Image
Image
3865
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew67631.jpg

HOTEL LAMPLHOF, MARIA WÖRTH

Golfstraße 14-16 , Maria Wörth

Galerija slik

Predstavitev

Hotel Lamplhof Maria Wörth

Hotel Lamplhof ob Vrbskem jezeru je idealen kraj za ljudi, ki cenijo enostavnost in počitek. Pogled na jug pobočja s pogledom na jezero in zasebno plažo s prostorom za sončenje in lastni hotelskimi čolni ter privezjo. To omogoča pomirjujoče in osvežujoče vzdušje. Na naši sončni terasi se lahko sprostite v poletnih mesecih v naših ležalniki. Sprostite se ob branju, klepetu in uživajte ob kozarcu ekološkega vina ali okusne kave. Prijatelji gibanja boste prišli na svoj račun  joge in sprostitve. Sobe omogočajo pogled na prečudovito jezero. V hladni sezoni naša prijetna dnevna soba s knjižnico zagotavlja sproščujoče trenutke. Naša svetla konferenčna soba s pogledom na jezero ponuja dovolj prostora za vaše kolege in prijatelji, ki iščejo ustvarjalno okolje.

Svetla pot pri Vrbskem jezeru

Svetla pot je močno mesto na južni obali Vrbskega jezera. Podari novo energijo svojim obiskovalcem in vas vabi, da se umirite in ustalite. Zadali smo si nalogo, da ustvarimo hotel Lamplhof točno na tej lokaciji  "otoku miru". Zakaj? Ker je vedno bolj pomembno, da v tej hitri družbi damo prostor in čas za regeneracijo ter počitek. Vabimo vas da izkoristite vaš prosti čas! Bodite naš gost in naredite svoje prve korake na svetlo točko ob Vrbskem jezeru!

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Lamplhof BetriebsGmbH
Davčna št.:
ATU62884203
Govorimo:
 EN
 De
Telefon:
+43 (0) 4273 20177
E-mail:
lichtpfad@hotel-lamplhof.at
Certifikat

Socialno omrežje