Image
Image
11852
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew6969.jpg

HOTEL BELLEVUE, KRANJ

Šmarjetna Gora 6 , Kranj, Gorenjska

Galerija slik

Predstavitev

Hotel Bellevue leži v lepem, naravnem okolju na vrhu manjšega hribčka – Šmarjetne gore (643m) – nad mestom Kranj. Kljub idiličnemu okolju, ki ga obdaja, ga od letališča, bank, gledališča, kina in športnih objektov loči le nekaj minut vožnje.

Zaradi svoje lege je odlična izhodiščna točka za izlete po Kranju, Bledu, Bohinju, v Kranjsko Goro, Ljubljano,  Postojno in drugod.

Na voljo vam je 15 dvoposteljnih sob, 2 sobi z zakonskim vodnim ležiščem in 3 enoposteljne sobe. Vse sobe imajo balkon / teraso, mini bar, kopalnico s tušem, kabelsko TV, internetni dostop, telefon, itd. Obdajala vas bo neokrnjena narava in prijetna domačnost. V hotelski restavraciji vas bomo razvajali z okusno hrano ter za prijetno vzdušje poskrbeli s številnimi prireditvami, ki jih izvajamo preko celega leta.

Z razgledne terase boste deležni čudovitega razgleda na skoraj petino Slovenije, obiskali boste lahko hotelski vinograd, ki se ponaša s potomko najstarejše trte – mariborske žametne črnine, sprostitev pa boste lahko našli tudi v romanski cerkvici Sv. Marjete, ki leži v neposredni bližini hotela, na koncu velikega hotelskega parkirišča.  


Restavracija

V hotelu Bellevue je na voljo več restavracijskih dvoran:

- Osrednja prireditvena hotelska restavracija

Sprejme od 50 do 110 gostov. V njej organiziramo različna poslovna srečanja, poročna slavja, seminarje, banketne postrežbe, prireditve za zaključene družbe, koncerte, plesne večere z živo glasbo ter tradicionalne hotelske prireditve, kot so: Martinovanje, Silvestrovanje, Valentinov ples, Pustovanje in druge.

- Panoramska restavracija
Je primerna za srednje velike skupine (kot so naprimer avtobusne skupine) na kosilu ali večerji. Sprejme do 85 oseb.

- Osrednja prireditvena in panoramska restavracija
Skupaj s panoramsko restavracijo se kapaciteta prireditvene restavracije, ko je prehod med njima odprt, dvigne do 250 oseb. V njej se odvijajo poročna slavja, rojstnodnevne zabave, seminarji, itd. nad 110 oseb.

- Mala panoramska restavracija
Poleg osrednje prireditvene hotelske restavracije in panoramske restavracije vam lahko ponudimo tudi manjšo – malo panoramsko restavracijo. Primerna je za zaključene družbe do 40 oseb, ali pa za kosilo oz. večerjo kar tako, v paru ali v družbi.

Poročna slavja, rojstnodnevne zabave, družinska srečanja, avtobusne skupine, slavnostne večerje, prireditve, kosila, večerje, itd...

Vse to in še več v restavraciji Bellevue!
 

Poročna slavja
Veličastna lokacija Hotela Bellevue na Šmarjetni gori je pravi odgovor vsem, ki iščejo mir in sprostitev v zavetju narave.

Odmaknjeni smo od vsakdanjega mestnega vrveža na prelepem hribčku nad mestom Kranj iz katerega se razprostira pogled na skoraj 20% Slovenije. Hkrati pa smo blizu letališču Jožeta Pučnika (13km.), Ljubljani (25km.), Bledu (26km.).

Pri nas imate lahko vse na enem mestu!

Pri civilnem delu lahko dahnete da v družbi prelepega razgleda nad mestom Kranj in okolico na hotelskem vrtu, pred bogom lahko svojo ljubezen potrdite v cerkvici svete Marjete iz 9.st., ki stoji poleg hotela, slavje pa pripravimo v restavraciji Bellevue, ki sprejme do 250 ljudi, v kateri boste v dobri družbi ob odlični hrani in glasbi lahko uživali do jutranjih ur.

Bi si lahko izbrali bolj idiličen kraj za nepozabne prve korake na vajini poti?

V Hotelu Bellevue na Šmarjetni gori vam je na voljo tako civilna kot cerkvena poroka, različne pogostitve, ter seveda poročno slavje in hotelska nastanitev, skratka vse na vrhu hribčka nad Kranjem, kjer se dotaknemo neba!

Naša ponudba:
- Svetovanje, organizacija in vodenje poročnega slavja ali obreda
- Civilni poročni obred
- Cerkveni poročni obred
- Pogostitev po poročnem obredu
- Poročno slavje v restavraciji do 250 oseb
- Brezplačna nočitev za mladoporočenca v sobi s pogledom na Kranj in vodnim ležiščem
- Ugodna ponudba prenočišč za svate
- Veliko brezplačno hotelsko parkirišče


Predstavitev seminarskega centra
V hotelu Bellevue vam je na voljo sodoben seminarski center s tremi dvoranami, ki sprejmejo do 150 oseb.

Za potrebe po večji kapaciteti pa je na voljo tudi prireditvena restavracijska dvorana, ki sprejme skupine v velikosti do 200 udeležencev.

Dvorane so svetle, a ne bleščeče, klimatizirane in prav vse se ponašajo s čudovitim razgledom na mesto Kranj.

Za organizatorje so na voljo tudi vsi tehnološki pripomočki in internetni dostop za dobro izvedbo seminarjev.

Za vse udeležence pa je pred hotelom na voljo velik brezplačen parkirni prostor.

Seminarske dvorane so primerne za izvedbo seminarjev, predstavitve, sestanke, delavnice, novinarske konference, itd.

Vir: http://www.bellevue.si/sl/ponudba/prenocisca/predstavitev-kapacitet/

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Hotel Bellevue, hoteli in gostinstvo, d.o.o.
Davčna št.:
19549920
Govorimo:
 SI
 EN
Mobitel:
+386(0)41 486 097
Telefon:
+386(0)4 2700000
E-mail:
bellevue@bellevue.si
Faks:
+386(0)4 2700020
Certifikat

Socialno omrežje