaz športne poti, medalj in priznanj z največjih svetovnih tekmovanj in ostalih predmetov iz športne kariere Primoža Kozmusa. Program je lahko obarvan tudi bolj izobraževalno. Po želji vam lahko pomagamo urediti oglede npr. Nuklearne elektrarne Krško, Valvasorjeve spominske hiše v Krškem, Galerije Božidarja Jakca v Kostanjevici na Krki, šolskega muzeja na gradu Sevnica, Posavskega muzeja v Brežicah itd. V zimskih mesecih vam lahko pomagamo organizirati tudi aktivnosti v pokriti telovadnici, kjer so možne priprave za ples, gimnastiko in ostale športe.

Zimske počitnice

Zimske počitnice lahko otroci in mladi preživite tudi nekoliko drugače - aktivno, poučno in zabavno. Večjim skupinam nudimo organizacijo počitnic v okolju, kjer je odraščal svetovni in olimpijski prvak in razvijal svoj talent. Poleg nastanitve ter prehrane v hostlu počitnice vključujejo tudi zanimive športno-kulturne aktivnosti. Pripravimo vam lahko večer o športni poti Primoža Kozmusa z nagradno igro, kopanje v bližnjih Šmarjeških ali Čateških toplicah, možnost uporabe bližnje telovadnice za razne športne aktivnosti ter izlete. Lahko se podamo v Kostanjevico na Krki, mestece, znano kot dolenjske Benetke z ogledom Galerije Božidarja Jakca, Sevnico z enim najlepših srednjeveških gradov v Sloveniji in zanimivim šolskim muzejem, ali Krško z ogledom Valvasorjeve hiše, kjer je mestni muzej. Primer ponudbe 4-dnevnih počitnic vključuje: - avtobusni prevoz v ter iz Brestanice v katerikoli slovenski kraj, - lokalni prevoz v Kostanjevico na Krki, Sevnico ali Krško, - 3 nočitve v Hostelu Primož Kozmus v sobah za 2-8 oseb, - 3 polne penzione (zajtrk, kosilo, večerja), - 8-urni najem telovadnice v OŠ Brestanica, - večer o Primožu Kozmusu, - kopanje v Šmarjeških ali Čateških toplicah, - ogled Kostanjevice na Krki ali Sevnice, - vstopnino za galerijo Božidarja Jakaca ali šolski muzej Sevnica, - organizacijo počitnic. Ponudba 5-dnevnih počitnic vključuje: - celotni program 4-dnevne ponudbe, dodatno nočitev in 3 obroke, najem prostora za 2 dodatni uri ter dodatni izlet.

NASTANITEV
Hostel Primož Kozmus lahko sprejme do 50 oseb. Za večje skupine (nad 15 oseb) priznamo popust (po dogovoru) ter ureditev drugih obrokov po ugodni ceni. Za rezervacije in ostala vprašanja se obrnite na Individualne rezervacije: Tel.: 051 345 586 Skupinske rezervacije in programi: 041 826 614 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

ŠPORTNE AKTIVNOSTI
Pohodništvo in sprehodi
Hostel je odlično izhodišče za pohodnike, ki se lahko odločijo npr. za pohod na Bohor, ki je z 1023m najvišji hrib v Posavju (15 km) ali Lisco (30 km). Na Bohor vodijo številne poti, od hitrejše, ki vam bo vzela 50 minut, do daljše, 3-urne ture, na kateri si lahko ogledate štiri zanimive slapove in obnovljeno partizansko bolnišnico. Tisti z malo manj kondicije pa se boste raje odločili za lažji vzpon na vinorodni Sremič, kjer stoji cerkev svetega Mohorja iz 15. stoletja in od koder se ponujajo čudoviti razgledi na Brestanico, grajski hrib in reko Savo (30 minut peš od hostela). Lep sprehod (30 minut) je mogoč tudi do bližjih ribnikov v Stolovniku, kjer v zavetju narave leži prijetna restavracija, znana predvsem po ribjih dobrotah.

Kolesarstvo
Za kolesarske navdušence je mogoč tudi kolesarski vzpon na Bohor, Lisco in ostale posavske hribe ali odkrivanje okoliških zanimivih krajev po Posavju s kolesom (npr. Krško: 6 km, Kostanjevica na Krki 15 km, Brežice 20 km, Sevnica 17 km) ali razgibanega podeželja.

Plavanje in termalni užitki
V poletnih mesecih se za ljubitelje plavanja le kilometer od hostela nahaja Bazen Brestanica, sodoben rekreativni objekt z dvema zunanjima bazenoma, popolnoma prenovljen v letu 2010. V hladnejših mesecih pa kraj nudi odlično izhodišče za obisk več termalnih centrov, ki spadajo med najboljše in največje pri nas, vsi pa ležijo v oddaljenosti zgolj pol ure vožnje od Brestanice. Med njimi so Šmarješke toplice (35 km), Čateške toplice (25 km) ter Terme Olimia (35 km).

Ostale športne aktivnosti
Ljubitelji tenisa, odbojke na mivki ter ostalih iger z žogo boste prav tako lahko prišli na svoj račun na bližnjih športnih igriščih.


Klub pod Lipo
V sklopu hostla je tudi Klub Pod lipo, kjer vam postrežejo s kavo in osvežilnimi pijačami, večkrat pa poskrbijo za različne zanimive glasbene in druge kulturne dogodke. Dobrodošli.

Vir: https://www.hostel-kozmus.si

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Maja Kozmus s.p.
Poslovna oblika:
Prenočišča, Hostel Primož Kozmus, Maja Kozmus s.p.
Davčna št.:
38583429
Govorimo:
 SI
Mobitel:
+386 (0)51 345 586
E-mail:
hostel.kozmus@gmail.com
Certifikat
Naziv:
Maja Kozmus s.p.

Kontaktne osebe

Socialno omrežje