Image
Image
4439
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew4884.jpg

HOTEL IN RESTAVRACIJA PRI ŠPORNU, RADOMLJE

Cesta Radomeljske čete 1 , Radomlje, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Gostilna Šporn deluje že več kot 100 let, njeno dolgoletno tradicijo pa je moč čutiti tudi danes. Poleg kulinaričnih užitkov od leta 1996 nudimo tudi bivanje v povsem sodobno opremljenih sobah našega družinskega hotela s štirimi zvezdicami. Zaradi odlične lokacije, nedaleč od glavnega mesta Ljubljane in v osrčju narave, je hotel primeren tako za poslovne goste kot za goste na oddihu.

Ponudba jedi obsega širok izbor vsakodnevno svežih morskih sadežev, lupinarjev in rib, mesnih in vegetarijanskih jedi, domačih testenin in doma pripravljenih sladic. Dodatna ponudba temelji na jedeh s sezonskim pridihom, katerim namenjamo še posebno pozornost. Vedno prisluhnemo tudi željam naših gostov.

Vse sobe so prostorne in sodobno opremljene. So klimatizirane, imajo LCD televizor, telefon, brezplačno WI-Fi povezavo in minibar. V kopalnicah je tuš, WC, bide in sušilec za lase.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Cesta Radomeljske čete 1 , Radomlje, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Pri Špornu Cerar Ciril s.p.
Davčna št.:
86280350
Telefon:
+386(0)1 7227000
E-mail:
info@sporn.si
Faks:
+386(0)1 7227135
Certifikat