Image
Image
3756
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew17030.jpg

IKONIKS, MARIBOR

Krekova ulica 27 , Maribor, Podravska

Galerija slik

Predstavitev

Spletna stran za vse!

Naše spletne strani zaznajo na kateri napravi jo gledate. Zato se velikost spletne strani in njena postavitev vedno prilagodi vašemu ekranu. Tako zagotovimo, da stran izgleda perfektno na vseh napravah - od iPhone-a do namiznega računalnika!

Odzivna spletna stran

Spletne strani gradimo v JOOMLA okolju s pomočjo Twitter's Bootstrap Framework, ki omogoča različne postavitve spletne strani.

RocketTheme komponente in nadgradnje

Spletne strani izdelujemo v sodelovanju z ameriškim podjetjem Rockettheme. To podjetje je odzivnost spletnih strani s svojimi komponentami dvignilo na novo raven. Tako te komponente zaznajo tudi "swipe" gibe na telefonu.

Vse po vaših željah

Zaradi obilice različnih možnosti lahko naredimo praktično vse. Vse vsebine se lahko poljubno prenašajo na primer iz levega dela strani na desni del in obratno.

Oblikovanje logotipov!

Logotip je vizualni prikaz podjetja, s katerim nas potencialni kupci lažje najdejo in si nas hkrati tudi lažje zapomnijo. Že samo dobro oblikovan logotip lahko vpliva na kupčevo odločitev o izbiri ponudnika!

Kako poteka izdelava?

Pri oblikovanju logotipov sledimo popolnoma željam strank in jim ob tem svetujemo ter pomagamo, da lahko skupaj izdelamo okvirno podobo logotipa. Zaradi vedno več različnih namembnosti logotipa in različnih formatov, na katere je potrebno logotip navezat, izdelujemo logotipe v programu Adobe Illustrator CS5

Zakaj Adobe Illustrator?

Omenjeni program omogoča izdelavo v vektorski obliki. Vektorska oblika predstavlja nasprotje oblikovanju v Adobe Photoshop-u in podobnih programih, saj ne temelji na slikovnih kvadratkih (pixlih) ampak temelji na koordinatnem sistemu. To v praksi pomeni, da lahko logotip, izdelan v Adobe Illustratorju, prilagajamo na različne velikosti (od pomanjšanja pa vse do željenega povečanja) brez da bi logotip izgubljal na kvaliteti in resoluciji. Zaradi tega je program Adobe Illustrator primeren za oblikovanje vsega.

Celostna grafična podoba!

Z dobro izdelano celostno grafično podobo lahko svoje podjetje oglašujete brezplačno. Dobra celostna grafična podoba je v današnjem času zelo pomembe faktor, saj se skozi njo povezuje vso podjetje. CGP vam omogoča, da vas kupci spoznajo že po kompoziciji barv, po postavitvi logotipa,..!

Kaj vam nudimo?


- priprava vizitk
- priprava logotipa za pisemske ovojnice
- priprava štampiljk
- priprava map
- priprava koledarjev
- priprava napisev za pisala
- ,...

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Krekova ulica 27 , Maribor, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Ikoniks, grafično oblikovaje in izdelava spletnih strani, Tilen Harc, s.p.
Davčna št.:
97317497
Mobitel:
+386 (0)41 318 838
E-mail:
info@ikoniks.si
Certifikat