Image
Image
4168
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew26434.jpg

HYDROMANIA, BOVEC

Mala vas 119, 5230 , Bovec, Goriška

Galerija slik

Predstavitev

Rafting na Soči

Vzemite si trenutek zase in ga izkoristite v idiličnem okolju, ki ga ponuja Bovec! Rafting na Soči vas zagotovo ne bo pustil ravnodušnih!

Program Rafting Soča predstavlja aktivnost, ki se ji vsi pravi adrenalinski navdušenci preprosto ne morejo upreti. Rafting velja za najbolj priljubljeno aktivnost obiskovalcev turistične destinacije Bovec. Od udeležencev ne zahteva nobenega posebnega predznanja, prav tako pa je aktivnost primerna za vse generacije. Rafting na Soči ponuja idealno kombinacijo športne aktivnosti, sprostitve, adrenalina in doživetja tako za posameznike, družine, skupine kot delovne kolektive. Rafting v Bovcu vam lahko dopolni aktivne počitnice ali pa polepša kratek, enodnevni izlet.

Tudi vas mika, da bi se s prijatelji odpravili na rafting po brzicah reke Soče v Bovec, uživali v objemu okoliških gora in si v vročih poletnih dneh privoščili edinstveno osvežitev v reki Soči? Če ste odgovorili z DA, potem le hitro rezervirajte svoje nepozabno doživetje!

Soča in rafting izleti

V naši športni agenciji posebno pozornost namenjamo prav organizaciji rafting izletov po reki Soči. Pri nas rafting ne predstavlja zgolj spusta po reki, temveč smo celotno aktivnost dodelali in povezali v zabavno avanturo. Tako lahko našim gostom ponudimo individualno prilagojene programe. Organiziramo rafting izlete, ki so primerni za otroke, družine, starejše, zaključene družbe, poslovne kolektive, ter tiste, ki potrebujejo dodatno dozo adrenalina.

Na naših rafting izletih imajo gostje možnost postanka za osvežitev v reki Soči, ter skoke v vodo iz različnih višin, za dodatno animacijo in nagajive igre pa bodo poskrbeli naši izkušeni vodiči. Da bi vam celoten dogodek ostal v trajnem spominu, ter, da bi svoje adrenalinsko doživetje delili s prijatelji, pa vam lahko po končanem izletu utrinke (fotografije in HD posnetke) shranimo na DVD.

Ostala ponudba

- Kanjoning
- Kajak
- Hydrospeed
- Team Building

Darilni boni

Presenetite svoje najdražje z izvirnim darilom. Podarite jim darilni bon za različne aktivnosti! Pri nakupu darilnih bonov za rafting in kanjoning Sušec, vam priznamo 10% popust.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Mala vas 119, 5230 , Bovec, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Dattis, družba za aktivni turizem, trgovino in storitve, d.o.o.
Davčna št.:
82953546
Naslov:
Mala vas 119, 5230 Bovec
Mobitel:
+386 (0)31 808 075
E-mail:
info@hydromania.si
Certifikat
Naziv:
Dattis, družba za aktivni turizem, trgovino in storitve, d.o.o.
Naslov:
Mala vas 119, 5230 Bovec